Zoeken

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ben jonge   knul  die  nog nooit eerder een   relatie  heeft gehad laat  staan ooit eens een  keer van de  fijne verliefde  gevoelens heeft mogen proeven maar  door  mijn stage lopen op  de  plaatselijk  Horeca  ondernemmer   waar ik door mijn studie aan de Hogere Hotelschool stage loop en  wel fijn en super leuke en fijne collega,s   heb waar ook Eva   er een van was  die in de bediening werkte als  serveerster  maar door de  Corona  tijd   meerdere taken  deed  voor dit mooie  en bekende  plaatsje  waar normaal gezien  flink drukke tijd voor deze  tijd van het komend   Camping en  watersport seizoen .

 

Ben  de  2  de die van onze  Hotelschool  hier werkte  naast de eerder  genoemde donker blonde  EVA was  als een LOT uit de lotterij dat zij voor mij een balletje had weten op te gooien  bij de Manager die overigens   haar OOM is  maar  dat doet nu even niet ter zaken voor de beeldvorming  is EVA  echt een prachtige meid die maar 9 maanden jonger is dan ik was  in de laatste fase van mijn opleiding en zou nog maar klein jaar  hoeven voor mijn  eindexamen mits er wel een stage Plek zou weten te scoren   .

 

Ben net op een leeftijd   dat ik sinds een paar maanden bezig ben om mijn Rijbewijs  te halen  voor wat meer   leuke dingen te kunnen doen en  beter mij zelf   in mijn vel te kunnen voelen en weet nooit hoe het zou gaan na mijn Hotelschool studie waar ik sinds  dat ik met haar broer op  Tennis zit steeds  beter en fijnere  band heb met haar die  zich flink voor mij heeft weten hart te maken mijn dank is dan ook bijzonder  groot voor deze leuke en  mooie leerzaame plek hier    waar we vaak samen  naar toe  gingen op  de Fiets of lopend  .

 

Eva   deed  nooit erg uit de hoogte en stond met beide benen op de grond en volle vaart mooi manier in het leven was klasse meid die ook nog eens prachtige schoonheid is wat  mijn steeds beter in mijn hoofd aan het door dringen was en wilde dan ook  erg graag eens haar op een speciale manier  bedanken voor wat zij voor mij had weten te regelen en voor mij had gedaan bij haar OOM  .

 

Maar  hoe was  voor mij  nog een groot vraagteken tot de  de   dag  dat ik met  Bas haar enige broer  een dubbel spel deed spelen   tegen haar en  was direct van slag hoe zij die dag op de baan kwam aan lopen met een blik in haar oogjes  die boek delen dede  spreken was  echt beeld schoon kort rokje dat ze droeg en een tennis topje dat alle mooie ronde peren van haar deden uit komen  was echt een super lekker ding in dat wiite topje en keuige kleine   string die tijdens  de  bal halen haar beeldschone  billen  te zien kreeg .

 

Bas  en ik gingen flink voor de  winst in de eerste set wat dan ook  uituidelijke lijden tot een mooie 3 sets waar ik wel moeite moest doen om niet met een flinke stijve   erectie van de baan te gaan ,EVA was  zo sportief  en lief  dat ze mijn direct dringende manier aan keek en   vroeg of het mijn  goed keuring kon weg dragen wat ze  droeg deze mooie eerste weekend  van maart .

 

MMMM bent echt een schat en wil graag eens wat met je gaan afspreken   voor dit fijn en juiste manier gingen wij naar samen naar  de kleedruimtes waar ik zonder  blikken of  enige genre  mijn  onder de douche deed stappen met een heerlijke grote fles douche gel  ,   OOOO ben ik hellemaal vergeten in mijn tas te stoppenn en  geef mij een dikke knuffel .

 

Hier  pak  deze  maar   EVA en zie haar voor de  eerste keer lekker puur natuur en moet echt even kijken en kleur als een Tomaat zo rood .  Ja  dat is eens wat anders dan met een kort serveersters outfitje aan HEY .

 

Ja zeg dat wel   ben echt super leuke en super lekker ding met prachtige body en paar billen waar mijn jonge heer spontaan van gaat staan ben zo mooie   hier zo lekker eens  op een ander manier elkaar eens te zien en te leren kennen ben een Beauty puur sang met alles is juiste maten en lekker poppetje .

 

Vraag haar of ze soms  wat wil komen drinken deze avond bij mij  thuis zie dat EVA lekker kort tussen haar mooie benen is en echt een lust voor mijn kijkers is met een super leuke klein die hoekje netjes  en kort geschoren poesje heeft .....

 

Dit spreekt mij zeer zeker wel aan en zou dat echt wel eens willen heb deze avond geen afspraakjes staan en sta daar zeer zeker voor open  hoor hoe laat verwacht jij mij dan !!!

 

Rond  etens  tijd  droom al dagen en weken om eens wat voorjou  terug te kunnen doen  voel echt wel een groot beetje schuldig voor deze  Tennis match met je Broer ,   nou dat hoeft echt niet wilde  erg graag eens naast het werk eens beter leren kennen en heb door Bas  de uitnodiging met beide handen aan gepakt en speciaal voor de eerste keer eens met jou een potje  doen tennissen en waren gewoon de betere partij voor ons maar vond het super stom dat ik mijn douche gel &shampoo was vergeten.

 

Doe eens even normaal is totaal geen punt wilde dit niet missen om eens leuke manier met jou onder de douche te kunnen en elkaar eens op een andere manier te zien en leren kennen .

 

MMMM dat is dan prima eerste keer dat jij mij & ik jou eens lekker met hellemaal niks om je heerlijke mannelijke lichaamheb mogen zien en bekijken  bent erg mooie en schone verzorgde knul waar ik wel eens meer van wil weten en voelen .

 

Eva  kleurt van haar woorden en ziet dat ze niks mee heeft van schone   string of   slip bij zich heeft ,Hier neem deze maar eens is wel XS maatje  zegt haar Harts  vriendin   Marjolien .

 

Jullie zijn een prachtige match   volgens mij en weet van BAS je broer dat jij al weken naar hem verlangt en nu is dan de grote dag dat jullie elkaar eene mooie manier spier naakt hebben kunnen zien en lekker met elkaar te kunnen kletsen en weet 1 ding zeker  ,MMMMM staat je schatig dat super kleine stukje stof tussen die heerlijke billen van jou EVA .

 

WOW   weet je wel mij met je woorden flink te raken HEY  dat mijn tepels en tieten flinke dikke harde knoppen krijg van jou.

 

Zie je nu wel dat je wel degelijk samen een match zou kunnen zijn  zegt Marjolein  die   al weken en maanden met haar broer Bas een echt liefdes koppel vormen  .

 

Bas  zegt doe gewoon ZUS Van mij en ga eens lekker met hem naar zijn huis toe en laat je maar eens lekker  verwennen bij hem thuis EVA  is totaal OM en  neemt het van harte  aan en geeft haar spulletjes aan Marjolein mee en  doe je wel even kalm aan met deze maagdelijke kleine  meissie .

 

Kleuren beide  van dit lieve contact en lezen snel meer over deze  date tussen EVA  & MIJ

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen