Zoeken

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hoi, ik wil jullie graag vertellen wat er vorige zondag met me gebeurt is. Mijn mama was met mijn zussen een dagje naar een sauna op de Veluwe.

Ik hou niet van sauna’s dus ik was thuis gebleven.
Maar ik zal me even voorstellen. Ik ben Holly, ik ben 12 jaar. Ik merk dat mannen steeds vaker naar me kijken.
ik heb lang zwart haar, ben 156cm lang en weeg 48kg, ik begon tietjes te krijgen toen ik 10 was, de laatste tijd worden mijn tepels steeds gevoeliger ik merk dat het heerlijk is om er mee te spelen.

Afgelopen zondag was iedereen dus op stap en ik was alleen thuis, ik besloot om een stukje te gaan rennen, ik trok een sportbroekje aan en een hemdje, ik deed er zoals gewoonlijk niks onder aan. Ik besloot om in het bos te gaan lopen, dus ik pakte mijn fiets en reed weg. Het was een heerlijk gevoel, mijn zadel drukte door de dunne stof van mijn broekje, als ik op de juiste manier ging zitten drukte het tegen mijn clitje. Ik werd helemaal nat. Ik zat gebogen over mijn stuur en doordat mijn hemdje een beetje wijd was kon je mijn tietjes zien. Toen ik bij een stoplicht stond te wachten kwam er een oudere man naast me staan, hij keek openlijk in mijn hemdje en ik zag dat hij een stijve kreeg, ik glimlachte naar hem. Plotseling voelde ik zijn hand op mijn kontje, je bent een lekker geil wijfje zei hij tegen me, heb je zin om hard genomen te worden? Ik schrok, dit kon helemaal niet, hoe durft ie, zo’n vieze ouwe man, maar mijn lijf dacht er anders over. Ik kreeg het helemaal warm, mijn kutje krampte, mijn tepels werden hard, ik kreeg een blosje op mijn wangen, hij zag het allemaal. Ik likte mijn lippen en knikte. Toen we wegreden liet hij zijn hand op mijn lijfje liggen, hij wreef over mijn rug, hij keek de hele tijd naar mijn kleine tietjes, opeens trok hij hard aan een tepel, ik gilde, er kwam een golf sap uit mijn kutje, mijn witte broekje werd drijfnat, nee, niet weer dacht ik, ik word altijd zo geil van pijn. Ik bewoog heen en weer over mijn zadel, Het voelde heerlijk.

Hij wijst dat ik een smal bospaadje in moet gaan, ik doe wat hij zegt, we lopen een paar honderd meter en zijn absoluut niet zichtbaar meer vanaf de weg. Hij zet zijn fiets tegen een boom, als in trance doe ik hetzelfde.

Hij pakt me hard tussen mijn benen, ik schok naar voren hij knijpt me hard in mijn kutje, ik ga bijna door mijn knieën. Ik denk dit kan toch niet, hij voelt dat mijn kutje drijfnat is. We lopen van het pad af de struiken in, een stukje verderop is een grasveldje, er staat een boomstronk waar hij op gaat zitten.

Hij pakt me bij mijn arm, hij trekt me naar zich toe en trekt mijn broekje uit, ik heb dan alleen maar mijn hemdje aan, hij trekt me over zijn benen, daar lig ik in mijn blote billetjes. Plotseling, PETS, PETS, PETS,  drie harde klappen op mijn blote billen. Ik word drijfnat, ik begin te kreunen,  mijn lijf doet het weer, ik begin een orgasme op te bouwen, mijn kutlipjes worden helemaal gevuld met bloed, er komt steeds meer sap uit mijn kutje, mijn tepels zijn keihard. Mijn lijf begint te schokken. Plotseling stopt hij. Ik kreun, ga nou door, ik wil het, het is heerlijk.

Hij gromt ik bepaal wat er gebeurt teefje, hou daar maar rekening mee.

Hij trekt mijn hemdje uit, ik ben blij dat hij het heel laat, ik moet tenslotte nog naar huis strakjes.

Hij maakt zijn broek los, hij staat vlak bij me, ik ruik hem, hij ruikt naar zweet, geil, pis en ook een beetje viezigheid, ik zou het goor moeten vinden, maar ik word er nog veel geiler door, ik val op handen en knieën voor hem, ik kijk omhoog en lik mijn lippen, ik doe mijn mondje half open.
Meneer mag ik? Vraag ik zachtjes. Zijn gore dikke pik schokt, hij is enorm.

Hij duwt zijn vieze eikel tegen mijn lippen, ik ruik hem, ik word helemaal gek van geilheid, ik ga gulzig met mijn lippen over zijn eikel, steeds verder en verder, ik kwijl van genot, mijn kutje is drijfnat, ik kreun  als zijn eikel mijn keelgat in gaat, een golf van genot raast door mijn geile lijfje, ik kan het niet tegenhouden, ik begin te pissen terwijl hij me in mijn keeltje neukt.

Plotseling hoor ik iemand: “Dat is zonde van die heerlijke pis” zegt een zware mannenstem, ik voel een mond die helemaal over mijn spleetje gaat, ik voel dat hij mijn pis drinkt en mijn kutje likt.

Ik kreun en schok, ik masseer de ballen van de man die ik pijp, hij trekt zijn schokkende lul uit mijn mond en begint te spuiten, zijn geil spuit recht in mijn gezicht, ik vang een deel op in mijn mondje, maar dat lukt niet echt goed omdat ik schokkend klaarkom door het likken van de ander.

Ik ben klaar met pissen, ik blijf kreunen door het zalige orgasme dat ik meemaak, mijn kutje krampt en krampt, plotseling voel ik een enorme eikel tussen mijn kutlipjes gaan, ik word helemaal uitgerekt, ik gil, nee past niet, ben gisteren pas ontmaagd, je bent veel te groot. Opeens kan ik niet meer praten als een even grote pik tussen mijn lippen geduwd wordt. OMG weer een, ook deze pik maakt me ontzettend geil, ik wist nooit dat geuren zo ontzettend opwindend konden zijn. Ooh heerlijk, ik voel me net een varkentje aan een spit. Ze beginnen allebei in me te rammen. Ik kom weer klaar als ik aan beide kanten helemaal opgevuld word.

Plotseling trekken ze allebei hun enorme pikken uit me, ik val op de grond, ze draaien me om, ik lig daar wijdbeens, mijn kutje krampt nog, mijn tepels zijn harder dan ooit tevoren. Ik zie twee grote zwarte pikken vlak bij me, ze trekken zich af, ze beginnen te schokken, ik zie hun geil uit hun pikken komen, ik krijg het in mijn gezicht op mijn buik, op mijn tietjes, ik kom nog een keer klaar. Plotseling hoor ik een fluitsignaal, vlakbij beginnen honden te blaffen, ze klinken diep en zwaar….

Maar dat is een ander verhaal.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen