Zoeken

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Nadat mama me gedag gezegd had, ze zou naar haar vriendin, durfde ik voor het eerst eens op onderzoek uit. Met trillende handen pakte ik het stapeltje boekjes uit het nachtkastje. De bovenste vier waren nummers van het tijdschrift Autovisie, daaronder vond ik wat ik gehoopt had aan te treffen. Ik had mijn vader een beetje stiekem zien doen toen ik eens onverwacht thuiskwam en vermoedde dat hij in zijn bedkastje wat te verbergen had.

Het blad Uit! van de naturistenvereniging boeide me niets. Die daaronder lagen, die vond ik leuk. Er waren een paar Hustler’s en een stelletje van kleiner formaat. Chick stond erop en toen ik die uit mijn handen liet vallen, viel het blaadje open en zag ik twee neukende mensen. Mijn adem gierde door mijn mond en neus en stijf van de zenuwen bladerde ik verder door het boekje. Detailopnamen van een in een kaalgeschoren kutje gestoken pik deden me zowat exploderen. Mijn eigen lul stond strak in mijn broek en ik had het idee dat als ik me op dat moment zou aftrekken, het maar een of twee halen zou duren voordat ik zou spuiten.

Op dat moment besloot ik alles terug te leggen. Nou ja alles, alles op ééntje na dan. Snel stak ik het boekje achter mijn riem en trok mijn trui daar overheen. Als ik mama of Floortje zou tegenkomen, zou er niets te zien zijn. Nog steeds met een tekeer gaande hartslag snelde ik de trap op naar mijn eigen zolderkamer en ramde daar de deur achter me dicht.

In een oogwenk lag mijn broek en mijn sloggi naast het bed en lag ik met in één hand mijn pik en in de andere het sexboekje mezelf heerlijk te strelen. De pagina’s stonden vol met detailopnamen van mensen die allerlei dingen met elkaar aan het uithalen waren. Een mooie vrouw met gigantische prammen hield de pik van haar vriendje in haar mond en op een andere plaat likte die vent haar kut! Ik wist niet eens dat mensen zoiets met elkaar deden.

Iedere keer als ik mijn op knappen staande pik aanraakte, krampte hij schokkend omhoog en moest ik al mijn krachten inspannen om maar niet direct mijn climax te bereiken. Ik was zo ingespannen bezig dat ik niet merkte dat de deur langzaam open gedrukt werd en mijn zusje haar hoofd de kamer instak. Ik hield het op dat moment niet meer en kermend spoot ik mijn stralen de kamer in. Kramp na kramp schokte mijn leuter en loosde ik met alle kracht die ik in me had mijn sperma.

Ik zag het meters wegspuiten en toen de klodders van mijn geiligheid langs de deur van mijn hangkast naar beneden dropen, kreeg ik weer enigszins vat op mijn ademhaling. Nog nooit was ik zó heftig klaargekomen. En ik vond mezelf toch al behoorlijk ervaren. Ik trok mezelf toch al zeker drie maanden af. Frits had het me voorgedaan en ik vond het het mooiste wat iemand me tot dan toe had geleerd.

Maar op dat moment lag ik met mijn slapper wordende pik in mijn hand uit te hijgen toen dat hoofd om de deur begon te praten.

‘Zo, kleine viezerik. Lig jij jezelf af te trekken?’

Ik verschoot drie kleuren en mijn hart sloeg over. Verstijfd van schrik probeerde ik mijn lul achter mijn hand te houden en het boekje onder mijn kussen te frommelen. Intussen zat ik Floortje met een hoogrode kop schaapachtig aan te kijken.

‘Je zegt het niet hè? Je vertelt het niet tegen papa of mama, toch Floor’ hijgde ik van spanning.

Ze stapte de kamer binnen en ging met een glimlach die niet veel goeds voorspelde, naast me op het bed zitten. Met een bijna teder gebaar pakte ze mijn hand die ik voor mijn inmiddels geheel slappe gevalletje hield en duwde die opzij.

‘Wat lief’ plaagde ze ‘die van papa is veel groter.’

Ontzet keek ik haar aan en stotterend vroeg ik of zij papa’s pik dan wel eens gezien had.

‘Ja hoor gekkie, dat je dat niet door hebt! Hij komt zo nu en dan op mijn kamer en dan neuken we heerlijk. Hij heeft me alles al geleerd en we vinden het allebei heerlijk. Soms doet mama ook mee en dan mag ik op hun kamer blijven slapen. Heb jij dat echt nooit gemerkt?’

Ik moet er op dat moment hebben uitgezien als een aap die in een roestig horloge kijkt. Ik begreep er helemaal niets van. Daar kwam gauw verandering in toen ik bemerkte dat mijn zuster met haar vingers onder mijn ballen begon te krieuwelen en mijn al weer verstijvende pikkie in haar hand nam.

‘Jij meent dit echt hè? Hoe lang is dat al gaande? Je bent ruim drie jaar ouder dan ik, maar toch pas zeventien. Toe Floor, hoe lang duurt het al?’

Ze keek me glimlachend aan en lichtte me fluisterend in.

‘Toen ik zou oud was als jij nu, veertien was ik, betrapte mama me een keertje toen ik me lag te vingeren. We hebben toen een hele tijd zitten praten en het eind van het liedje was dat ze me voordeed hoe ik mezelf het beste een orgasme kon bezorgen. Ze gaf me een vibrator en leerde me ermee omgaan. Ze leerde me eigenlijk alles wat een meisje uiteindelijk ook zelf ontdekt. Maar dankzij haar aanwijzingen ging het allemaal veel sneller. We speelden in dat jaar vaak samen. Pas later kwam papa erbij.’

Met open mond zat ik mijn zusje aan te gapen en merkte nauwelijks dat ze met mijn pik zat te spelen. Die werd door mijn verbijstering dan ook niet stijf, maar hield het uiterlijk van een zeemleren lap.

‘Jaap, broertje van me, nu vind ik het zo langzamerhand tijd worden dat jij ook eens kennismaakt met de lichamelijke liefde. Ik vind het tijd worden dat je leert hoe je het genot dat je met jezelf en met anderen kunt bereiken het beste kunt aanpakken.’

Ze draaide haar bovenlichaam naar me toe, maakte een paar knoopjes van haar bloesje los en trok haar bloes uit haar broek. Met een rood hoofd bekeek ik haar tieten die nog in een beha verborgen zaten, maar al gauw haakte ze het ding achter haar rug los en stroopte ze de bandjes van haar schouders. Mijn pik steigerde al weer en toen ze mijn verlegenheid zag, greep ze naar mijn lul en keek me diep in mijn ogen.

‘Jij en ik gaan een heleboel lol beleven, jongen. Wat mama en papa mij hebben geleerd, ga ik aan jou doorgeven. Dat boekje dat je daar probeert te verstoppen heb je helemaal niet meer nodig. Dat heeft papa alleen maar daar neergelegd opdat jij het zou vinden. Die keer dat je dacht dat je hem betrapte, was geënsceneerd. Hij wilde weten of je er al aan toe was. Je bent er aan toe jongen. Kom, kus me.’

Niet wetende wat te doen, zocht ik radeloos van schaamte en vertwijfeling naar hulp. Ik kon mijn zusje toch niet zomaar gaan zitten kussen terwijl zij mijn stijve zat af te trekken?

‘Toe maar Jaap, je kunt het wel. Heb je nog geen meisje gekust? Kom maar, dan zal ik het je wel leren.’

Ondanks dat ik stotterde dat ik wel eens een meisje had gekust, pakte ze mijn hoofd tussen haar handen en drukte haar volle lippen op mijn mond en smoorde daarmee mijn tegenwerpingen. Meteen was ik verkocht. Ik gaf me volledig over aan de expertise van mijn oudere zus.

Die zus waarnaar ik wel eens, nee vaak, verlangend had gekeken. Die zus die zo makkelijk haar bovenstukje uit deed op het strand. Die zus die schaamteloos bloot door het huis liep als ze ging douchen. Net als papa en mama trouwens. Terwijl onze monden aan en op elkaar bleven gekleefd, voelde ik haar hand weer afzakken naar mijn pik en mijn ademhaling ging vanaf dat moment helemaal met me op de loop. Verzaligd lag ik in haar armen en probeerde of ik haar tiet zou kunnen aanraken. Toen ik zo’n schitterende mem omvatte, hoorde ik haar kreunen en spoot mijn geil voor de tweede keer die middag de kamer in. Haar hand had me tot geile waanzin gedreven, maar op het moment dat ik een echte vrouwentiet aanraakte, sloegen de stoppen door.

‘Och gossie, is het alweer zover? Geeft niets jongen, dat leer ik je wel. En als ik het je niet bij kan brengen, zullen mama of papa je het wel aanleren. Wacht maar even, ik haal even een vochtige doek en ruim eerst maar even jouw geile sappen op.’

Ze stapte op zonder haar borsten weer op te bergen en toen ze even later terugkwam wiebelden haar prammetjes zo vreselijk sensueel, dat mijn stampertje al weer zijn kopje begon op te steken. Ze zag wat er gebeurde en moest toch weer lachen.

‘Jij bent net zo geil als alle andere leden van dit gezin. Ik denk dat wij een prachtige tijd tegemoet gaan, alleen mag je er nooit tegen iemand anders over praten. De mensen zullen het niet begrijpen. Beloof je me dat?

Ik was nog maar van één gedachte vervuld. Ik wilde haar kutje aanraken. Haar tieten had ik nu in mijn handen gehad, maar ik moest gewoon haar gleufje voelen.

‘Floortje’ vroeg ik weer ietsje verlegen ‘ik wou je nog wat vragen. Mag ik jouw…eeeehhh…’

Ze schoot in de lach en plaagde me door te vragen wat ik nou precies wilde zeggen.

‘I-i-ik w-w-wilde v-vragen o-of ik misschien…’

‘Toe nou jongen, wat wil je misschien’ vroeg ze ongeduldig geworden.

‘M-mag i-ik je kutje zien’ gooide ik er toen maar uit. Hè hè, dat was me gelukt.

Oooohhhh, jij denkt ook, laat ik nou maar meteen doorpakken. Je bent er net zo eentje als papa. Maarre… Natuurlijk mag je mijn kutje zien.’

Meteen stond ze op en gespte haar ceintuur los. Haar jeans gleden moeiteloos van haar heupen af en zag ik alleen nog haar slipje met Donald Duckfiguren erop. Eigenlijk vond ik haar daar veel te oud voor, maar ook kon het me op dat moment niets schelen. Als ze het ding maar uittrok. Eindelijk pakte ze de zoom tussen haar duimen en wijsvingers en stroopte het textieltje langzaam naar beneden.

Haar geschoren venusheuveltje kwam tergend langzaam in zicht en even later kreeg ik zicht op het mooiste kutje dat ik ooit had gezien. Mijn eerste kutje wel te verstaan. Elegant stapte ze uit het rond haar voeten liggende vodje, kwam een stapje dichterbij mijn gezicht en drukte dat pardoes tegen haar vrouwelijkheid aan. Haar geur deed mijn pik voor de zoveelste keer die dag verstijven en ik hoorde haar met trillende stem vragen of ik haar flamoesje mooi vond. Voorzichtig strekte ik mijn hand in de richting van haar heerlijkheid en merkte dat ze niet terug trok.

‘Toe maar Jaap, je mag me gerust aanraken. Als je me maar geen pijn doet.’ lispelde ze.

Met mijn wijsvinger streek ik langs haar gleufje en voelde ik dat de binnenkant van haar gleufje vochtig was. Mijn vinger werd bijna naar binnen gezogen, of ze drukte haar poesje naar m’n vinger toe. Het resultaat was in ieder geval dat mijn vinger helemaal tussen haar schaamlippen verdween. Even stond ze ietsje heen en weer te bewegen en toen boog ze hijgend naar me toe.

‘Jaaaahhhh Jaapje, zo moet het. Ik kòòòòòòmmmmm.’

Niet begrijpend bezag ik wat ik had aangericht, stond op en hielp mijn lieve zus te gaan zitten. Pas na enige tijd werd haar ademhaling weer normaal en keek ze me op een manier aan die me aan iemand deed denken die een soort spookverschijning waarneemt.

‘Broertje van me, jij en ik gaan een hele mooie tijd tegemoet. Dat is zeker.’

Haar ernstig uitgesproken woorden waren nog niet verstorven of ik hoorde mama verzuchten dat ze eindelijk al haar gezinsleden tot haar intieme kring kon gaan rekenen. Mijn moeder die zich in de geheel geopende deur had geposteerd keek naar haar twee behoorlijk ontklede kinderen en keek ons met een vertederde blik aan.

‘Oh Jaap, wat ben ik blij voor je. Heb je eindelijk papa’s tijdschriften gevonden? Wat zal hij daarmee in zijn sas zijn. Ik kan niet wachten tot hij aan het einde van de week weer terug is. We hebben nog vier dagen en als hij thuis komt zullen wij hem met z’n drieën verrassen.

Die middag en avond voelde ik me als in een waas leven. Mijn moesje, mijn lieve moeder maakte de hele tijd sexueel getinte toespelingen en mijn zuster die allang een vriendje had, hield zich al die tijd met mij bezig. Ik wist echt niet wat me overkwam. Omdat ik natuurlijk de volgende dag gewoon naar school moest, werd ik omstreeks tien uur naar boven gestuurd. Nadat ik de badkamerperikelen achter de rug had kroop ik in bed en wachtte af of mama me, zoals gewoonlijk een nachtkus kwam brengen. Dat deed ze.

‘Jaap, luister eens even jongen’ begon ze en ging op de bedrand zitten.

‘Wat papa en ik en later ook met Floortje hebben is héél bijzonder. We houden niet alleen als ouders van ons kind, maar ook als minnaar en minnares. We vinden dat, als we voorzichtig zijn, ook op een intiemere manier van elkaar kunnen houden. Tot nu heeft dat met Floortje perfect gewerkt. Sinds vanmiddag lijk jij er ook aan toe zijn om deel te gaan nemen aan ons intiemere samenzijn. We zullen je alles vertellen wat we weten en we zullen je alles leren wat wij kennen en kunnen. Maar je moet me beloven dat je er buiten ons gezinnetje nooit met iemand over praat. De mensen zouden het niet begrijpen. Laat dit ons geheimpje zijn.’

Mijn moeder boog zich naar me toe en ik kreeg een nachtzoen. Normaal kuste ze me op mijn voorhoofd. Die avond kuste ze me op mijn mond en drong haar tong bij me naar binnen. Het leek wel of Floortje me weer kuste, maar dit voelde toch ook weer anders aan. Mama’s mond voelde veel indringender, ervarener waarschijnlijk. Haar tong ramde tussen mijn lippen en toen ze mijn timide pubertongetje vond, speelde ze tikkertje. Meteen ging mijn ademhaling op hol en mijn hart tekeer. Ik werd door mijn moeder als een meisje, als een vriendin gekust. Godzammekrake, mijn moeder!

Een hand wrong zich onder het dekbed en ik voelde haar vingers naar mijn stijve zoeken. Over mijn pyjamabroek heen streelde ze m’n lul en even later greep ze liefdevol mijn ballen. Dat was me teveel van het goede en heftig naar adem happend kwam ik die dag voor de derde keer klaar. Ze merkte wat ze teweeg had gebracht en sloeg glimlachend het dek van me af. Haar hand gleed de knooploze gulp in en ik voelde haar hand door mijn op mijn buik terecht gekomen sperma glijden. Met een verzaligd gezicht likte ze haar nat geworden vingers af terwijl ze me glimlachend zat op te nemen.

‘Je smaakt net zoals papa. Ik wil je vaker proeven jongen. Kom nu maar, voor deze keer vind ik het niet erg dat je je kleren besmeurt. Een volgende keer moet je maar om Floortje of mij vragen. Kom, jij en ik gaan samen onder de douche.’

Met een rood hoofd en nog niet helemaal begrijpend wat er met me gebeurde stroopte ik mijn natte broek van mijn kont en voelde me betrapt toen ik mama zo intensief naar me zag staan kijken.

‘Je bent een mooie jongen Jaap’ fluisterde ze.

‘Eigenlijk heb ik je de laatste tijd niet zo zien veranderen, maar je bent al bijna een man. Tussen je benen in ieder geval al wel. Kom nou maar, ga mee.’

Hand in hand liepen we de trap af. In haar eigen slaapkamer kleedde mama zich uit en even later stonden we samen in de badkamer. Voor het eerst in mijn leven keek ik naar de vrouw die m’n moeder was. Voor het eerst keek ik recht in haar gezicht en zag vertrouwen. Ik zag genegenheid en ik zag geilheid. Mijn blik zakte van dat lieve gezicht naar een lager deel van haar anatomie en bleef hangen in het gebied waar haar schitterende tieten zich bevonden. Die geweldige tieten waarvan ik wel droomde. Vooral als ze zich op het strand in haar minuscuul kleine bikini hulde droomde ik van haar. Nu zag ik die heerlijke zachte halve bollen en mocht ik er ongegeneerd naar kijken. Ze strekte haar rug en ik bewonderde die prachtige prammen, die, ondanks dat ze twee kinderen had gebaard en gezoogd, nog steeds mooi op haar borstkas stonden.

‘Vind je me mooi Jaap’ fluisterde ze ‘ik weet dat ik een ouwe tang ben, maar ik hoor het nog zo graag.’

Ze keek in mijn idolate gezicht en ik moest mijn gortdroge mond met drie keer slikken voldoende bevochtigen voordat ik haar antwoord kon geven. Dat geweldige mens, mijn moeder, was een spetter. Nog steeds. Ondanks haar achtendertig jaren was het een schitterend wijf. Iets anders kwam op dat moment niet in mijn gedachten. Ik denk ook dat ze m’n gedachten raadde.

‘Ja jongen, je mag mijn tieten wel aanraken hoor. Ga je gang maar.’

Met twee handen probeerde ik mama’s borsten te omvatten en voelde ik, maar ik kon het ook zien, dat haar tepels zich verhardden tot keiharde kersen. Ja, zo voelde het aan. Kersen, zacht en toch stevig. Kersen op een feesttaartje en mijn moeder had er daar twee van. En dan haar prachtige grote en donker gepigmenteerde tepelhoven waar ik mijn ogen aan verlustigde. Weer dacht ik dat ik spontaan klaar zou komen, zeker toen ik een stapje dichter bij deed en onze buiken elkaar raakten. Niet alleen onze buiken raakten elkaar. Mijn stram in de houding staande pik raakte haar ook en bijna was het alweer te laat. Ze zag mijn dilemma en deed vlug een stapje achteruit.

‘Nee jongen, dat bewaar ik voor een andere keer. Ik wil dolgraag met je vrijen, neuken zelfs, maar nu niet. Je zou een hartverlamming krijgen door alle emoties van vandaag.’

Ik bleef haar verlangend aankijken en mijn blik zakte af naar haar nauwelijks bollende buikje en vooral wat er zich daaronder bevond. Waar ik een bosje verwacht had, zag ik slechts gladde huid. Net zoals die vrouw in dat blaadje was mama glad geschoren. Ik kreeg het warm van de aanblik van haar iets openstaande kutje en meende twee apart gekleurde uitstulpingen tussen haar benen te zien. Ze bleef me maar aankijken en zag mijn verbazing.

‘Jij hebt nog nooit een vagina gezien hè Jaap’ klonk het bezorgd.

Ik knikje bevestigend en vertelde dat ik eerder die middag Floortjes kutje had mogen zien en zelfs aanraken. Mama spreidde met twee vingers haar schaamlippen iets en legde uit wat ik zag.

‘Kijk, dit zijn mijn grote schaamlippen en daartussen, die iets donkerder stukjes, zijn mijn kleine. Mijn lipjes zijn heel gevoelig en ik vind het heerlijk als papa daar op zuigt en aan likt. Dat mag jij later ook eens proberen als je dat wilt. Tussen mijn kleine lipjes, die trouwens een stukje tussen mijn grote lippen uitpiepen, zit mijn schede. Daar past papa’s lul zo heerlijk in en misschien die van jou ook wel. Maar daar hebben we het later wel over. Nu moet je echt naar bed.’

Opeens werd ze weer zakelijk, poetste de spermaresten van mijn onderbuik en dijbenen af en reikte me een handdoek aan.

‘Jij moet me afdrogen en daarna mag je jezelf droog maken. Als je niet wilt hoef je geen pyjama meer aan. Je weet toch dat papa en ik altijd bloot slapen? Als je dat leuk vindt mag jij dat ook wel hoor. Floortje slaapt ook al sinds haar veertiende naakt. Ja, eigenlijk nadat papa haar heeft ingewijd slaapt ze lekker bloot. Goh, nu zijn we allemaal geile bloteriken.’

Ik nam haar voorstel aan en kroop even later zonder mijn vertrouwde pyjama onder het dekbed en sliep een onrustige slaap. Ik droomde van erotische taferelen met rijpe vrouwen en jonge meisjes.

Die dinsdag vertrok ik naar school met de wetenschap dat als ik thuiskwam, er op z’n minst één vrouw op me zat te wachten. Ik voelde me al een hele vent. Ik had tenslotte de dag ervoor twee kutjes gezien en gevoeld. Wie van mijn klasgenoten kon dat zeggen?

Om drie uur liep ik het fietsenhok in en snel daarna reed ik huiswaarts. Ik zat op de Thorbecke Scholen Gemeenschap aan de Dokter van Heesweg en moest het hele stuk naar de Haarbeek fietsen. In de Aalanden woonden we in een fijne buurt en ik had daar al mijn vrienden. Die dag had ik geen belangstelling voor mijn vrienden en met een half stijve pik reed ik verwachtingsvol naar mijn moeder, of mijn zuster. Dat maakte me niet uit. Bij iedere trap op mijn pedalen voelde ik mijn lul tegen mijn dijbeen aanschuren en toen ik eindelijk thuis was, stond mijn pik kaarsrecht tegen mijn buik geplakt. En door al die opwinding voelde ik mijn eikel plakkerig in mijn onderbroekje. Snel propte ik mijn fiets in het schuurtje en stapte via de achterdeur het huis binnen. Mama riep me vanuit de woonkamer.

‘Ik zit hie-hier. Achter de computer.’

Ze zat met papa te skypen en ik hoorde haar nog net zeggen dat ze naar hem verlangde en dat haar zoontje inmiddels bij de club was gaan horen. Papa’s gegrinnik klonk me als muziek in de oren en ik kon nauwelijks wachten tot hij weer terug in Nederland zou zijn.

Mama brak het gesprek af en bracht even later wat te drinken. Haar gedeeltelijk loszittende bloesje viel open toen ze een glas voor me neerzette en ik zag haar pronte prammen, door een zwarte beha ondersteund, zich in mijn blikveld opdringen.

Ze zag mijn bijna kwijlende blik en keek me glimlachend aan.

‘Je hebt me gisteravond geen antwoord gegeven Jaapje’ hoorde ik haar zeggen.

Ik begreep niet waarover ze het had en keek haar vragend aan.

‘Weet je nog dat jij en ik gisteren onder de douche stonden en dat jij me voor het eerst van je leven aankeek zoals een vrouw graag bekeken wil worden? Ik vroeg je toen of je me mooi vond. Ik heb je toen gezegd dat ik het zo fijn vond als mensen tegen me zeggen dat ik nog steeds mooi ben. Gisteren vond je het blijkbaar niet de moeite waard om aan mijn verlangen tegemoet te komen, maar nu vraag ik het je nogmaals. Je zit zo ongegeneerd naar mijn tieten te kijken, dus er moet toch iets aantrekkelijks te zien zijn. Of vergis ik me?’

Weer moest ik mijn droge mond bevochtigen en half stotterend, half hakkelend kwam mijn oordeel over het goddelijke lijf van mijn moeder over mijn lippen.

‘Mama, jij bent het mooiste wat ik ooit heb gezien. Jij bent de vrouw van mijn dromen. Je bent mooi, nee, je bent prachtig en ik kan geen genoeg van je krijgen. Ik zou het zó fijn vinden als ik vanavond weer met je onder de douche mag Zou je dat wel goedvinden?’

Mijn enthousiasme moet van mijn gezicht afgespat zijn en ik keek in het gerustgestelde, maar ook geruststellende gezicht van mijn moesje.

‘Vond je dat dan zó geweldig jongen? Het stelt toch niets voor om samen onder de douche te staan? Wat ik eigenlijk nu meteen wil lijkt me veel leuker. Wil je met me meekomen? Ik wil zo graag dat we papa vrijdag kunnen laten zien wat we deze week hebben bereikt. Kom maar Jaap, we gaan beginnen met je opleiding. Een opleiding waarin je leert hoe je een vrouw moet bevredigen, hoe je zelf aan je trekken komt en hoe je met iemand van je eigen sexe kunt vrijen. Dat gaan we allemaal niet vandaag doen, maar we gaan er wel een begin mee maken. Als je dat wilt tenminste. Niets moet. Alleen als jij er zelf zin in hebt gaan we ermee door.’

Mijn stijve was gedurende mama’s uitleg verworden tot een kwijlend stukje worm, maar ik begon te begrijpen wat in ons gezin de gewoontes waren en ik prees me gelukkig dat ik me gisteren had laten betrappen door mijn zuster. Verheugd keek ik haar aan en vroeg wat ze van me verlangde.

‘We gaan naar boven jongen. Niemand hoeft ons te zien en alleen Floortje kan er verder nog in. Zij heeft een sleutel. Kom vent, ik heb zin in je.’

Ze trok me achter zich aan naar de slaapkamer waarin ik de dag ervoor in papa’s nachtkastje naar sexboekjes had gezocht. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was stapte ze uit haar rok, knoopte haar bloesje verder los en stond even later in die zwarte beha die haar tieten ondersteunden en haar tepels maar nauwelijks bedekten. De uitdagende donkerbruine areola piepten boven de kanten beharanden uit en ik kreeg het instant weer warm. Ze bewoog haar armen naar haar rug en even later zag ik de spanning van de elastieken band om haar borstkas verminderen. Toen ze dat prachtige stukje lingerie van haar schouders stroopte, vielen die gekmakend mooie tieten de vrije wereld in. Onder mijn hunkerende blikken, verhardden die in keiharde doppen. Ze ging nog eens extra rechtop staan en drukte haar schouders naar achteren.

‘Dit windt je op hè Jaapje’ hoorde ik haar zachtjes vragen.

‘Papa wordt hier altijd ook zo onbeheerst geil van. Als ik dit doe waar hij bij is, kost het me meestal mijn slip of mijn string.’

Om haar middel zag ik alleen nog maar een koordje dat een driehoekig stukje textiel tussen haar benen als steun diende. Toen ze zich omdraaide zag ik haar prachtig gevormde billen en datzelfde koordje. Dat koordje dat tussen die verrukkelijke billen zat. Ik begreep er niets van. Ze zag mijn vragende blik en legde uit dat wat zij op dat moment nog aanhad een zogenaamde string was. Zonder haar blikken van me af te wenden stroopte ze het minuscule dingetje van die gekmakend mooie billen af en gaf het aan me. Ik kon niet laten het lapje, meer was het niet, tegen mijn neus aan te drukken om haar zinneprikkelende geur in me op te nemen. Ik rook kut! Ik rook de kut van mijn eigen moeder en mijn pik steigerde. Ze zag wat er gebeurde en ik genoot van haar lach.

‘Jaap, je reageert precies zo als je vader. Dat is ook zo’n heerlijke geilaard. Iedere keer als hij een slipje of een string van me te pakken krijgt, drukt hij die onder zijn neus en zie ik zijn pik verharden. Jij bent precies zo! Kom gauw, laat me je uitkleden. Ik wil je tegen me aanvoelen. Net als toen ik je baarde, maar nu wil ik wat anders. Kom, schiet op jongen.’

Haastig plukte ze aan me en onze handen hinderden elkaar eigenlijk alleen maar. We schoten allebei in de lach. Zij omdat ze er de humor van inzag, ik van de zenuwen. Toch was het een heerlijk moment. Mijn moeder die me uit stond te kleden als vroeger. Nu waren haar bedoelingen beduidend anders en ik liet me graag leiden.

Toen ze me eindelijk helemaal had uitgepeld, trok dat goddelijke naakte wijf me naast zich op het brede tweepersoons bed. Met haar arm nonchalant rond mijn schouders gedrapeerd, begon ze eerst heel serieus.

‘Heb jij al eens met een meisje gevreeën, Jaap’ vroeg ze, maar ik verwachtte dat ze het antwoord wel zou weten.

‘Nee mama, nog nooit. Ik heb wel eens een vriendinnetje gekust, maar nog nooit zoals jij dat gisteren bij me deed.’

Alsof ik haar herinnerd had aan iets dat ze vergeten was greep ze m’n gezicht tussen haar handen en drukte voor de tweede keer in mijn leven haar lippen op de mijne. Weer voelde ik haar tong in mijn mond en nogmaals speelden we met elkaar. Haar ademhaling ging net als die van mij, aardig tekeer. Op dat moment pas begreep ik dat sexuele opwinding al teweeg gebracht kon worden alleen al door met je minnaar of minnares te kussen. Wat ik nooit eerder ervaren had bij een nachtzoentje of een welkomstkus aan een tante, bleek me toen pas. Een echte kus is pure sex!

Haar hand gleed rechtstreeks naar mijn pik en ik voelde haar vingers zich rondom mijn zak sluiten. Met vier vingers hield ze m’n zak vast, maar met de nagel van haar wijsvinger schraapte ze over het stukje huid tussen mijn zak en mijn anus. Ik bestierf het van geilheid en kreunde dat ik haar gefriemel zo heerlijk vond. Ik denk dat ze mijn lichaamstaal heel goed kon lezen, want op het moment dat ik dacht te exploderen, hield ze op. Haar lippen scheurden zich los van mijn mond en hijgend keek ze me aan. Met een haast verstikte stem gebood ze me zowat mijn hand tussen haar benen te plaatsen.

Onwennig deed ik wat ze vroeg, maar ik bakte er niets van natuurlijk. Even maar, kreeg ik het idee dat ze ontstemd was. Al snel daarna liet ze zich met een zucht op haar rug zakken, spreidde haar benen en pakte mijn rechterhand.

‘Jaapje, een vrouw die wil vrijen, wil graag bevoeld worden. Voelen is heerlijk, bevoeld worden ook. Al je zenuwen worden dan geprikkeld. Als dat voelen tenminste door een deskundig iemand wordt gedaan. Let nou eens op. Als jij met je hand heel licht over mijn buik glijdt, en je zakt dan af naar mijn kutje, lig ik in uiterste gespannenheid te wachten wat er verder gaat gebeuren. In jouw geval moet je twee vingers tussen mijn schaamlippen drukken en me dan zachtjes strelen. Kijk, zo bedoel ik.’

Ze greep mijn hand weer en drukte uiteindelijk mijn vingers tussen haar benen. Meteen voelde ik haar vochtigheid weer en meteen verdwenen mijn ringvinger en mijn middelvinger tot aan het tweede kootje in haar zaligheid. Een langgerekte kreun was mijn beloning. Mama’s bekken stootte tegen de beweging van mijn hand in en na een paar minuten voelde ik haar hand op de mijne.

‘Even wachten jongen. Ik wil wat anders. Nu moet je met één of twee vingers mijn clitje masseren. Kijk, hier bovenaan zit een bobbeltje. Dat is mijn clitoris en dat geeft hetzelfde gevoel als jij ervaart als je jezelf aftrekt. Jouw eikel heeft in principe dezelfde functie als mijn clitoris. Als je me nou heel zachtjes over mijn clit wrijft, kan ik zaaaaalig klaarkomen. Begrijp je wat ik bedoel?’

Ik keek haar aan met een blik van “Ik zal mijn best doen, maar begrijpen doe ik het allemaal nog niet.” Toch introduceerde ik mijn vingers weer voorzichtig in haar glibbergladde gleuf, streelde haar schaamlippen en beroerde op de manier die ze me verteld had haar clit. Het was maar minuten later dat ik een naar adem snakkende moeder in mijn armen hield die zich kronkelend onder mijn zachtjes heen en weer bewegende vingers naar een hoogtepunt toe bewoog. Haar armen knelden om mijn nek en uiteindelijk kreunde ze met een lange zucht terwijl ze haar benen tegen elkaar klemde. Mijn hand werd geplet en ik kon eventjes geen vingerbewegingen meer maken. Haar ademhaling ging op een dusdanige manier tekeer dat ik bang was dat ze in een soort stuip terecht gekomen was.

Heel langzaam kwam ze weer tot bedaren en toen kreeg ik pas echt een beloning. Haar ogen zochten de mijne en ik kreeg de allerliefste blik die ik ooit van haar gezien had.

‘Jaap jongen, wat heb jij me een geweldig cadeau gegeven. Het is tijden geleden dat iemand me zo lekker heeft gevingerd. Ik kan het zelf natuurlijk ook wel en papa ook, maar zoals jij het nu gedaan hebt vind ik goddelijk. Je bent zo teder en je vingers voelen zo heerlijk zacht aan. Je denkt echt alleen maar aan wat ik lekker vind. Oooohhhh zoontje wat hou ik van je. Geef me een kus en snel.’

We kusten en ik voelde tijdens die omhelzing haar hand rond mijn nog steeds stijve leuter. Zachtjes gleden haar vingers over mijn door voorvocht nat en vooral glad geworden eikel. Op dat moment wist ik niet eens wat voorvocht was en waarvoor het diende. Dat maakte ze me pas veel later duidelijk. Toen onze monden scheidden, kuste ze zich een weg naar mijn hals. Van daar zakte ze af naar mijn tepels die al lang keihard waren en bij haar aanraking zelfs ietwat pijnlijk van gezwollenheid aanvoelden.

Na het gesabbel op mijn tepels ervoer ik de grootste sensatie in mijn nog zo korte leven. Mama draaide van haar positie naast me naar een plekje tussen mijn benen. Ze pakte mijn stijve in haar beide handen, inspecteerde het geval en nadat ze me instemmend toeknikte sloten haar lippen zich om mijn pik! Ze nam mijn lul in haar mond, net zoals die vrouw in dat sexboekje bij haar vriend had gedaan. Langzaam gleed haar tong langs de gevoeligste plekjes en al gauw lag ik te happen naar adem. Ze had het allemaal feilloos in de gaten en iedere keer als ik klaar dreigde te komen, stopte ze even en keek me wellustig aan.

‘Dit vind je wel lekker hè, zoontje van me’ lispelde ze ‘ik zal je een ervaring geven waarvan je het bestaan niet eens vermoed zou hebben. Let maar eens op en laat alles over je heen komen. Je hoeft je nergens zorgen over te maken. Vertrouw me maar.’

Hijgend van geilheid liet ik me in de kussens vallen, maar zo gauw ze haar lippen weer rond mijn eikel perste duwde ik me op mijn ellebogen om haar lieve gezicht bezig te zien. Ze likte en zoog alsof het haar liefste bezigheid was en iedere volgende seconde voelde ik mijn orgasme naderbij komen.

‘Mama, pas op. Ik kom bijna kl…’

Het was al te laat. Met gierende krampen die vanuit mijn tenen leken te komen, jetste ik mijn stralen haar keel in. Terwijl ik mijn sperma golf na golf, kramp na kramp in haar mond spoot, keek ze me geil aan en zag ik haar mijn ejaculaat met plezier wegslikken. Ik had nog nooit iets dergelijks meegemaakt. Zelfs het hoogtepunt van de dag ervoor leek me een slap aftreksel van het gevoel dat ik beleefde toen mama me mijn eerste met de mond veroorzaakte orgasme liet beleven. De dag ervoor had ik mezelf gestreeld bij het aanzicht van die vent in dat sexboekje die de kut van die vrouw likte. En dat had ik al als het heftigste orgasme dat ik ooit had beleefd beschouwd. Zouden me dan nog weer meer verrassingen geopenbaard worden. Ik kreeg er hoe langer hoe meer zin in.

‘Hoe vond je dat, ventje van me?’

Mama’s gezicht vlijde zich vlak naast me op het kussen en ze keek me in mijn van gelukzaligheid stralende gezicht. Ik stotterde dat ik nog nooit iets dergelijks had meegemaakt en vroeg of ze nog meer verrassingen in petto voor me had.

‘Ja Jaap, dat heb ik inderdaad. Ik ga je vandaag leren hoe je een vrouw naar de hemel kunt brengen. Wat ik daarnet bij jou gedaan heb noem je pijpen. Wist je dat al?’

Haar vragende blik vereiste een eerlijk antwoord en ik kon bevestigen dat ik van het woord pijpen al gehoord had. Ik wist zelfs wat het inhield, maar tot voor kort alleen in theorie.

‘Jaapje, wat ik daarnet bij jou deed’ herhaalde ze ‘kun jij ook bij mij doen. Wil je dat wel?’

Heel even keek ik haar niet begrijpend aan, maar toen moest ik denken aan die foto in dat sexboekje. Die vent die zijn vriendin’s kut lag te likken. Ik vroeg mama aarzelend of dat was wat ik dacht dat ze bedoelde.

‘Ja jongen. Zou je dat voor me willen doen? Ik vind beffen het lekkerste wat er is. Na neuken natuurlijk’ lachte ze breed grijnzend.

‘Beffen?’

‘Ja jochie van me, beffen. Als een vrouw aan haar kutje gelikt wordt, noem je dat beffen. De Fransen en de Belgen hebben het over minetten en dat vind ik eigenlijk een leuker woord. Maar eigenlijk gaat het niet om het woord maar om de bezigheid.’

Ze draaide zich helemaal op haar zij en keek me recht in mijn ogen. Even dwaalden die af naar haar prachtige tieten die op dat moment op elkaar lagen met hun donkerbruine tepelhoven als ogen op me gericht. Die twee kersen stonden ook al weer op die prachtige taartjes. Ik werd week en zou ieder verzoek van mijn moeder hebben ingewilligd. Eventjes streelde ik met mijn vingertoppen over haar prammetjes en weer ontving ik haar intens lieve blik. Mama hield van me, zoveel was me inmiddels wel duidelijk. Niet alleen als in houden van een zoontje, maar houden van als van een bedgenoot. Ik, die zo totaal onervaren was, werd door haar verkozen. Ik bevond me in de hemel. De zevende wel te verstaan.

‘Kom eens met je gezicht tussen mijn benen jongen’ sprak ze ‘dan zal ik je vertellen wat ik van je wil.’

Ze verschikte haar soepele lichaam, duwde een kussen onder haar stevige billen en dwong me zodoende met mijn neus op de feiten. Die heerlijk geurende feiten van haar vochtige gleufje. Haar gespreide benen nodigden uit tot een nadere inspectie van hetgeen ik daar aantrof. Mijn schoolvriendjes hadden, net als ikzelf trouwens, altijd de mond vol over kut hier en kut daar. Nu zag ik voor het eerst een echte kut. Mama’s kut en ik wilde er al spontaan een kus op drukken. Ze zag mijn hunkering, maar wilde toch eerst uitleggen wat zij dacht dat ik ermee diende aan te vangen.

‘Kijk’ zei ze terwijl ze haar lipjes, net als de dag ervoor toen we onder de douche stonden, iets uit elkaar trok. Met één hand spreidde ze haar grote schaamlippen en met de andere wees ze aan waar haar gevoeligste plekjes zich bevonden.

‘Dit hier, zijn mijn kleine schaamlippen. De mijne zijn heel gevoelig en je moet er heel voorzichtig mee omspringen.’

‘En hier’ ze wees op dat knopje dat ze iets eerder ook al had aangewezen ‘zit mijn clitoris. Ik heb je daarstraks verteld waar die zich bevindt, maar nu kun je hem zien. Als je nu daaronder met een vinger tussen mijn kleine schaamlippen duwt, kun je zien dat ik daar voldoende ruimte heb om er een pik in te ontvangen, of een paar vingers, of een dildo, of nog meer. Floortje en jij komen ook uit dat tunneltje en ik verwacht eigenlijk dat jij er binnenkort weer een stukje van jezelf in terugsteekt.’

Ze vertelde wat ik moest doen om het haar naar haar zin te maken en na de instructieve momenten mocht ik haar opwindend geurende kutje eindelijk kussen. Bijna bedwelmd door die goddelijke zweem van een geile vrouw, drukte ik mijn tong diep tussen haar kleine schaamlippen. Mama kreunde. Met alle kracht die ik in mijn tong had, duwde ik haar lipjes opzij en zigzagde naar het hoogste punt van haar kut. Het bobbeltje van haar clitoris leek wel te groeien toen ik er met mijn tong overheen gleed. Meteen ook toen ik dat deed, voelde ik haar handen rond mijn kruin en hoorde ik haar gekreun. Geen gekreun van iemand die lijdt. Nee, dit waren geluiden van iemand die lag te genieten. Ik voelde me groeien. Ik kon mijn eigen moesje fysiek plezier doen.

Met enige kracht werd mijn hoofd tegen haar nu kletsnatte groef gedrukt. Ze was nat van zichzelf, maar natuurlijk ook van mijn speeksel. Afwisselend duwde ik mijn tong in het diepste van haar zaligheid en dan weer zoog ik op die verrukkelijke lipjes en liet mijn tong dan weer even over haar gevoeligste plekje trillen. Kronkelend van geilheid lag mama daar en ik voelde één hand minder op mijn kruin. Toen ik omhoog probeerde te kijken zag ik haar hoofd op het kussen met gesloten ogen van links naar rechts rollen. Haar zachte gekreun klonk me als muziek in mijn oren en vertelden me dat ik bezig was op de manier zoals zij graag wilde. God wat wilde ik het haar graag naar haar zin maken. Ik had er alles voor over om mijn moesje op de heftigste manier klaar te laten komen.

Twee vingers van haar vrije hand knepen in een tepel. Ze maakte er draaiende bewegingen mee en bij iedere keer dat ze die tot het uiterste gerekt had, nam het geluidsvolume van haar gekreun toe. Het leek wel of ze zichzelf opzettelijk pijnigde, maar daar tegelijkertijd ontzettend van genoot. Naar mijn gevoel waren we al uren bezig toen ze een, naar mijn op dat moment stellige overtuiging, luide schreeuw uit zich perste. Het viel uiteindelijk nog wel mee omdat ze haar vuist in haar mond geklemd had.

Haar langgerekte genotschreeuw werd gevold door een hele serie verkrampingen in haar buik, benen en bekken. Alles schokte en bewoog.

‘Ooooooohhhhhhhh, jjjaaaaaaaahhhhhh…’

Steeds herhaalde ze met iedere ademtocht haar extatisch uitgeperste kreten en ik genoot van het feit dat ik dit bij mijn eigen moeder teweeg had gebracht. Zelden had ik haar zo gelukkig gezien. Natuurlijk gedraagt een klaarkomende vrouw zich anders dan eentje die van haar zoontje een verjaarscadeau krijgt. Maar ik vond haar genotskreten en zuchten tekenen van geluk en welbevinden.

Langzaam herkreeg mama de macht weer over haar lichaam en voelde ik haar hand weer op mijn kruin.

‘Kom je Jaap? Kom je naast me liggen jongen’ hijgde ze nog licht.

Ze trok het kussen onder haar derrière uit en bood het me aan. Ook al was het hier en daar vochtig van haar en mijn sappen, ik vond het heerlijk geuren en ik snoof er met wellustige gevoelens aan.

‘Wat doe je dat perfect, minnaar van me. Zelfs papa kan het niet beter. Je hebt goed opgelet toen ik je daarstraks vertelde wat ik graag van je gedaan wilde hebben. Dank je wel vent. Als papa voortaan weer weg moet, ben jij er om me in conditie te houden. Eindelijk heb ik weer een echte man in huis als papa er niet is.’

Ze sloeg haar armen om me heen, trok me dicht tegen zich aan en kuste me. Haar lippen prangden over de mijne en haar tong jaste mijn mond in op zoek naar de mijne. Meteen had haar handelen effect en begon mijn ademhaling weer te steigeren. Mijn handen tastten naar mama’s tieten en ik masseerde met alle geilheid en wellust die ik in me had die twee schitterende prammen. Uiteindelijk lieten ook mijn handtastelijkheden haar niet onberoerd en toen we even een korte adempauze inlasten, keek ze me geil aan.

‘Jij bent niet te stoppen hè? Je wil gewoon de hele middag doorgaan volgends mij.’

Nogmaals drukte ze een vluchtige kus op mijn lippen, maar toen was het ook gebeurd.

‘Kom jochie, we gaan douchen. Floortje zal zo wel thuiskomen en er moet nog het een en ander gebeuren. Jij moet hoognodig je huiswerk maken en ik moet zorgen dat er iets op tafel komt vanavond.

Samen stonden we onder de ontspannende warme stralen en ik was bezig mijn minnares af te drogen toen Floortje kwam kijken waar we bleven. Haar stralende lach bracht bij mama de voorspelbare reactie teweeg en innig kussend vielen ze in elkaars armen.

‘Ik ben zo blij dat Jaap mee kan doen Floortje. Wat ben ik blij dat je hem gisteren gevolgd hebt. Hij kan echt geweldig minetten. Je moet hem maar eens gauw uitproberen.’

Floor keek me onderzoekend aan en had meer dan gewone belangstelling voor mijn al weer verstijvende pik. Ze stapte de badkamer iets verder in en pakte mijn instant nog weer harder wordende stamper en inspecteerde het geval met interesse.

‘Gisteren zei ik dat papa’s lul groter was, maar ik denk toch achteraf dat die van jou niet voor papa’s pik onderdoet. Kijk toch eens mama, dit geval is toch zeker niet kleiner dan die van papa?’

Ze hield mijn staander in een soort houdgreep en draaide er wellustig heen en weer mee. Mama moest lachen en schudde van nee.

‘Ik heb Jaap daarstraks gepijpt en hij voelt even vol als papa. Ik voelde geen verschil, alleen is papa’s eikel misschien ietsje langwerpiger. Ik denk dat Jaap’s lul iets meer volume geeft als hij zijn pik in je kutje duwt. Dat moeten we maar gauw eens gaan proberen, niet?’

Mama’s ronduit geile opmerkingen maakte het er niet beter op, maar zij en Floortje lieten me alleen in de badkamer. Ze wilden op dat moment niet verder. Ik ging, na me te hebben aangekleed maar huiswerk maken. Er kwam nauwelijks iets van terecht. Ik was veel te veel bezig met al die opwindende zaken die ik in de afgelopen vierentwintig uren had meegemaakt. Mijn fantasie sloeg op hol en het kleine beetje zelfdiscipline dat ik nog had, vervloog in een storm van geile gedachten. Nadat mama me aan tafel riep, ruimde ik mistroostig mijn boeken maar op. Het zou die dag niets worden.

Na de avondmaaltijd keken we nog wat tv, maar toen spoorde mama me aan om naar bed te gaan. Het was al weer laat, vond ze.

Met een ietwat troosteloze blik in mijn ogen bezag ik mezelf in de spiegel. Mijn door een bosje haar omkranste zak en lul hingen er zielig bij en met moeite kon ik me nog herinneren hoe heerlijk mama me gepijpt had en hoe stijf ik daarna nog vaak geweest was.

Ik knipte het licht uit en trok het dekbed over me heen.

Het leek wel een hele tijd later dat een paar lippen me wakker leken te kussen. Floortje porde me in mijn ribbenkast en toen ik haar naakte lichaam tegen me aan voelde, was ik onmiddellijk geheel en al paraat. Snel draaide ik me met mijn gezicht naar haar toe en greep haar om haar hals.

‘Rustig, rustig Jaap’ fluisterde ze ‘we hebben alle tijd’

Haar lippen tastten naar mijn gezicht en een tel later versmolten onze monden. Wild om me heen graaiend probeerde ik haar borsten te pakken te krijgen. Gisteren had ik er wel eentje mogen aanraken, maar nu wilde ik ze wel eens nauwkeurig inspecteren.

In het licht van de schemerlamp strekte Floortje zich wellustig op mijn bed uit en duwde met haar handen haar borsten tegen elkaar aan. Ze kwam naast me zitten en duwde ze op haar meest opgeilende manier haast in mijn gezicht.

‘Hier broertje, pak maar. Je mag me overal aanraken, maar dan wil ik wel dat je me zo meteen net zo beft als je mama gedaan hebt.’

Met een likbeurt in het verschiet verlustigde ik me op dat moment liever eerst aan haar inderdaad wel zeer aanwezige voorgevel. Floortjes borsten waren iets kleiner dan die van mama en ze stonden wat hoger op haar borstkas. Haar tepelhoven waren meer roze dan bruin, maar haar tepels leken me even groot. Toen ik ze tussen mijn duimen en wijsvingers heen er weer draaide kreeg ik zekerheid omtrent hun grootte en hardheid. Die zouden heel geprononceerd in een T-shirtje te zien zijn als ze haar behaatje ooit eens zou vergeten.

Ik zat te kwijlen van genot en merkte nauwelijks dat mijn zuster haar hand rond mijn parate knuppeltje had geklemd.

‘Jaap wil me nu beffen’ fluisterde ze ‘alsjebliiiiieft.’

Net zoals mama dat had gedaan trok ze een kussen onder haar strakke kont en kreeg ik haar glimmend kale kutje als op een presenteerblaadje voor m’n neus. Voor de tweede keer in twee dagen kreeg ik het poesje van mijn zuster vlak bij m’n gezicht. Pas bij die tweede keer nam ik de tijd om ook van haar kutje een uitgebreide studie te maken.

Floortjes grote schaamlippen sloten haar schede helemaal af, er was aan de buitenkant alleen maar een soort groef te zien. Toen ik haar absoluut haarloze lipjes met mijn vingertoppen iets uit elkaar drukte, kreeg ik weer die heerlijk vrouwelijke geursensatie in mijn neus. Haar clitje leek me iets meer verstopt dan mama’s genotknobbeltje, maar met mijn vingers en tong zou ik haar toch wel kunnen bevredigen. Gisteren was dat eigenlijk ook al zonder noemenswaardige massage gelukt.

Ver boven mijn hoofd hoorde ik mijn zusje klagende geluiden maken.

‘Jaap… Jaapje, toe nou. Ik heb er zo’n zin in... Alsjebliiiiieft!’

Mijn zusje had het moeilijk en nog nèt voordat ik aan haar verzoek zou gaan voldoen, zag ik een grote druppel doorzichtig vocht tussen haar kleine schaamlipjes wegzakken. Het leek wel op mijn eigen voorvocht en ik bekeek hoe de druppel zich langzaam een spoor baande via haar grote schaaplip naar een bil. Vandaar drupte hij op mijn laken en veroorzaakte een klein vochtig kringetje. Een dunne draad van haar vocht hing nog een tijdje van haar schattige lipjes naar die zich verspreidende kring op het laken. Uiteindelijk werd de verbinding te dun en knapte het. Al die tijd had ik het hele proces van een van geilheid overlopend kutje met verbijstering aangekeken. Ook een meisje kon dus zó geil zijn, dat het vocht uit haar kut liep. Ik kreeg echt leermoment op leermoment en ik kreeg er steeds meer zin in.

Voorzichtig, ik raakte haar nauwelijks, plaatste ik mijn lippen op haar weer geheel gesloten kutje. Terwijl ik druk bleef uitoefenen op haar lipjes, wrong ik mijn tong daartussen en wrong mijn zusje zich in allerlei bochten. Meteen al, toen ik haar binnenste lipjes met het puntje van mijn tong raakte, knalden haar benen tegen mijn hoofd aan en bogen daarna weer opzij. Iedere keer als in onverwacht haar binnenste beroerde resulteerde dat in hetzelfde effect.

Pas veel later, ze kreunde en hijgde al bijna hysterisch, raakte ik haar clitje. Dat hele kleine bobbeltje dat ik in het begin daar bovenin dat goddelijk geurende kutje had gezien, was gegroeid en gezwollen. Toen ik mijn tong naar dat knobbeltje stuurde, voelde ik een aanzienlijk grotere zwelling dan ik eerder had waargenomen. Ik denk dat die zwelling er mede de oorzaak van was dat mijn zusje explodeerde. Jammerend van genot ramde ze haar handen op mijn hoofd en probeerde me met alle macht in haar zalige onderlichaam persen.

Even kreeg ik het te kwaad. Toen ze me het ademen zowat belette doordat haar benen tegen mijn hoofd gekneld zaten en haar handen me tegen haar hete gleuf drukten, kon ik me maar met moeite bevrijden. Hijgend van inspanning kroop ik naast haar en kuste haar geopende mond. Langzaam kwam ze weer bij haar positieven en voelde ik een paar armen rond mijn nek geklemd worden.

‘Mama had gelijk jongen’ hijgde ze nog ‘ze heeft helemaal gelijk. Jij kunt het net zo lekker als papa. Ooohhh wat ben ik blij dat ik je gisteren gevolgd ben. We hadden dit veel eerder moeten doen. Jaap, zeg eens eerlijk, dit is toch veel leuker dan in een sexboekje zitten bladeren?’

Haar extatische waardering voor mijn likkerij streelde mijn toch al niet geringe ego en ik glom van trots. Ik had mijn moeder en mijn zuster een wereldorgasme bezorgd en ze hadden me de hemel ingeprezen. Bovendien vond ik Floortjes laatste opmerking inderdaad helemaal terecht. Wat ik die dag allemaal had meegemaakt was zeker heel erg veel leuker dan met je leuter in je hand in een sexboekje zitten neuzen.

Nadat we beiden enigszins tot rust waren gekomen, begon ik mijn zusje al weer aan te halen.

‘Jaap’ fluisterde ze ‘ik weet wat je wilt. Ik zou het zelf ook zo graag willen, maar ik heb mama beloofd dat zij je morgen of overmorgen wil inwijden. Ze wil de eerste zijn met wie jij neukt. Daarna maakt het haar niet meer uit, als ze je maar vaak in de buurt heeft. Dat zit er de komende jaren denk ik wel in, toch?’’

Ze zag mijn teleurgestelde blik, maar ik kon haar even later toch toelachen. Ik vond mama’s idee toch ook wel leuk en legde me bij haar wensen neer.

‘Maar we kunnen toch nog wel wat anders doen’ lispelde mijn iets oudere zus naast me op het kussen.

Haar ogen glommen geil en ik kreeg enig idee wat me na niet al te lange tijd te wachten zou staan. Haar hand gleed langs mijn wang naar m’n schouder en vandaar naar mijn heupbeen. Ze talmde een moment maar toen greep ze zonder te hoeven zoeken mijn nog immer stijve pik in haar hand.

‘Zal ik jou ook eens pijpen jongen? Alles wat mama kan, kan ik ook hoor. Ze heeft het me zelf geleerd.’

Razendsnel draaide ze zich om op haar knieën en pakte mijn stijve tussen haar vingers. Haar billen waren naar me toe gericht en ik kon haar schaamlipjes tussen haar benen zien. Ook haar anus presenteerde zich als een zachtroze sterretje en voor de eerste keer in mijn leven dacht ik een heel kort moment na of je daar ook een lul in zou kunnen laten glijden. Ik nam me voor om daar bij mama naar te vragen.

Terwijl Floortje haar lippen over mijn pik liet zakken, voelde ik voorzichtig of mijn zus gevoelig zou zijn voor nog wat extra aandacht aan haar flamoesje. Voorzichtig streelde ik met mijn vingertoppen langs haar schaamlippen omhoog naar haar sterretje toe. Meteen reageerde ze en liet mijn pik uit haar mond zakken.

‘Tjezussss Jaap, als je dat doet, moet je het ook goed doen.’

Ze verschoof iets en een tel later tilde ze haar rechterbeen over mijn hoofd zodat ik recht in haar nu iets geopende kutje keek. Eindelijk begreep ik de boodschap. Ze wilde me pijpen, maar tegelijkertijd gebeft worden. Dat leek me wel een leuk idee en sloeg mijn handen en armen rond haar dijbenen en trok dat heerlijk geurende kutje tegen mijn mond aan. Een zachte kreun was mijn beloning en al snel voelde ik haar lippen weer rond mijn eikel.

Met haar handen kroelde ze door mijn haartjes en ik voelde hoe ze zachtjes in mijn ballen kneep. Al mijn gevoelige plekjes werden door haar tong gestreeld en al gauw werd het me Spaans benauwd. Ik was als de dood dat, als ik te vroeg zou klaarkomen, ik haar kutje niet meer zou kunnen likken. Ik zette al mijn expertise in, ik had tenslotte al twee keer eerder een vrouw gebeft, om haar eerder dan ik te laten klaarkomen. Mijn tong verdween diep in haar grotje en haar tong maakte overuren rond mijn pik.

Het leek op een wedstrijd om elkaar zoveel mogelijk plezier te doen en zoveel mogelijk genot te gunnen. Op het laatst, toen mijn kin al weer helemaal nat was van haar vocht, voelde ik haar benen schokkend verkrampen. Ik nam aan dat ze er weer aan toe was. Dat was voor mij het signaal om me te ontspannen en gunde ik het mezelf de genotsgolven door mijn lichaam te laten razen. Haar climaxkreet werd gesmoord door mijn lul en mijn sperma gutste in haar keel zodat ze wel moest slikken. Twee op stoomhamers gelijkende geilaards lagen daar op dat bed een ontzettend heftig hoogtepunt te beleven en het duurde minuten voordat we in elkaars armen in slaap vielen. Vlak voordat we echt insliepen vertelde een blik op de wekker me dat het al half een was. We zouden het toch met weinig slaap moeten doen.

Woensdags hadden we altijd maar een halve dag school. Het was schitterend weer en de temperaturen liepen die dag al ruim tegen de vijfentwintig graden. Het was al wel juni, maar er waren nog niet veel mooie dagen geweest.

Op mijn gemak fietste ik naar huis. Het was verlaten. Mama was er niet en Floor zou pas na vieren uit school komen. Ik ging mijn huiswerk maar vast maken en wachtte daarna af wanneer het mama zou believen thuis te komen. Ik wist niet waar ze heen was, maar verwachtte haar uiterlijk tegen vijf uur terug.

Om tien over vijf kwam ze aanstappen. Arm in arm met haar dochter. Mama’s tieten schokten deinend op en neer bij iedere stap en Floortjes prammetjes imiteerden de bewegingen van haar moeders voorgevel. Floortje droeg een gekleurd bloesje over haar spijkerbroek en mama had een rood jurkje aan met een decolleté waar een dooie een stijve van zou krijgen. Verder bedekte het niemendalletje ternauwernood de helft van haar dijen en ik kreeg het warm. Niet alleen vanwege de hoge meteorologische temperaturen, maar vooral ook door de beloftes die uit hun ronduit erotisch te noemen bewegingen tot uiting kwamen.

Nooit eerder waren me in het dagelijks leven hun aantrekkelijkheden op die manier opgevallen. Ja, aan het strand. Als mama en Floor weer eens zo’n provocatieve, nauwelijks iets verhullende bikini aantrokken. Of nog wat minder. Dan kon ik me er van alles bij voorstellen en sliep ik over het algemeen onrustig.

Ietwat afgeleid zwaaide ik vanuit de huiskamer naar ze en mijn groet werd beantwoord met een grote grijns op hun gezicht. Uitgelaten vertelden ze dat ze aan het winkelen waren geweest. Mama had een vriendin bezocht en was later Floortje tegengekomen op de Assendorperstraat. Ze waren samen de winkel van Christine le Duc binnengestapt en hadden ieder wat leuks gekocht.

‘Wat leuks voor ons, maar ook voor papa’ grinnikte mama.

‘Maar jij zult het denk ik ook wel aardig vinden hoor. Straks zullen we je het laten zien.’

Ik wist uiteraard wel van die winkel waar ze allerlei spulletjes op sexgebied verkochten, maar ik durfde er niet naar binnen. Bovendien zou ik eigenlijk niet weten wat ik er zou moeten kopen en geld had ik ook niet.

Na het avondeten ruimde ik de vaatwasser in en hoorde ik mama met mijn zuster giechelen. Even later stommelden ze de trap op en was ik alleen. Mijn eenzaamheid duurde niet lang, want al gauw riep Floortje dat ik boven moest komen. Op de overloop zag ik dat alleen van onze ouderslaapkamer de deur iets openstond en ging daar dus maar eens kijken. Zodra ik het tafereel achter die iets geopende deur in het oog kreeg, ging mijn hart tekeer als een stoomhamer. Wat hadden ze nou weer op touw gezet?

Voorzichtig duwde ik de deur helemaal open en zag ik mijn moeder met haar dochter. Mijn zusje dus. Mama lag op het bed en Floortje knielde met haar kont omhoog tussen mama’s benen. Mijn mond viel kwijlend open toen ik die twee nimfen in het oog kreeg. Ze waren allebei gekleed, nou ja, ze hadden allebei het zelfde aan. Een minuscuul donkerrood, bijna paars behaatje stuwde mama’s tieten naar elkaar toe zodat er een duizelingwekkend diep decolleté ontstond, maar dat was nog niet alles. De dag ervoor had ze ook een schitterende beha aangehad, maar die bedekte haar tepels nog. Het dingetje dat ze nu droeg liet die onbedekt en het gezicht op die twee prachtige prammen met die keiharde kersen van tepels erop in die donkerbruine areola deden me bijna spontaan mijn broek bevuilen.

Mijn ogen flitsten van mama naar Floortje en weer terug. Al snel stond ik ze te vergelijken en merkte dat van een vergelijking nauwelijks sprake kon zijn. Floortjes behaatje was precies dezelfde als die van mama. Alleen waren haar borsten iets minder vol. Daartegenover stond dat ze iets tengerder gebouwd was zodat er van een echt waarneembaar verschil nauwelijks sprake was.

Op dat zelfde moment drong het tot me door dat ze geen van beiden iets meer aanhadden dan alleen dat ontzettend geile behaatje. Verstomd van emotie gaapte ik mijn moeder en zusje aan en stotterde onsamenhangende kreten.

Floortje knielde met haar heerlijk strakke kontje omhoog, tussen mama’s benen. Maar toen pas realiseerde ik me wat ze daar aan het doen was. Het slurpende lik- en zuiggeluid van mijn zuster vulde de kamer en overstemde nog nèt niet mama’s wellustige gekreun. Met een geile blik in haar ogen knipoogde ze me verwelkomend toe en gebaarde dat ik maar ergens moest gaan zitten. Bijna had ik dat gedaan, maar toen ik achter haar kont stond, zag ik haar tussen d’r iets gespreide benen uitpuilende schaamlippen. Daar weer nèt boven, tussen die stevige blanke billen, bevond zich dat schitterend zachtroze sterretje.

Ik kon het niet laten. Dit was te uitnodigend en voorzichtig duwde ik twee vingers tussen die verrukkelijk zachte lipjes en met mijn duim oefende ik druk uit op haar anus. Mijn vingers leken wel naar binnen gezogen te worden en haar kletsnatte flamoes wrong zich hitsig over mijn knokkels. Iedere keer als haar clitje blijkbaar door mijn vingers onder druk kwam te staan, zuchtte ze van geilheid en kantelde haar bekken naar beneden, naar mijn vingers toe. Ook leek ze zich tegen m’n duim te wringen. Het leek wel of het werkelijk een sensatieverhogend effect had. Ik had er wel eens over gehoord, maar nu leek ik bewijs daarvan te zien.

Zo lagen, knielden en stonden we gedrieën een geil toneelstukje op te voeren, leek het wel. Mama graaide met een hand naar Floortjes hoofd toen haar climax zich aandiende en met haar andere hand pijnigde ze haar tepel weer. Op het moment suprème bracht ze haar hand weer van haar gekwelde borst naar haar mond en dempte daarmee haar orgasmeschreeuw. Floortje kreeg het benauwd tussen mama’s bijeen geklemde benen, zeker ook doordat haar eigen hoogtepunt door haar lichaam gierde. Schokkend lagen die twee vrouwen klaar te komen en mijn ego groeide vanwege het feit dat ik dit mocht meemaken. Dat ik hier bij mocht zijn. Dat ik er zelfs een bijdrage aan mocht leveren.

Enige tijd later, toen mama en haar dochter uitgehijgd raakten en elkaar liefdevolle kusjes gaven, keek ze me zonder enige gêne aan.

‘En wat vind je van onze aankopen’ glimlachte ze ‘Floortje en ik vinden het warm genoeg voor dit tenue.’

Ze zag mijn verbijstering en stak uitnodigend een arm naar me uit. Ik ging op de bedrand zitten en wachtte af.

‘Floortje’ vroeg mama ‘zou jij ons nu even alleen willen laten?’

‘Je weet toch wat we afgesproken hebben meisje? Ik wil Jaap in alle rust initiëren. Vanavond mag jij hem weer hebben en ik denk dat we een volgende keer wèl samen in een kamer kunnen blijven. Over drie dagen is papa weer thuis en dan zou ik het zo fijn vinden als we dan met z’n vieren in dit bed kunnen liggen.’

Mijn zus verblikte of verbloosde niet en kuste mama met een lach van oor tot oor op haar gezicht.

‘Nee mama, ik was onze afspraak niet vergeten hoor. Laat je wel wat voor me over? Ik wil echt graag dat Jaap me neukt, maar dan moet je hem niet helemaal opgebruiken.’

Nog steeds alleen maar gekleed in dat minuscule behaatje stapte ze heupwiegend de kamer uit en sloot de deur. Ik moet er onderhand hebben uitgezien als een kwijlende mongool die verdwaald is in een snoepwinkel.

Pas lang nadat mama me uit mijn verdoving wakker streelde en mijn gezicht naar het hare bewoog, kwam ik pas weer bij m’n positieven.

‘Brengen we je zó in de war lieverd. Het gaat ook allemaal zo snel hè? Twee dagen geleden zat je jezelf af te trekken bij een sexboekje, nu ben je op een kamer met twee geile wijven. Ja, ik zeg geile wijven want dat zijn Floortje en ik echt. Kom ventje van me, kus me. Ik weet dat je het kunt.’

Ik voelde haar armen om me heen en haar volle lippen op mijn mond. Meteen herinnerde ik me het gelukzalige gevoel dat ik me herinnerde van die eerste keer dat mama me een nachtkus kwam brengen en haar tong in mijn mond stak. Ik was er weer helemaal bij. Mijn hand raakte heel even een tepel, maar zake daarna meteen af naar het heilige der heiligen. Mijn middelvinger sopte in mama’s kut. Ze was nog steeds geil. Ik kende haar de laatste dagen eigenlijk niet anders.

Zo gauw we beiden in de liefkoosmodus waren aanbeland, wilde ze eindelijk mijn kleren uit hebben. Ik ook trouwens. Als in een wervelstorm van hitsige gedachten, geile wensen en hunkerende verlangens scheurde ze zowat mijn T-shirt van mijn tors en trok ze met geweld m’n jeans naar beneden. Alleen mijn slip had ik nog aan en ze keek lachend naar de grote natte plekken die daarin zichtbaar waren. Zij was geil, ik zeker niet minder. Met één forse haal trok ze mijn onderbroekje naar beneden. Omdat mijn immens stijve pik gedurende een onderdeel van een seconde achter het elastiek bleef hangen, sloeg mijn keiharde lat weer met een klap tegen mijn buik terug. Totaal ongedwongen lachten we ons allebei een kriek.

Ik verbaasde me erover hoe ontspannen ik was. Wat ik met mijn moeder zou gaan beleven, stond voor mij vanaf het moment dat ik haar slaapkamer betrad al vast. Dat ik me daarvan twee dagen geleden geen enkele voorstelling kon maken, verbaasde me eigenlijk ook niet. Alleen het heden telde en de zorgeloosheid waarmee mama, maar ook Floortje me begeleidden naar hemelse hoogten vond ik eigenlijk doodnormaal. Met de snelheid van het licht werd ik volwassen. Ook al was die volwassenheid gehuisvest in een puberlichaam.

Mama trok me nadat ze mijn slip had afgerukt naast zich op het bed en eiste nog een kus. Mijn handen bleven toen wel rondom haar werkelijk prachtige prammen. Ik kon geen genoeg krijgen van die vooruitstekende tieten met die uitnodigend harde tepels. Mama ondertussen, vermaakte zich met het tongenspel van onze monden en lippen en tastte met ervaren vingers in de buurt van mijn zak en de onderkant van mijn lul.

‘Ik durf je eikel niet aan te raken’ hijgde ze ‘ik ben als de dood dat je al klaarkomt.’

‘Je houdt je maar in, hoor je me? Ik ben nog veel meer met je van plan. Je waagt het niet hè Jaap!’

Heftig zuchtend trok ze me naast zich zodat we elkaar liggend aan lagen te kijken en ze krieuwelde nog zachtjes een beetje rond mijn zak.

‘Weet je wat me nou zo ontzettend verbaast, jochie’ fluisterde ze ‘je vraagt je blijkbaar helemaal niet af hoe ik, maar ook Floortje zo glad en haarloos zijn.’

‘Zou jij dat niet ook willen? Ik zou het heel erg fijn vinden als jij je schaamhaartjes weg haalde. Ik vind het ronduit vervelend als ik je pijp en ik krijg iedere keer van die kriebelende haren in mijn neus en mond. Als je het wilt, kan ik je zo kaal maken. Toe Jaap, laat me je haartjes weghalen, alsjebliiiiieft!’

Tijdens haar verhaal had ik mijn hand naar het snijpunt van haar benen gebracht en me eigenlijk een beetje liggen verbazen over de gladheid van haar venusheuvel en kutje.

‘Scheer jij je dan ook’ vroeg ik.

‘Je bent zo prachtig glad, dat kan toch niet als je je scheert. Al na een dag staan er weer stoppeltjes. Dat merk ik als papa me ’s avond welterusten kust en dan heeft ‘ie zich diezelfde dag nog geschoren. Jij hebt helemaal geen stoppeltjes. Hoe kan dat mama?’

Ze gaf glimlachend aan dat er andere oplossingen waren. Zij, Floortje en papa hadden zich laten laseren en waren voorgoed van hun schaamhaar verlost. Mama vond mij nog wat jong voor een laserbehandeling, maar als ik het echt wilde zou het volgens haar omstreeks mijn zeventiende jaar wel kunnen. Ik zou nog twee en een half jaar moeten wachten.

‘En in de tussentijd?’ vroeg ik haar.

‘In de tussentijd kan je met een goed scheermes al een heleboel doen om het vrijen plezieriger te maken’ gaf ze me met een ernstig gezicht te kennen.

‘Kom maar mee naar de badkamer, dan maak ik je net zo glad als ikzelf ben. Zou je dat wel willen?’

Langzaam liet ik mijn hoofd zakken en keek naar mijn weelderige haardos rondom mijn leuter en zak. Vandaar naar mama’s gladde schaamstreek en eigenlijk was ik toen al helemaal om.

‘Ja, je hebt gelijk. Het staat ook heel geil. Ik moest even nadenken. Ik was bang wat er na de sportlessen zou gebeuren als mijn klasgenoten me, als we moeten douchen, zonder haar zouden zien. Ik heb besloten dat ik me daar niets van aan ga trekken. Ze zoeken het maar uit. Wil jij me kaal maken?’

Even later zat ik op de rand van het bad en zag ik vanonder een dikke schuimlaag na iedere haal met papa’s Gilette mijn haarloze huid tevoorschijn komen. Mijn lul die tijdens de discussie behoorlijk was verslapt, herkreeg door mama’s behandeling zijn stramheid. Tien minuten later sleepte ze me, geheel onthaard, bij mijn pik terug naar haar slaapkamer.

Toen we kusten voelde ik haar vingers vlinderlicht rond mijn ballen en pik en vertelde ik haar dat het onwerkelijk geil aanvoelde. Veel directer en ik had het idee dat ik veel meer voelde.

‘Ja jongen’ sprak ze liefdevol ‘dat is ook zo.’

‘Je voelt niet alleen veel meer, je krijgt ook veel meer te zien. Een haarloze pik en een kale kut zijn oneindig geil als je ze in elkaar ziet schuiven.’

De verbazing over het taalgebruik van mijn moesje was ik al een beetje aan het verliezen, maar als ik haar dezelfde woorden hoorde gebruiken die ik met mijn vriendjes bezigde, kriebelde het nog wel een beetje.

Voor dergelijke overpeinzingen had ze blijkbaar geen geduld en ze installeerde zich schaamteloos wijdbeens met haar billen op een kussen en droeg me min of meer op om haar naar een orgasme te likken.

‘Toe Jaap, je hebt me gisteren zo heerlijk gebeft. Toen ik het er gisteravond met papa over had, werd hij een klein beetje jaloers. Hij zou nu ook zo graag bij ons zijn. Kom jongen, je moet me minetten.’

Een dergelijk verzoek, bevel eigenlijk, kon ik niet negeren en ik stortte me met al mijn enthousiasme op het likken van mijn moeders kut. Net zoals dat gisteren gebeurd was, klemden haar benen aan weerszijden tegen mijn hoofd en drukte ze met haar handen mijn mond zo strak mogelijk tegen haar zinderende flamoes aan. Haar goddelijke geur deed mijn pik nòg weer harder worden en moest ik oppassen dat ik niet al klaar kwam door wrijving over het onderlaken. Het duurde niet zo lang als de dag ervoor en ook het hoogtepunt van daarstraks had meer tijd nodig gehad. Al na luttele minuten krijste mama dat ze zo godvergeten lekker klaarkwam en dat ze haar nieuw verworven minnaar nooit meer aan en ander zou gunnen. Ik begreep er eigenlijk niet zoveel van. Een vrouw die zich in de zoveelste hemel waant, kraamt blijkbaar onzinnige dingen uit. Dat vond ik toen. Maar ja, ik was nog maar veertien.

Net zoals de dag ervoor moest ik het kussen onder haar billen vandaan halen en naast haar komen liggen. Verzaligd lag ze me met geloken ogen aan te kijken en streelde mijn nog immer keiharde pik.

‘Zou je me nu wel willen neuken Jaap? Ik wil je zóóóó graag in me voelen. Wat jij met je tong doet is geweldig, maar toch heb ik liever een stijve in mijn kut. Kom eens lieverd, dan zal ik je precies vertellen wat je moet doen.’

Ze pakte het kussen weer terug en propte dat onder haar welgevormde kont. Met een wellustige blik in haar ogen spreidde ze haar prachtige onderstel en wees me waar ze me het liefste wilde hebben. Op mijn knieën tussen haar benen zat ik gefascineerd naar haar van geilheid druipende flamoes te staren. In die heerlijke gleuf waaraan ik met zoveel plezier en genot had gelikt, zou ik mijn pik mogen steken? Ik kon haast niet wachten.

Mama lag daar met haar benen wijd, haar opgeilende behaatje nog steeds aan. Haar tieten nog steeds recht naar voren wijzend vanwege de druk van dat stukje geile lingerie en ik moest mijn kloppende pik in haar duwen. Oooooohhh, wat was het leven toch de moeite waard.

‘Kom maar Jaap’ fluisterde de vrouw die ik zou gaan penetreren.

‘Kom maar dichterbij.’

Ze greep mijn stijve in haar volle vuist en drukte de eikel op, nee tussen haar kleine schaamlippen. Op dat moment begreep ik wat ze bedoeld had met haar verhaal over kaal gemaakte geslachtsdelen. Ik zag het helemaal voor me. Ze had gelijk.

‘Jaap’ hoorde ik haar geëmotioneerd fluisteren ‘je komt weer terug op de plaats van waaruit je ter wereld kwam.’

‘Die eerste keer vond ik niet prettig en jij ook niet, je krijste. Nu vind ik het geweldig. Ik vind het heerlijk om dit met jou te doen en ik weet zeker dat jij het nu veel lekkerder vindt dan veertien jaar geleden. Als we er allebei zoveel plezier aan beleven kàn het niet verkeerd zijn. Kom lieve jongen, neuk me.’

Mama’s gezicht kreeg heel even een emotioneel geladen uitdrukking, maar toen ze me met haar handen rond mijn billen langzaam, maar onherroepelijk in haar geile neukgrot trok verwerd die uitdrukking tot een verzaligde blik.

De sensatie van het gevoel dat mijn pik tot aan mijn schaambeen in een echte kut zat, het gevoel van een gladde en heel warme handschoen, was euforisch. Inwendig juichte ik. Heel langzaam trok ik mijn stijve terug en keek mijn moeder strak aan. Haar ogen vertelden me dat ik het goed deed. Ze fluisterde dat ik haar minnaar was. Ze fluisterde dat ze genoot van mijn aanwezigheid. Mijn aanwezigheid in haar kut. Haar lippen zochten mijn mond en we kusten een oneindige kus. En al die tijd neukte ik alsof ik het al jaren deed.

Mama’s geruststellende blik had me totaal doen vergeten dat mijn pik eerder al na de geringste aanraking geëxplodeerd zou zijn. Nu ik diep in haar zat, kreeg ik het gevoel dat ik haar eerst naar een orgasme zou moeten neuken voordat ik er zelf maar aan mocht denken. De bewegingen van de vrouw onder me spraken duidelijke taal. Zoveel wist ik inmiddels dat ik de tekenen van een naderend hoogtepunt kon herkennen. Nog niet eerder had ik dat van zo nabij gezien. Alle eerdere keren was mijn gezicht ergens anders geweest. Nu zag ik mijn moeder extatisch hijgend, haar vingers op mijn rug klauwend naar haar naderende climax toe denderen.

Op het moment dat haar orgasme losbarstte, spoot ik mijn onbeheerste ejaculatie in de grot van waaruit ik zelf geboren werd en zag ik mijn moeder in een emotionele huilbui uitbarsten. Dat bracht mij ertoe het arme mens nòg weer inniger te omhelzen en samen weg te zweven op de golven van uitzinnige emotie.

‘Jaap, Jaapje’ snotterde mama ‘dit is het grootste geschenk dat ik na jouw geboorte van je gekregen heb.’

‘Je hebt me tot jouw vrouw gemaakt en dat vind ik heel ingrijpend. Je bent mijn zoontje, maar vanaf nu ben je mijn zoon. Mijn minnaar. Oooohhhh, wat maak je me nu gelukkig en wat zal papa blij zijn dat je helemaal bij ons hoort. Kom jongen, we gaan samen onder de douche. Vanaf vandaag moet je naar mijn bed komen als je daar zin in hebt. Ik zal altijd naar je verlangen, ook al is papa erbij. Wees welkom jongen. Net zo welkom als Floortje al zo lang is.’

Tja, daar zat ik dan met het emotionele gedrag van mijn moeder. Wat ze zei klonk me trouwens als muziek in de oren. Nooit meer aftrekken. Neuken als ik er zin in had. Dat leek me eigenlijk wel wat. Zachtjes streelde ik haar wang en zag dat ze zichzelf weer helemaal onder controle had.

‘Je moet weg jongen’ zei ze berustend ‘je zuster wacht op je.’

‘We hebben afgesproken dat ik jouw eerste vrouw zou zijn, maar daarna zou zij beginnen met je vervolgopleiding. Ze staat te popelen om je wegwijs te maken. Ze heeft haar vriendje deze week helemaal afgezegd. Ze wil alleen met jou zijn deze paar dagen. Morgen gaan wij tweetjes weer verder, dat beloof ik je. Ik wil je nog een paar dingetjes leren voordat papa thuiskomt. Als je dat allemaal eens een keertje meegemaakt hebt, zullen we zaterdag met zijn vieren feest vieren. Hier in dit huis, misschien wel op dit bed, maar dat laten we over aan papa.’

Voor de laatste keer omhelsden we elkaar, maar toen schoof ze me resoluut de kamer uit. Ik liep naar Floortjes kamer, maar vond die leeg. Boven, op mijn bed lag mijn zusje te wachten. Ze had nog steeds dat ontzettend geile behaatje aan. Verder niets. Haar hand lag nonchalant tussen haar benen en ik zag dat ze een kletsnatte middelvinger tussen haar soppende schaamlippen had geduwd.

‘Hè hè, ben je daar eindelijk? Mama heeft toch hopelijk nog wel iets voor me overgelaten hè?

Ik had me duidelijk nog niet geheel neergelegd bij de veranderde mores in mijn familie. Weer wist ik eigenlijk niet waar ik kijken moest. Mijn zusje lag zich daar zó ongegeneerd wijdbeens te vingeren in dat supergeile behaatje, dat mijn pas klaargekomen pik al weer meteen in de houding sprong. Ze keek me glimlachend aan en wenkte me.

‘Vind je dit een lekker geil gezicht Jaapje? Weet je, als ik dit bij papa doe, dan springt hij als een gek in het rond om zijn kleren maar van zijn lijf te rukken. Iedere keer als ik dit bij hem doe, pakt hij me als een dolleman. Hij ramt dan echt zijn lul in één haal tot op het diepste punt in mijn kut. Oooohhhh heerlijk. Ga jij dat ook met me doen? Kom maar, ik zal je leren hoe dat moet.’

Ook mijn zuster pakte een kussen, nee ze pakte ze allebei, en propte die onder haar heerlijke kont. Haar bekken lag een stuk hoger nu en ze presenteerde haar iets openstaande gleuf uitnodigend naar me toe.

‘Kijk Jaap, als ik een paar kussens onder mijn kontje leg, komt mijn kutje omhoog, maar het veroorzaakt binnenin dat mijn schede geknikt wordt. Als je nu je lul in me ramt, kom ik waarschijnlijk al meteen klaar. Als dat gebeurt moet je gewoon door neuken, wat ik denk dat ik nog wel een keertje een orgasme kan hebben voordat jij zover bent. Kom jongen, ik wil je voelen. Kom!’

Ik liet er geen gras over groeien en sprong op mijn knieën op bed met mijn stijve in mijn hand. Even moest ik de juiste plaats bepalen, maar toen verzonk mijn pik in één lange haal in haar echt soppende kut totdat mijn schaambeen gestuit werd door haar venusheuveltje. Blijkbaar raakte ik daarbij haar clit, want het gebeurde precies zoals ze me had voorspeld.

‘Wwwwooooaaaaaahhhhhhh, jaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh, ooooooohhhhhhhh Jááááááp’ hijgde ze en de kamer vulde zich met geluid.

Heel veel geluid. Mijn zus had zich blijkbaar al zo lang liggen vingeren dat het slechts een kwestie van een paar seconden was voordat ze klaarkam als een vulkaan.

In eerste instantie schrok ik me wezenloos, maar toen ik Floortjes gezicht zag, begreep ik dat ik door moest gaan. Ze had me eventjes zo verschrikkelijk lief aangekeken, dat ik me maar net op tijd herinnerde wat ze me gevraagd had. Ik diende gewoon door te gaan om haar op zijn minst nòg een hoogtepunt bezorgen.

Terwijl ik langzaam in en uit haar jetste, realiseerde ik me dat dit kutje helemaal nieuw voor me was. Het voelde ontzettend glibberig, maar ook veel strakker dan mama’s kut. Dat was natuurlijk niet zo gek. Floortje was aanzienlijk jonger en had geen kinderen op de wereld gezet.

Erg lang kreeg ik niet de tijd om te filosoferen over de nauwheid van Floortjes gleuf. Iedere keer als ik mijn leuter in haar gladde flamoes ramde, draaide zij haar bekken omhoog en leek het wel of mijn ballen mee in dat godvergeten geile grotje werden gezogen. Het was natuurlijk gewoon dat m’n kloten tussen ons in gemangeld werden, maar het voelde alsof iemand een hand rondom mijn testikels kneep.

Goddelijk aandoende ervaringen maakte ik mee en toen ik eens keek hoe een en ander er daar beneden uitzag, begreep ik mama’s woorden pas echt goed. Ook al had Floortjes kutje onder normale omstandigheden aaneengesloten schaamlippen, toen ik op dat moment mijn glad geschoren lul uit haar trok, bleven haar kleine schaamlippen aan mijn pik kleven en kreeg ik het Spaans benauwd van de geile aanblik. Ik moest echt aan auto-ongelukken denken, anders had ik mijn geil op dat ene moment al in haar gespoten.

Ze zag wat er gebeurde en ze kneep me venijnig in m’n zij.

‘Je laat het Jaap! Ik ben nog niet zover. Wacht, ik zal je helpen. Ik zal mezelf wel een beetje vingeren.’

Ze doopte haar middelvinger naast mijn heen en weer gaande pik in haar kutje en nadat ze die met haar eigen lichaamssappen voldoende vochtig had gemaakt, vingerde ze haar gezwollen clitje. Ik deed mijn uiterste best om niet eerder dan mijn zusje klaar te komen, maar het lukte me maar ternauwernood.

Op het moment dat ik haar benen om me heen voelde verkrampen en mijn toch al zo geteisterde lul nog weer harder door haar vaginale spieren gemasseerd werd, braken bij mij de sluizen open. Gierend krampten mijn stralen in Floortjes grot. Mijn orgasme leek nog wel heftiger dan de climax die ik even daarvoor bij mama had gehad. Floortje en ik vielen machteloos naar adem happend naast elkaar op het bed en bleven enige tijd ineengestrengeld liggen.

‘Deed ik het goed Floor’ vroeg ik timide.

Ik had namelijk het idee dat ze er niet zoveel had aangevonden. Ze bekeek me glimlachend en kuste me nog licht nahijgend. Haar tong was al weer aan het overuren maken en de mijne deed mee.

‘Jongen, ik heb genoten van jou heerlijk dikke pik. Je gebruikt hem bijna net zoals papa. Ik weet eigenlik niet waarom ik nog met Derek omga. Die bakt er niets van, maar het is wel een lieve jongen. Om te neuken hoef ik voortaan het huis niet meer uit. Je bent een natuurtalent. Ik zei het je eergisteren al, weet je het nog? Ik zei “Broertje van me, jij en ik gaan een hele mooie tijd tegemoet. Dat is zeker.” Die mooie tijd is meteen begonnen Jaapje. En ik zeg ook nog eens dat ik spijt heb dat ik je niet eerder heb kunnen betrappen. Kijk nou zelf eens hoe snel je alles oppakt.’

Ik lag haar vertederd aan te kijken. Van mijn ietwat snibbige zusje van weleer was niets meer overgebleven. Ze was niet meer die quasi wijze oudere zuster. Ze was mijn minnares en ik was haar minnaar. Ze sprak niet meer als tegen een klein broertje, nee ze had het tegen haar gelijke. En ik was pas veertien!

Toen ik haar borst streelde en mijn hand naar haar heup liet afzakken, golfde er en klodder sperma uit Floortjes kut. Op het laken lag een plasje van haar en mijn vocht dat langzaam dieper wegzakte. Samen keken we er naar en ze schoot in de lach.

‘Bijna iedere keer als papa en ik geneukt hebben, gebeurt dat ook. We vergeten dan dat we onze rotzooi beter tijdens een douche kunnen lozen, maar we vinden het allebei zo fijn om nog even na te genieten. Maar nu moeten we echt gaan douchen. Het gaat hier anders heel erg ranzig ruiken en bovendien is het al weer laat. Kom jongen, laten we gaan.’

Samen stonden we even later onder de warme stralen en ik droogde haar af.

’Dat doet papa ook altijd’ giechelde ze.

Ik denk dat ik in meer dan een opzicht op mijn vader leek.

Ze wilde weer bij mij slapen en toen we voorzichtig om de hoek in mama’s slaapkamer keken, zagen we een blote vrouw die ons met een tevreden grijs op haar gezicht boven haar laptopje aankeek.

‘Groeten van papa’ zei ze.

‘Hij zegt dat hij niet kan wachten tot hij weer thuis kan zijn. Wat hij me daarnet beloofde, doet me gloeien van opwinding. Wacht maar eens af Jaap. Floortje weet al wat papa’s verwachtingen zijn, maar oooohhhh wat ben ik nieuwsgierig. Ik verheug me nu al zo vreselijk op zaterdag.’

We kusten haar welterusten en dropen af naar mijn kamer. Als lepeltjes lagen we tegen elkaar aan. Floortje hield mijn al weer stijve apparaat in haar zachte hand.

Donderdagmorgen was de allereerste morgen van mijn nog zo korte leven dat ik het gevoel had dat ik het helemaal in de hand had. Mama stond een boterham te smeren, Floortje was zich aan het douchen en ik stapte, volledig op mijn gemak de keuken binnen. Mama’s woorden gonsden in m’n hoofd. “Ik zal altijd naar je verlangen, ook al is papa erbij.” had ze gisteren gezegd. Onhoorbaar sloop ik naar mijn moeder toe, stak twee handen onder haar bezige armen, trok haar met mijn vingers op haar tieten tegen me aan en kuste haar ik haar nek.

‘Ooohhh wat heerlijk, om zó goedemorgen te worden gekust’ hijgde het immer geile mens.

Ze liet het bestek uit haar handen vallen, draaide zich razendsnel om en perste haar willige lippen op mijn mond. Haar stralende ogen spraken boekdelen. Het was wáár wat ze me gisteravond na ons eerste echt intieme samenzijn had verteld. Na die kus, die heerlijke ochtendkus, ritste ik haar ochtendjas open en bekeek mijn moeders prachtige lichaam. Met mijn arm om haar schouder, duwde ik mijn onderlichaam tegen haar aan en merkte dat haar ademhaling direct een ander tempo aannam. Ze tastte naar mijn stijve en begon te spinnen als een tevreden poesje.

Ze bleef me geil aankijken toen ik met mijn hand over haar supergladde venusheuvel gleed en die blik veranderde in een ronduit hunkerende toen twee vingers in haar vochtige gleuf schoven. Ze hielp me door haar benen iets uit elkaar te zetten en al spoedig stond ze zichzelf op mijn vingers klaar te rijden. Met haar hoofd in mijn hals stond ze tegen me aan en voelde ik haar orgasme door haar hele wezen trekken. Ze was zich nauwelijks nog bewust van haar omgeving toen mijn vingers bijna bekneld raakten doordat ze haar benen zó heftig tegen elkaar drukte.

Toen ze zich herpakte, keek ze me nog zachtjes nahijgend aan en kuste me daarna heel zachtjes op mijn voorhoofd.

‘Zie je nou wel Jaap’ fluisterde ze ‘ik heb het je gisteren toch gezegd?’

‘Ik zal altijd naar je verlangen en ik vind dit wat je nu doet een bevestiging van wat papa en ik al zo lang hadden gehoopt. Je hoort erbij jongen. Mijn dag kan niet meer kapot. Moet je nagaan, ’s morgens vroeg al door je zoontje klaar gevingerd te worden. Hier kan ik op teren en kijk uit naar het einde van jouw schooldag.’

Ze schonk een kop thee in en schoof me brood en beleg toe.

Mijn ritje naar school duurde naar mijn idee veel korter dan normaal. Mijn gedachten waren steeds bij wat mama gezegd had. Ze verlangde naar me en die gedachte vervulde me met trots.

Pas om half vijf ging het eindsignaal van het laatste lesuur en stapte ik weer op mijn fiets. Een kwartiertje later duwde ik de achterpoort open en keek ik tegen mijn zonnebadende moeder aan. Dankzij de goede verstandhouding met onze buren durfde ze topless in onze tuin te liggen en ze had op dat moment dan ook alleen maar een bikinibroekje aan. De buurvrouw ook. Mama zwaaide en godzijdank kon Noeschka, onze leuke buurvrouw, zich normaal gedragen. Ook die begroette me en ik zag dat er van haar kant van eventuele schaamtegevoelens geen sprake was. Mama kreeg een kusje op haar wang en ik stak mijn hand op naar Noeschka. Wij waren, en zijn trouwens, niet van die kusserige types.

‘Wat doe je Jaap’ vroeg mama ‘kom je er even bij liggen, of heb je wat beters te doen?’

Aangezien ik geen huiswerk voor de volgende dag had, zei ik dat ik erbij zou komen liggen. In mijn bermuda kwam ik even later naar buiten met een blad met daarop twee glazen witte wijn en een blikje Cola. Bij een eerdere ontmoeting met de gedeeltelijk ontklede Noeschka wist ik niet waar ik mijn ogen op moest richten. Ik schaamde me toen meer dan de buurvrouw deed. Die dag bekeek ik eerst nauwgezet mama’s lichaam en daarna dat van haar mede zonaanbidster.

Ik schatte de vrouw waar ik eigenlijk nooit eerder belangstelling voor had gehad op een jaar of dertig en bezag haar aantrekkelijke fysiek. Vrij lange blonde haren, blauwe ogen. Ze zag er uit als het schoonheidsideaal van de meeste mannen. Ik behoorde niet tot die groep, mijn voorkeur ging uit naar donkerharige meisjes. Toch was ze wel aantrekkelijk. Haar toch wel leuke gezicht stak uit boven een paar smalle schouders, een vrouwelijk gevulde borstkas met daarop twee hele stevige prammen. Ik dacht dat ik nog nooit zulke grote tieten in het echt had gezien. Uiteraard kende ik sinds twee dagen alleen die van mama en Floortje, maar toch.

Die memmen deden me bijna kwijlen en ik zou er een moord voor doen om daarmee eens nader kennis te maken. Ze werden bekroond door twee donkerroze areola en haar tepels, die op dat moment niet hard waren, leken me kleiner dan die van mama. Haar niet te brede heupen maakten van het kleine vrouwtje, zeker in samenhang met haar in verhouding lange benen een plaatje.

‘Wat is er met je aan de hand Jaap’ vroeg ze ‘je hebt me nooit aan durven kijken.’

‘Nu zit je me ronduit te taxeren. Bevalt het je wat je ziet?’

‘Ja, nou je het zegt’ bracht ik min of meer verstoord uit ‘het lijkt wel of ik je voor het eerst zie. En ja, het bevalt me. Proost!’

Ik zag twee vrouwen een blik van verstandhouding wisselen en dacht dat ze liever alleen gelaten wilden worden. Boven op mijn kamer was het ronduit warm, maar daar kon ik goed tegen. Het was halverwege de Harry Potterfilm dat mijn deur opengedrukt werd. Mama, nog steeds alleen in haar bikinibroekje, kwam naast me op de bedrand zitten. Ze streelde m’n haar en ik begreep dat ze met me wilde praten. Met de afstandbediening zette ik de film op pauze en keek haar vragend aan.

‘Jij hebt helemaal niets door hè’ vroeg ze en ze kroop dichter tegen me aan.

Ze pakte mijn hand en wrong zich eronder. Ze wilde geknuffeld worden. Ik deed niets liever.

‘Weet je niet dat ik wel eens met Noeschka vrij? Is het je nooit opgevallen dat papa zo vaak op bezoek is bij haar en Willem? Vind je het niet merkwaardig dat Floortje zo vaak op kleine Stientje moet passen, ook als Noeschka of Willem er zijn?’

Haar vragende blik verwarde me en haar vragen nog veel meer. Langzaam, heel langzaam begon ik inzicht te krijgen wat er zich eigenlijk vlak onder mijn ogen aan het afspelen was. Al die dingen die mama me vroeg waren me wel opgevallen, maar ik had er nooit iets achter gezocht. Nu ze me zo expliciet met mijn neus op de feiten drukte, viel het kwartje.

‘D-d-dus j-je bedoelt dat papa…’

‘Ja jongen en ik ook en Floortje ook. Ik denk dat jij binnenkort ook aan het feest gaat deelnemen.

Daar hadden Noeschka en ik het daarstraks over. Zij had feilloos door wat er met jou aan de hand was. Je hebt haar nog nooit durven aankijken en daarnet zat je haar te taxeren alsof je een slavin voor je harem zocht. Ze kan niet wachten tot je haar aanpakt. Ze is heel erg onderdanig en wil graag overheerst worden. Ze is in het echt een slavin en ze zou dolgraag willen dat jij haar meester wordt.’

Mama vertelde wat zoiets betekende, maar van haar verhaal begreep ik op dat moment veel te weinig. Ik vond het maar raar dat en vrouw vastgebonden wilde worden, of geslagen, of nog erger. Ik zou beter leren.

Nadat we een bijna eindeloze kus beëindigden, stond mama op en sloot het raam. In mijn al bloedhete kamer zou het waarschijnlijk nog wel weer warmer worden, verwachte ik. Ze stroopte haar bikinibroekje af en ik deed hetzelfde met mijn bermuda. Meteen voelde ik haar zachte handen rond mijn ietwat stoppelige scrotum en pik en ik hapte naar adem. Dat korte kusje met die wellustig volle lippen van mijn moeder deed me al zowat weer exploderen.

‘Kom je’ hijgde ze ‘ik wil je in me voelen.’

Ze liet zich achterover op het bed vallen en trok me half met zich mee.

‘Kom nou Jaap!’

Ze zag eruit als een vrouw in nood en ik positioneerde me tussen die verrukkelijke dijen. Ze hield met twee vingers van iedere hand haar van geilheid glinsterende kut open en hijgde dat ik op moest schieten. Heel langzaam, eigenlijk om haar te pesten, kroop in dichterbij en ik zag haar ogen verschieten van verlangen. Voorzichtig drukte ik mijn eikel tussen haar gespreide lipjes, maar toen was het gedaan met mijn tedere voorzichtigheid. Ik ramde uit alle macht mijn stijve in haar smachtende grot en meteen begreep ik waarom ze het raam had gesloten.

‘Jaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh, eindelijk’ snikte ze van getergde hitsigheid.

‘Godallemachtig jongen, je lijkt vreselijk veel op papa. Die flikt me dit ook zo vaak als ik het bijna niet meer houd van verlangen. Maar nu gaan we echt neuken toch, Jaapje?’

Als antwoord ontving mijn moesje een kus. Ook zonder een kussen onder haar zalige billen vond ik het een feest om in haar warme schede heen en weer te bewegen. Gisteren had dat kutje inderdaad wat nauwer geleken en in weet dat aan dat kussen dat ze onder haar kont had gepropt. Terwijl we nu van elkaar lagen te genieten voelde ik veel minder druk op mijn eikel, maar de glibbergladde binnenkant van mama’s kut voelde zó fluweelzacht aan dat ik dat het uren te kunnen volhouden.

Wat moest ik nog veel leren. Het was maar iets later dat mijn minnares tekenen begon te vertonen van een naderend orgasme en ik alle moeite moest doen om al niet veel te vroeg mijn lading in haar te spuiten. Die fluweelzachte omvatting van mijn pik werd hier en daar vernauwd. Werd hier en daar met nadruk gemasseerd. Mijn moeder had een doortrapte kennis, maar vooral ook beheersing van de spieren in haar vrouwelijkheid. Ze kneep mijn zenuwen rechtstreeks naar een hoogtepunt. Ik denk zelfs dat ze het orgasme van haar minnaar direct kon beïnvloeden.

Het was op het moment dat ze zelf klaarkwam, dat mijn stralen in haar spoten. Met herhaald pulserende krampen schoot mijn kwakje diep in haar flamoes. Met haar armen trok ze me zo dicht tegen zich aan dat ik wel een drenkeling leek. Vanwege de temperaturen op mijn kamertje en als gevolg van onze bezigheden, dreven we zowat het bed uit. Mama’s gezicht was roodbezweet en haar haren plakten in slierten tegen haar voorhoofd en langs haar wangen. Haar extatische gezicht smeekte me om nog weer een kus en nogmaals glibberden onze monden over elkaar. Al die tijd bevond mijn pik zich nog steeds in haar gleuf en voelde ik hem beetje bij beetje weer stijver worden.

‘Kun je nòg een keertje’ lispelde mijn minnares hoopvol.

Ik was al bezig. Met heel langzame halen duwde ik mijn stramme in haar tot ik niet meer verder kon. Mama ramde haar benen rond m’n middel en kantelde op die manier haar bekken weer. Van echte lange halen was vanaf dat moment geen sprake meer, maar we bewogen genoeg om dat zalige gevoel van een bijna-orgasme haast oneindig te laten duren. In die heftige omstrengeling lagen we elkaar alleen maar aan te kijken en ik zag meer dan dat ik het hoorde dat mijn neukmaatje haar hoogtepunt niet lang meer zou kunnen uitstellen. Weer bleek dat ik met een bijzonder ervaren vrouw te maken had. Waar ik op het moment dat ik doorkreeg dat ze haar toppunt naderde nog lang niet zover was, kneedde ze me in minder dan een minuut naar nog een wereldorgasme toe. Het hare was toen al weer weggeëbd en lagen we alleen nog maar uitgeteld te hijgen.

Stralen zweet liepen van haar af. Stralen zweet liepen van mij af. Eigenlijk lagen we in een groot vochtig nest. Mijn twee orgasmes met de daarbij behorende hoeveelheid sperma en de overvloedige sapafscheiding van mijn moeder deden geen goed aan de beslaapbaarheid van mijn bed. Uiteindelijk besloten we om onszelf op te knappen. Mama pakte het onderlaken, poetste zich met een paar halen tussen haar benen en kuste me vluchtig op mijn lippen.

‘Kom jongen, we moeten ons verfrissen. Later maak ik je bed wel weer op. Of nee, je blijft vannacht maar bij mij slapen. Misschien wil Floortje dat ook wel.’

Giechelend liepen we naar de ondergelegen verdieping en douchten we ons.

We aten laat die avond.

We sliepen vroeg die avond. Ik was uitgewoond.

Twee dagen later zou papa thuiskomen.

De dag voordat papa thuis zou komen begon al goed. Van de avond daarvoor kon ik me niet al teveel meer herinneren, maar wat me op dat moment overkwam, vergeet ik nooit meer. Om mijn ochtenderectie voelde ik een paar strelende vingers, een stel zachte lippen en een tong. Mijn gezicht werd gestreeld door twee prachtige volle tieten met donkerbruine tepelhoven. Harde tepels schuurden over mijn ogen en lippen en toen ik probeerde te kijken hoe mama dat voor elkaar kreeg, keek ik in het gezicht met de liefste uitdrukking die ik kende.

‘Belieft het uwe geiligheid om wakker te worden’ lispelde mijn moesje.

Nog steeds ietwat onwennig, me nog steeds bewust van mijn leeftijd en de positie die ik in ons gezin innam, streelde ik met mijn hand langs mama’s heup en vandaar naar de binnenkant van haar dijen. De huid van die heerlijk volle dijen was blijkbaar zo gevoelig, dat ze begon te kreunen op het moment dat ik haar daar aanraakte. Haar tieten verdwenen uit beeld en in plaats daarvan voelde ik haar mond. Mijn hand gleed intussen hoger en hoger totdat mijn vingers mama’s vochtige gleufje raakten. Ze draaide haar bekken omlaag alsof ze mijn vingers in zich wilde voelen. Een verdere aansporing had ik niet nodig en met gevoelens van ongebreidelde wellust doopte ik twee vingers in mijn moeders kut.

Ze stopte het contact tussen onze lippen en keek me moeilijk ademhalend aan.

‘Wat ben jij een heerlijk snelle leerling jongen’ hijgde ze.

‘Waarom toch, heb ik jou al niet veel langer in bed genomen?’

Haar ietwat retorische vraag hoefde ik niet te beantwoorden. Niet alleen omdat ik daar geen antwoord op wist, maar ook omdat mijn eventuele antwoord gesmoord werd onder het geweld van mama’s lippen en tong. En al die tijd lag Floortje me te pijpen. Mijn orgasme naderde in sneltreinvaart, maar mijn veel ervarener zuster kende alle lichaamssignalen die een orgasme aankondigden.

Ruimschoots op tijd stopte ze en kroop naast me om haar moeder weg te duwen.

‘Goedemorgen broertje van me’ wenste het gezicht van zusjelief me toe.

‘Denk je dat je de dag wel weer aankunt? Gaan we weer lekker naar school en gaan we ons daarna voorbereiden op papa’s terugkeer, morgen?’

Ik schoot overeind en zocht paniekerig mama’s ogen.

‘Hoe gaat dat dan, als papa er weer is? Kan ik dan niet meer met jou of Floortje in bed? Is het dan allemaal al weer voorbij?’

‘Jaapje’ lispelde mijn moeder ‘hoe vaak heb ik je al verteld dat papa me op skype zijn jaloerse inborst liet blijken. Hij wil niets liever dan met ons vieren, ons hele gezinnetje heerlijk samen vrijen, samen neuken, samen likken, samen pijpen. Hij praat er al zo lang over. Papa kan niet wachten tot hij thuis is. Je zult zien dat hij morgen niet eens met de trein komt, maar vanaf Schiphol een taxi neemt. Dan kan hij ons eerder in zijn armen sluiten en kan hij zijn goddelijke lul eindelijk weer in me steken.’

Mijn zwijmelende moesje kroop nog heel even tegen me aan, maar toen kreeg haar verantwoordelijkheidsgevoel weer de overhand.

‘Kom kinders, een nieuwe dag staat voor de deur. Jullie moeten naar school en vanavond wil ik met jullie samen naar bed. Ik wil, voordat papa morgen terug komt, nog een paar dingen met jullie doornemen. Kom, douchen!’

Mijn schooldag leek eeuwen te duren en lusteloos pakte ik om half vijf mijn fiets uit het hok. Twintig minuten deed ik erover om thuis te komen en toen ik via de achterdeur binnenstapte, overviel me een gevoel van verlatenheid. Weer was er niemand thuis. Op het aanrecht lag en briefje. “Ik ben bij Noeschka” stond erop. Ze was bij onze buurvrouw dus. Ik ging maar eens kijken. Gelukkig waren we goede buren en kon ik via de achteringang Noeschka’s huis binnenkomen.

Mama zat met onze buurvrouw op de bank en hield een arm om het vrouwtje dat met een betraand gezicht naast haar zat.

Ik hoorde het arme mens zeggen dat haar man, Willem, misschien wel een andere vrouw neukte. Mama lachte haar zorgen weg. Zoiets gebeurde toch in deze tijd. Ze vertelde dat haar eigen man, Coen, tijdens zijn dienstreizen toch ook allerlei meisjes en vrouwen in zijn bed uitnodigde? Dat vond ze heel normaal, als hij maar voorzichtig was. Ziektes en zo…

Noeschka’s gezicht klaarde iets op en ik hoorde haar fluisteren of het dan gepast was als ze, als een soort compensatie, het zoontje van haar buurvrouw, mijn moeder dus, eens wat intiemer benaderde.

‘Hoezo’ vroeg mama quasi geschrokken ‘dat jochie is pas veertien!’

‘Ja maar, gisteren keek hij zo intens naar me. Dat heeft hij nog nooit gedaan. Altijd loopt hij met een grote boog om me heen. Gisteren keek hij echt naar mijn borsten, dat heeft hij niet eerder gedurfd.’

Ik stond daar maar in de deuropening en durfde inderdaad pas op dat moment voor de eerste keer mijn aanwezigheid te manifesteren. Ik kuchte en zag ons buurvrouwtje van kleur verschieten.

‘Hoe lang sta je hier al? Ik heb je niet binnen horen komen!’

Haar paniekreactie deed me ietwat geposeerd aan en mama’s geruststellende gebaar gaf me een steuntje in de rug om verder te gaan. Ik, snotneus, ging naast onze buurvrouw zitten en begon zachtjes haar borsten over haar bloesje heen te strelen. Die heerlijk stevige tieten die ik al zo vaak in haar of onze tuin had bewonderd, maar die ik inderdaad nog nooit eerder zo onbevangen had bekeken als de dag daarvoor.

Verschrikt keek ze mama aan, maar die glimlachte alleen maar. Met een zucht gaf onze buurvrouw zich aan mijn liefkozingen over en vroeg hoe het precies zat in ons gezinnetje.

‘Is Jaap dan helemaal op de hoogte? Doet hij ook al mee? Oooooohhh, wat hoop ik dat. Dan kan ik hem ook eens vragen als Willem weg is, toch?’

‘Dat mag je zelf gaan ontdekken liefje. Ik denk dat Jaap oud genoeg is om jouw eventuele avances naar waarde te kunnen schatten. Maar nu moet je je geen muizenissen in je hoofd halen omtrent het promiscue gedrag van jouw man. Dat gedrag vertoon je in dezelfde mate en ik adviseer je om het er met Willem over te hebben. Als je er niet uit komt, zullen we je helpen. Als je dat wilt tenminste.’

Ze kuste Noeschka liefdevol op haar mond, stond op en maande me mee naar huis. De blikken die mijn buurvrouw me nazond, spraken boekdelen. Dat mens was apegeil.

Floortje zat mistroostig in de huiskamer tv te kijken en verweet ons vluchtgedrag.

‘Mama, je hebt ons vanochtend wat beloofd! En nu zit ik hier moederziel alleen en vreet de frustratie me op. We zouden Jaapje voorbereiden op papa’s komst morgen en nou zit je te kwekken met de buurvrouw!’

Mama lachte Floor’s zorgen weg en gedroeg zich alsof ze alles in de hand had. Natuurlijk had ze ook alles in de hand, ze was een doortrapte geilaard die van het klappen van de zweep alles wist.

Zonder nog een woord over onze conversatie vuil te maken, maakte ze een voortreffelijke maaltijd. Mama genoot van lekker eten en maakte dat graag zelf klaar. Wij, Floortje en ik, waren bevoorrecht. Na de maaltijd, het was nog lang niet donker, droeg mama ons op om haar te volgen. Ze stapte vastberaden naar boven en duwde haar slaapkamerdeur open.

‘Uitkleden’ sprak ze heel gedecideerd.

Ze stond aan haar kant van het echtelijke bed en hield nauwlettend onze vorderingen in de gaten. Toen Floortje nog alleen een slipje aanhad en ik al min of meer beschaamd mijn halfstijve pikkie achter mijn hand probeerde te verbergen, stapte mama uit haar jurk. Onder dat ding droeg ze niets. In volle glorie konden we haar aanschouwen en ik kreeg het wederom warm.

Wat een wijf, dacht ik. Wat een ontzettend geil wijf. Ze deed in niets onder voor haar veel jongere sexegenoten in dat boekje dat ik uit papa’s kastje had gejat.

‘Komen jullie’ vroeg onze moeder hunkerend ‘ik ben zóóóó benieuwd hoe het samen met mijn kinderen in bed gaat. Kom Floor, ik wil je tegen me aan voelen. En jij ook, zoontje van me, ik wil je bij me weten en ik zal jullie alles leren wat papa en ik zo hemels vinden in ons bed. Het bed waarin we jullie geconcipieerd hebben en waarin we elkaar vanaf morgen gaan liefhebben.’

Ze trok Floortje en mij tegen zich aan en kuste ons gepassioneerd.

‘Jaapje, ik wil je een nieuwe manier aanleren om iemand ontzettend veel plezier en genot te gunnen’ lispelde mama.

Ik had geen idee waarover ze het had, maar zag aan Floortjes gezichtsuitdrukking dat ze begreep waarover mama babbelde. Mama zag mijn verwarring en verontschuldigde zich even. Ze moest even iets halen. Een paar tellen later kwam ze terug met een plastic flesje. Wulps installeerde ze zich weer op het bed en smeerde een paar klodders van een soort gel op haar vingertoppen. Met een geile grijns op haar gezicht bracht ze haar hand naar haar bruine ster. Ze drukte twee vingers haast moeiteloos in haar anus en keek daarbij verzaligd naar haar dochter en zoon.

‘Kom Jaap. Kom hier vent, ik wil je pik lubriceren. Ik wil je lul in mijn reet. Kom jongen.’

Ze trok me dichterbij, smeerde wat van die gel op mijn pik en eiste dat ik haar kuste.

‘Ga je Jaap in je kont toelaten’ hoorde ik Floor ontzet vragen.

‘Ja, natuurlijk meisje’ sprak mama ‘dat moet toch ook? Papa doet dat al jaren. Jij en ik vrijen met elkaar en soms duw ik een vinger in jouw anus, of jij doet dat bij mij. Dit is toch precies hetzelfde, liefje?’

Floor’s gezichtsuitdrukking verzachtte en glimlachend moest ze erkennen dat dat inderdaad zo was.

Mama ging op haar knieën op het bed zitten en spreidde haar benen iets.

‘Floortje, pak jij m’n dildo even en kom je dan onder me liggen? Als Jaap me neukt, kun jij mijn kutje vullen met dildo en kan ik jouw poesje likken. Op die manier hebben we er alledrie iets aan. Zie het maar als vooroefening voor morgen. Dan zijn we immers met z’n vieren.’

Floor graaide mama’s dildo uit het laatje en nestelde zich op de plek waar mama haar graag wilde hebben. Haar gewriemel om onder mama’s kut uit te komen veroorzaakte schitterende bewegingen van haar tieten en heupen. Mijn al lang op knappen staande leuter leek nog weer harder te worden en stond strak tegen mijn buik.

Eindelijk lag mijn zusje onder haar moeders zaligheid en proefde mama even van het kutje van haar dochter. Een terloops kusje en een korte tongbeweging deden Floor’s bekken omhoog schokken en ik hoorde haar ademhaling tussen haar tanden naar binnen gezogen worden. Aansluitend keek mama onder zich door naar Floor’s gezicht en vertelde wat ze van haar dochter verlangde.

‘Als Jaap zijn pik helemaal in mijn kont verborgen heeft, moet jij voorzichtig die dildo in mijn gleuf heen en weer halen. Zorg je er wel voor dat je dat in hetzelfde ritme doet als Jaap?’

Deze instructies vergden bijna teveel van me. Als mama nog even op die manier door gegaan zou zijn, zou ik zonder enige aanraking spontaan klaar gekomen zijn. Waar haalde dat anders zo ingetogen mens haar fantasie vandaan. Hoe kreeg ze het voor elkaar om zó totaal ongeremd geil te zijn. Met ons, haar eigen kinderen nog wel. Ik genoot en ik was er zeker van dat ook bij Floortje de libidineuze zenuwen door haar lichaam gierden.

Eindelijk kreeg mama tijd voor mij. Ze keek me schalks aan en tastte met haar hand naar mijn dijbeen.

‘Jaap’ lispelde ze ‘nu moet jij op je knieën tegen mijn billen op komen zitten en dan eerst voorzichtig proberen of je je eikel in mijn kontgat kunt duwen. Voorzichtig hè jongen?’

Ik deed wat ze me opgedragen had en plaatste mijn gloeiende pik tegen haar al iets openstaande anus aan. Het leek wel of dat gat zich verwelkomend opende en zonder noemenswaardige tegenstand gleed mijn eikel pardoes in mama’s kont.

‘Jaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh, voorzichtig nu Jaap. Druk hem er nu verder in. Trek me maar naar je toe. Aaaahhh, oooohhhh, jaaaaahhhhhh je hebt hem er in! Oooooohhhhhhhh wat goddelijk. Toe Floortje, ram die dildo nou in m’n kut, toe nou!’

Mama’s extatische kreten vulden de kamer en ik kreeg het er weer warm van. Met uiterste krachtsinspanning wist ik nog nèt te voorkomen dat ik voortijdig ejaculeerde toen ik Floortje die dildo in mama grotje voelde schuiven. Ik denk dat de ruimte tussen dat ding en mijn lul maar millimeterwerk was, want ik voelde hem iedere als ze met die staaf bewoog.

Langzaam trok ik mama naar me toe zoals ze me gezegd had. Geheel moeiteloos gleed mijn rammer in haar rectum tot mijn schaambeen door haar verrukkelijke billen werd gestuit.

Het dubbel gepenetreerde mens jammerde van geilheid en kreunde om méér, méér en nog veel méér. Voorzichtig, vooral ook om mijn eigen hoogtepunt maar uit te stellen haalde ik terug. De nauwheid van mama’s reet hielp niet echt mee om me te beheersen, maar het lukte. De voorbehandeling met glijmiddel hielpen gelukkig ook een beetje, want terwijl mijn in- en uitgaande beweging soppende geluiden maakte, voelde ik toch nauwelijks druk als ik haar kringspier passeerde. Heerlijk soepel gleed ik dan weer terug naar haar zalige warmte en schraapte de onderkant van mijn eikel over die in haar kut gestoken dildo.

Mama liet zich inmiddels ook niet onbetuigd en lebberde verzaligd aan haar dochter’s flamoes. Floortje kreeg al gauw moeite om mijn ritme vast te houden en daaraan kon ik merken dat haar orgasme imminent was. Mama’s buikspieren gingen al een tijdje tekeer, maar toen ik een paar keer snel in- en uit jetste, was het gebeurd. Met z’n drieën tegelijk bereikten we Nirwana. Drie zielen, drie lichamen die tegelijkertijd hun allerindividueelste emotie deelden en samensmolten in éénzelfde allerindividueelste expressie van het samen beleefde orgasme dat aldoende de vormen van een kunstwerk leek aan te nemen.

Uitgeput vielen we om en tegen elkaar aan. Mama keek me met en verzaligde blik aan, die teleurgestelde trekken ging vertonen toen mijn verslappende pik uit haar reet gleed. Een forse klodder sperma gloepte er achter aan en vormde een plas van onbestemde kleur op het onderlaken. Floortje hijgde haar climax nog weg en aaide liefkozend mama’s gezicht.

‘Mama, wat we altijd deden als we met papa samen waren was lekker. Wat we nu doen met Jaap is op zijn minst even geil. Zal het morgen dan nòg weer fijner zijn? Laat je me dan ook weer met m’n hand in je …’

‘Ja meisje, dat was ik wel van plan en ik vind dat we dat maar eerst eens moeten vooroefenen. Ik zou het leuk vinden als Jaap dat morgen ook kan. Je weet hoe papa daar op geilt.’

Zonder zich om de glibberigheid die nog steeds uit haar kut en rectum droop te bekommeren, nestelde mama zich tegen de hoofdplank van het bed aan. Ze gebaarde Floortje welk kussen ze onder haar billen wilde hebben en greep het flesje met glijmiddel weer. Mijn zuster pakte het aan alsof ze precies begreep wat er van haar verlangd werd. Met toewijding smeerde ze haar rechterhand in met dat gladde spul en ik kreeg een vermoeden. Floortje wist heel goed wat er van haar verlangd werd. Eenmaal had ik op een foto gezien dat een vrouw een hele hand in haar kut kon herbergen. Mijn eigen moeder kon dat dus blijkbaar ook!

Floortje’s hand was blijkbaar voldoende glad gemaakt en ze zette het flesje terug op het nachtkastje. Glimlachend keek ze mama aan en zette de vingertoppen van haar tot het uiterste gestrekte hand voorzichtig tussen haar moeders kleine schaamlippen. Op dat moment werd me pas duidelijk waarom mijn zusje de nagels van haar rechterhand altijd een stuk korter hield dat die van haar linkerhand. Ik kon me opeens helemaal voorstellen waarom ze dat deed.

Mama pakte Floortjes hand tussen haar eigen handen en stuurde die, terwijl ze haar dochter strak bleef aankijken, langzaam haar vrouwelijkheid in. Toen de eerste twee kootjes van Floortjes vingers tussen mama’s lippen waren verdwenen, vouwde die haar duim in de holte van haar hand en duwde voorzichtig door. Mama’s blik werd waziger en ik hoorde haar moeizaam ademen.

‘Floortje’ hijgde ze ‘het gaat goed. Voorzichtig nou, maar wel doordrukken. Ooooooohhhhhhhh, ik word hier zóóóóó ontzettend geil van. Ik kan me helemaal voorstellen waarom papa dit oneindig veel geiler vindt dan zijn eigen lul in mijn kut. Van jouw hand Floortje, van jouw hand kun je alles veel beter zien. Ja, druk nu maar door. Ooooooohhhhhhhh, jjjaaaaaaaahhhhhh hij zit erin. Nou hééél voorzichtig draaien en je vingers tot een vuist maken. Jaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh.’

Wat ik niet voormogelijk gehouden had, zag ik voor mijn ogen gebeuren. De toch niet al te grote vuist van mijn zus draaide wellustig heen en weer in mama’s flamoes en die had het zwaar. Ze had het ontzettend zwaar. Haar orgasme leek niet meer te stuiten en het geweld waarmee een en ander gepaard ging leek op het afgaan van een fabriekssirene. Met haar tegen het hoofdboord heen en weer rollende hoofd lag ze daar amechtig met gesloten ogen naar adem te happen. Nog niet eerder had ik een mens een dergelijk heftig orgasme zien beleven. Maar ik deed natuurlijk ook nog maar pas mee.

Voorzichtig zag ik Floortje haar vingers binnen in mijn moeder weer strekken en haar hand met minutieus tedere gebaren uit die geteisterde grot trekken.

Mama lag daar uitgeteld en ik kreeg zelfs een beetje medelijden met het arme mens. Die compassie bleek even later niet echt nodig toen ik haar hoorde verzuchten dat ze in geen tijden zo heerlijk “gepakt” was en zeker nog nooit door haar twee lieve kinderen.

We moesten ieder onder een arm van haar komen liggen. Ik kwam terecht in die plas sperma die inmiddels al bijna was weggezakt in de onderlaag. Nog even genoten van elkaars aanwezigheid, maar toen herinnerde onze moeder zich dat Floortje en ik nog helemaal niets met elkaar hadden gedaan. Gelukkig konden we haar geruststellen. We hadden een behoorlijk emotionele avond achter de rug en zelfs ik, vond het voor dat moment genoeg.

Met z’n drieën douchten we en eindelijk konden we het zweet van uren, de spermaresten van uren en alle andere geilheid van ons afpoetsen. We hielpen elkaar bij het opnieuw opmaken van het bed en kropen daarna met z’n drieën onder hetzelfde laken.

De volgende dag, zo tegen twee uur, zou papa thuiskomen uit Thailand. 

Ik werd als eerste wakker en merkte dat mijn rechterarm over mama’s buik gedrapeerd lag en dat Floortje haar arm over de mijne gelegd had. Haar vingers raakten mijn ochtenderectie maar net. Ze merkte het niet. Ze sliep nog. Zachtjes streelde ik mama’s tieten en merkte dat haar tepeltje een echte volwassen tepel werd nadat ik er en paar maal aan gedraaid had.

‘Wakker worden moesje’ fluisterde ik in haar oor ‘je man komt vandaag thuis.’

Breeduit lachend draaide ze haar hoofd in mijn richting en tuitte haar lippen.

‘Kus me jongetje van me. Kom, kus me. Dan gaan we ons optutten voor papa. Het is al veel later dan ik van plan was geweest op te staan, maar jij hebt me gisteravond zo lang bezig gehouden.’

Haar plaagstoot deerde me niet en giechelend douchten we met z’n tweeën.

‘Ga jij eens even snel op de badrand zitten Jaap. Ik zal je even scheren. Het is feest vandaag en je kan papa niet onder ogen komen met zo’n stoppelveld.’

Ze zag mijn verwarring, maar zeepte me in en schoor me, zoals ze dat eerder die week ook al gedaan had, helemaal glad.

‘Ik zag je verschieten jongen’ zei ze ‘maar je moet niet schrikken. Papa weet precies wat er zich hier deze week heeft afgespeeld en hij zal jou verwelkomen als zijn zoon. Daarna gaat hij je verwelkomen als een minnaar. Dat zal een nieuwe ervaring voor je zijn, maar je moet er niet van schrikken. Jouw vader houdt zielsveel van je, maar sinds deze week ook als sexmaatje. Ik beloof het je, je gaat vandaag wat meemaken.’

Ik schrok uit mijn mijmeringen toen ze mijn kruis met de douchekop schoonspoot met ijskoud water. Ze schaterde het uit en ik kromp ineen van schrik. Mijn pikkie schrompelde ineen en trok zich terug in mijn buikholte. Ik was weer tien jaar. Ik deed alsof ik haar achterna wilde gaan en kreeg haar op het laatste moment nog bij haar pols te pakken. Ze was van mij, maar ik had geen kwade bedoelingen en dat wist ze. Heel even stonden we dicht tegen elkaar en ik voelde mijn lul zijn normale proporties weer aannemen. Normaal was sinds deze week dus behoorlijk erectiel.

Na een kus joeg ze me haar kamer uit, waar ik nog net zag dat Floortje zich behaaglijk uitrekte en verstoord vroeg waarom we zoveel lawaai maakten. Het antwoord kreeg ik niet meer mee.

Na ons late ontbijt zaten we elkaar in stilte op te nemen en waren tot niets in staat. Andere keren had ik me nooit gerealiseerd dat het wachten op een naaste zo stomvervelend kon zijn. Andere keren kwam ook alleen mijn vader maar weer thuis. Die zaterdag was anders en voor het eerst voelde ik de spanning die ik eerder wel bij mama en Floortje opgemerkt had, maar nooit begrepen had.

Het was pas omstreeks drie uur toen er een auto voor het huis stopte. Het was geen taxi, maar papa zat er blijkbaar wel in. Samen met een andere man liep hij het tuinpad op en in de tussentijd was mama al naar de voordeur gerend. Ze omhelsde haar echtgenoot en liet zich aansluitend aan diens chauffeur voorstellen. Het was een collega en na een kop koffie vertrok hij al snel.

Eindelijk was papa alleen met ons en hij deed de verwelkoming met mama nog eens dunnetjes over. Die twee stonden tegen elkaar en papa’s hand trok over mama’s billen haar rokje omhoog. Toen pas zag ik dat ze zich de hele tijd in kousen met jarretelles had verheugd op papa’s komst. Op het moment dat hij eindelijk zijn vingers op haar blote huid kon uitstrekken, waren er geen belemmeringen meer die de aanraking tot mama’s billen of kutje verhinderden. Ze wreef met haar vochtigheid tegen zijn dijbeen op alsof ze de hele week had drooggestaan en maakte dienovereenkomstige geluiden.

Floortje stootte me aan en vertelde dat het bijna iedere keer op deze manier ging als ik na papa’s aankomst al lang weer aan het buitenspelen was gegaan.

‘Let op Jaapje, zometeen krijg ik een beurt en ik denk dat jij de derde in de rij zult zijn.’

Het duurde inderdaad niet lang voordat papa zich uit mama’s omhelzing los maakte en zijn armen spreidde om zijn dochter te ontvangen. Hij kwam zo te zien handen te kort en nadat hij Floortjes tieten onder haar truitje betast had, verdween zijn hand in haar broek en haar hand probeerde hetzelfde bij hem. Het duurde nog geen halve minuut voordat zijn dochter zich krampend van genot tegen haar vader aan perste.

Mama stond er vertederd naar te kijken en wenkte me toen Floortje met een hoogrood hoofd plaats maakte. Voor de eerste keer werd ik op de manier in papa’s armen verwelkomd zoals hij dat bij de twee overige gezinsleden had gedaan. Hij duwde voorzichtig maar heel beslist zijn tong in mijn mond en kuste me op precies dezelfde manier als mama of Floortje dat zo goddelijk lekker deden. Met verlangen voelde ik papa’s hand achter mijn broekriem glijden en toen hij mijn stijve beetpakte was het al te laat. Mijn zenuwen begaven het en ik spoot spontaan mijn ejaculaat in mijn broek. Hij lachte me toe, trok uiteindelijk zijn hand terug en likte mijn kleverige kwakje van zijn vingers terwijl hij me geil stond aan te kijken.

‘Dank je wel Jaap, dat vind ik een geweldig compliment. Dat je je voor een eerste keer zó geeft, ontroert me eigenlijk wel.

Kom hier knul, kus me nog eens. Ik ben zo verschrikkelijk blij dat ik je eindelijk op speurtocht heb kunnen zetten. Die boekjes heb ik speciaal voor jou gekocht. Ik heb ze niet meer nodig, ik heb mama en Floortje, die zijn veel lekkerder. En als klap op de vuurpijl, heb ik jou erbij. Jongen, wij gaan als gezin een gouden tijd tegemoet.’

Triomfantelijk keek hij ons kleine kringetje rond en vroeg toen waarom we niet naar de slaapkamer gingen. Mama was de snelste. Met haar arm rond zijn middel stapte ze naast hem de trap op naar hun slaapkamer. Tot dat moment, zou ik altijd achtergebleven zijn. Nu echter, werden we woordloos uitgenodigd om mee te komen. Floortje wist dat natuurlijk allemaal al. Voor mij was het iets totaal onverwachts en vooral iets totaal nieuws. Als laatste kwam ik het echtelijke domein binnen en merkte dat papa de deur achter me sloot. Hun gezellige slaapkamer met dat heerlijke brede bed, dat ik de afgelopen week op een geheel andere manier had leren kennen dan voorheen, nodigde uit tot de uitkomst van mijn geilste dromen.

Tot mijn stomme verbazing begonnen mama, papa, maar ook Floortje, zich van hun kleding te ontdoen. Mama stootte me aan.

‘Jij ook jongen, we vieren papa’s thuiskomst vandaag met z’n allen. Jij hoort er vanaf vandaag ook helemaal bij. Ietwat onwennig ontdeed ik me van mijn T-shirt en stapte even later uit mijn onderbroekje. Naakt was ik en ik keek in de glimlachende gezichten van mijn ouders en oudere zus. Hun gezichten verrieden geilheid, vertrouwen en wellust. We zouden voor het eerst gaan neuken met allebei onze ouders in dezelfde kamer. Mijn hart bonsde en ging als een wilde tekeer. Ik moest weer terugdenken aan wat mama me een paar dagen eerder had verteld.

“Ik wil dolgraag met je vrijen, neuken zelfs, maar nu niet. Je zou een hartverlamming krijgen door alle emoties van vandaag” had ze toen gezegd.

Weer gierden de hormonen door mijn lijf. Weer had ik geen enkele beheersing, geen enkele zeggenschap over mijn sexuele emoties. Mijn pik stond tegen mijn buik te steigeren en toen ik mama naar de op zijn minst even stijve lul van papa zag tasten, werd het me bijna al weer teveel. Ik vergat mijn nog plakkerige buik, tamp en ballen die vanwege mijn eerdere orgasme na papa’s behandeling in mijn broek, behoorlijk klef waren. Voor de eerste keer zag ik mijn moeder die pik vastpakken waarvanuit ik als spermatozoïde haar eicel bereikt had en verwerd tot wat ik op dat moment was: Een deelnemer aan het sexuele genot dat we met ons vieren deelden.

Papa streelde in de tussentijd mama’s tieten en ik hoorde hem zeggen dat hij haar, maar ook vooral haar schitterende prammen, zo gemist had. Die Thaise vrouwen waren wel aardig, maar misten het volume van mama’s borsten en speelden alsof ze het prettig vonden om in de armen te liggen van zo’n grote blanke meneer. Bij mama voelde hij zich pas echt thuis. Het gestreel en gefrunnik van zijn echtgenote kreeg uiteindelijk gevolg.

Floortje en ik zagen onze vader liefdevol zijn stijve rammer in mama’s kut frommelen. Onze moeder keek ons verzaligd aan en kuste aansluitend haar rechtmatige echtgenoot verzaligd op zijn lippen. Floortje wist blijkbaar wat haar op dat moment te doen stond en greep papa’s ballen en kneedde die op een manier die hem deed kreunen van geilheid.

‘Jaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh meisje’ hijgde hij ‘wat doe je dat weer heerlijk. Voorzichtig nu, ik wil nog lang niet klaarkomen. Mama zou het me nooit vergeven als ik nu al in haar spuit.’

Mama’s gezicht sprak boekdelen. Ze lag ontegenzeggelijk van papa’s inspanningen te genieten.

Mijn zus gebaarde me haar handwerk over te nemen en pas na herhaald aandringen durfde ik mijn vingers rond papa’s kloten te sluiten. Zijn dikke ballen vulden mijn hand en ik hoorde hem genotvol kreunen toen ik enige druk uitoefende op die heerlijke zaadproducenten.

Op dat moment viel het me pas op dat zijn testikels geheel haarloos waren en even glad aanvoelden als mama’s schaamlippen en venusheuveltje. Hij zou zich dus inderdaad ook wel hebben laten laseren. Vanaf dat moment nam ik me voor om er bij mijn moesje op aan te dringen me ook op die manier te mogen laten ontharen.

Papa’s ballen vond ik op dat moment ongeveer het opwindendste wat ik ooit gevoeld had. Mama’s kutje, Floortjes kutje, ze waren allemaal het geilste wat ik tot opdat moment had ervaren. Maar op het moment dat ik papa’s heen en weer snokkende kloten beetpakte, geilden de opwindendste gedachten door mijn brein. Misschien ook omdat ze iets van mezelf waren. Die heerlijk stijve rammer die zich in en uit mama’s gleuf glibberde. Het leek op dat moment iets totaal eigens.

Terwijl ik ingespannen papa’s noten streelde en masseerde, voelde ik mijn eigen ballen eveneens in een tedere houdgreep genomen worden. Floortje had blijkbaar haar aandacht op het klokkespel van haar broertje gericht en bereidde mij een goddelijke ervaring. Tergend langzaam streelde ze m’n ballen en schraapte, net als mama ooit eens had gedaan, over de huid tussen mijn kontgat en mijn balzak. Ik dacht dat ik het zou besterven, maar mijn geile zusje wist precies hoever ze gaan kon. Nèt voordat ze m’n orgasme zou veroorzaken, stopte ze en eiste ze in plaats daarvan een kus. Haar gezicht dat zich met een hitsige blik aan me opdrong was het liefste wat ik ooit had gezien. Toen pas drong het tot me door dat mijn soms vittende, pestende zusje van me hield. Ze hield zóveel van me, dat ze me weer in zich wilde voelen. Meer houden van, bestond niet.

Het gehijg van mama, maar ook dat van papa, deed me uit mijn overpeinzingen ontwaken en ik kreeg op die manier maar nauwelijks mee dat mijn vader zijn lading diep in mijn moeder’s kut spoot. Ik voelde zijn leuter wel verkrampen, maar ik wist op dat moment nog lang niet wat dat betekende. Die zalige prostaatkrampen die een orgasme veroorzaakten en begeleidden, daarvan wist ik op dat moment nog helemaal niets.

Steunend op zijn knieën en ellebogen kuste hij zijn vrouw en hij werd teruggekust. En niet zo’n beetje ook. Mama had er zin in. Zover was mijn opleiding al wel gevorderd, dat ik kon zien dat mijn ongeremd promiscue moeder zin in een harde pik had.

Met die ontzettend hitsige blik duwde ze papa van zich af en gebaarde mij in haar armen. Even maar, ving ik een glimp op van papa’s vertederende glimlach en toen voelde ik zijn handen op mijn zij. De handen van mijn vader die me hielpen aan mama’s verzoek gevolg te geven. Een tiende van een seconde later greep mijn moesje me bij mijn staander en dwong dat beenachtige aanhangsel in kaar kletsnatte, van papa’s druipende spermalozing gevulde genotsgroef. Toen ik mijn vaders handen niet meer bespeurde, keek ik voor een moment verwilderd in het rond.

Slechts een onderdeel van een seconde later begreep ik de oorzaak van de afwezigheid van zijn handen. Hij had zijn aandacht verplaatst naar zijn lieve, maar vooral ook schitterend gebeeldhouwde dochter en manoeuvreerde zich tussen haar welgevormde dijen. Blijkbaar was zijn rammer al weer een parate soldaat en vlak voordat ik me op het gezicht van mijn moeder concentreerde, hoorde ik mijn zusje verzuchten dat ze haar vader zo had gemist.

Het gekreun en gesteun van die vier mensen die zich in dezelfde kamer, op hetzelfde bed naar de hoogten van de hemel stuwden, vervulden me met uitzinnige voldoening. Nooit zou ik hebben vermoed dat lichamelijke bevrediging zo iets ontzettend emotioneels zou kunnen zijn. Bij mijn aftreksessies had ik genoten van het overweldigende gelukzalige gevoel en het daarop volgende orgasme. Wat me bij mijn zus, mijn moeder, maar nu ook bij mijn vader gebeurde, grensde aan waanzinnigheid.

Mama’s naderende hoogtepunt, de imminente climax van papa en de hijgende aankondiging van het orgasme van mijn zuster, bevestigden mijn vermoeden dat alle bijbelse verdoemenis omtrent familiaire betrekkingen compleet gelul waren. Wat mama, papa, Floortje en ik op dat moment beleefden, kòn eenvoudig weg niet verkeerd zijn. De tedere omhelzingen, de liefdevolle streling van onze geslachtsdelen. Het paste compleet bij, maar vooral ook in elkaar. Mama’s verrukking toen ze mijn lat weer in zich voelde, vervulde m’n ego met trots. Ik, een veertien jarig Havo-scholiertje, die ingewijd werd in een wereld waarvan hij niet zou hebben vermoed dat die bestond!

Floortje’s gespin als van een tevreden poesje, papa’s gezucht van uitgesproken wellust en mama’s geile gekreun kostten me bijna een tweede spuitsessie. Godzijdank kwam mijn moeder, mijn minnares, pas later gelukzalig klaar en ramde ze in opperste verrukking haar armen om me heen. Ze klemde me met haar benen gulzig in haar zaligheid toen zij haar hoogtepunt vierde. Er was inderdaad sprake van vieren. Het gebeurde zo gelijkmatig, zo spontaan en vanzelfsprekend, dat het verrukte gezicht van mijn minnares me vervulde van trots. Ik kon mijn moeder naar een ongekend hoogtepunt neuken! Als een bezetene spoot ik daarna pas mijn lading tussen haar glibberige schaamlippen en zeeg uitgeput op mama’s borsten neer.

Nadat ik eenzelfde gewaarwording van mijn zusje en vader vernam, lagen we gedurende langere tijd te zwijmelen in elkaars armen. Ik weet zeker, dat het mama geen zier interesseerde dat haar, maar vooral ook mijn sappen, het bed bevochtigden. Bij papa en Floortje zal ongetwijfeld dezelfde gedachte gespeeld hebben, maar het was niet belangrijk op dat moment.

Samen douchten we. We droogden elkaar weer af en kusten elkaar zoals verliefden dat doen. Provisioneel verschoonden mama en Floor daarna het bed en nodigde ze ons met een welgemeend gebaar weer uit op Priapus’ troon.

‘Jaapje’ lispelde ze ‘wil jij nu even iets te drinken voor ons halen?’

‘Ik wil een glas rode wijn, papa zal waarschijnlijk wel een glaasje whiskey willen en Floor en jij moeten zelf maar bepalen wat je wilt hebben.’

Terwijl ik uit bed stapte, voelde ik de hand van mijn zusje op mijn pols.

‘Wacht Jaap, ik zal je helpen’ hoorde ik.

Samen liepen we ongegeneerd bloot naar de keuken om aan mama’s verzoek te voldoen. Floortje duwde me met m’n blote billen tegen het koude granieten aanrechtblad aan en wreef met haar natte flamoes tegen mijn dijbeen. Ze fluisterde wat zij dacht dat er verder in het vat zat.

‘Jaapje’ hijgde ze lichtelijk ‘ik denk dat papa zijn pik straks in mama’s reet drukt. Het zou me niet verbazen als zij jou daarbij in haar kut wil hebben. Ze verlangt daar al zo lang naar, maar ze heeft het nooit over jou gehad. Misschien is het vanavond zover voor haar. Laat je rustig leiden. Mama weet alles.’

Mijn ontzette gezicht moet haast wel lachwekkend geleken hebben. Zij, die al zoveel meer wist dan ik, lachte besmuikt en vervolgde haar verhaal.

‘Papa kijkt ook al zo lang verlangend naar mijn billen, maar hij heeft altijd zelf gezegd dat jij mijn eerste mag zijn als ik me in mijn reet laat neuken.’

Ze streelde mijn gezicht en daarna m’n ballen. Het gezicht van mijn zuster kreeg een ietwat verlangende, smachtende uitdrukking toen ze vervolgde.

‘Jaapje, wil jij mijn eerste zijn? Ik zou het zó fijn vinden als jij de eerste bent die zijn pik in m’n kontje duwt. Ik heb het al zo vaak bij papa en mama gezien, maar papa heeft me altijd voorgehouden dat jij het moest zijn. Toen wist hij nog niet eens dat hij je zover zou krijgen. Toch heeft zijn vooruitziende blik het bij het rechte eind gehad. Jij bent even geil als ik. Of als mama en papa natuurlijk. Ik verlang er echt naar. Je kunt het, gisteren nog heb je mama in haar reet geneukt, dus moet het bij mij ook lukken. Wil je het wel?’

Mijn verwilderde blik zal haar nauwelijks van gedachten hebben doen veranderen. De dag ervoor zat ik met mijn rammer in de anus van mijn moeder en nu zou ik bezwaren hebben om mijn liefste zuster in haar rectum te neuken? Ze had gelijk. Het was te zot voor woorden. Natuurlijk zou ik mijn best doen. Als papa en mama het maar zouden goedvinden. Ja, zo dacht ik toen nog.

Haar handen om mijn gezicht vertelden me dat de wereld aan het veranderen was. Mijn zuster, die zuster die ik tot voor vijf dagen nog als pesterig kolerewijf had gezien, was veranderd in een minnares. Een minnares die alles wilde. Een minnares die me, samen met haar moeder, alles wilde leren wat ze zelf wist. Mijn zus wist veel. Heel veel.

Een traantje biggelde langs mijn wang naar beneden, maar Floortje kuste mijn emotie zonder enige aarzeling weg.

‘Ben je gek, jochie? Jij hebt me allang laten zien dat je een vrouw naar immense hoogten kunt brengen. Jaap, luister nou eens! Wij samen, jij en ik, gaan ontzettend veel plezier van elkaar hebben. Jij en ik gaan samen vrijen, gaan samen neuken en gaan samen de sterren verkennen. Misschien doen we dat wel samen met onze vader en moeder, maar wij tweeën moeten bij elkaar blijven. Ook al zal ik ooit een vriendje krijgen en jij een meisje, moeten we bij elkaar blijven, voor elkaar blijven. Je hebt me laten zien dat je kunt neuken, je hebt me laten zien dat wij bij elkaar passen. Dat wil ik nooit meer kwijt raken Jaapje! Hoor je me jongen? Ik wil je. Ik wil je ook echt nooit meer kwijt raken. Kus me.’

Haar geëmotioneerde betoog miste zijn uitwerking niet en ik beloofde haar eeuwige trouw. Dat zoiets volslagen onzin was, wist ik toen natuurlijk niet, maar het voelde wel goed.

Met in iedere had een glas, keerden we naar de ouderlijke slaapkamer terug. Papa en mama lagen met de armen om elkaar heen ons op te wachten.

‘Jaap’ zei papa ‘dat je zo makkelijk te overtuigen was, heeft me bijzonder getroffen. Toen mama me via skype vertelde dat je haar gebeft had, kwam ik bijna klaar van enthousiasme. Ik dacht “Mijn zoon is zo ver dat hij ons levenspatroon kan aanvaarden.” Dat heeft mama en mij zo gelukkig gemaakt.’

Ook bij papa zag ik een vochtig oog. Evenals Floortje dat bij mij gedaan had, kuste mama zijn emotie weg. Nadat we een paar slokken hadden genomen, stelde mama inderdaad voor om verder te gaan. Ze wilde door twee mannen tegelijkertijd geneukt worden. Ze zei mannen. Ik voelde me uiteraard weer groeien en keek voor een moment mijn alwetend zusje weer eens aan. Ze knikte bemoedigend.

‘Coen’ lispelde mama ‘ik wil feest.’

‘Jij weet toch wat dat betekent, toch? Wil jij Jaapje instrueren? Ik wil hem onder me hebben, en jouw snikkel moet me dan van achter penetreren. Toe jongen, vertel hem nou wat ik wil!’

Mijn moesje was, zoals d Engelsen het noemden “in heat”, oftewel botergeil.

‘Jaap’ sprak papa ‘mama wil iets bijzonders.’

‘Ze wil door ons allebei gelijk geneukt worden. Ik weet dat je dat nog nooit hebt gedaan, naar ik wil graag dat je naar me luistert.’

Hij keek me betekenisvol aan en vertelde me dat ik me op mijn rug op het bed diende te positioneren. Mama zou zich dan over mijn pik laten zakken en hij zou haar daarna van achteren in haar reet penetreren. Of ik begreep wat er van me verlangd werd. Ja, begrijpen deed ik het wel. Ik had echter geen idee hoe het er uit zou moeten gaan zien, laat staan hoe het zou voelen. Daar kwam ik gauw achter.

‘Hier jongen, ga maar liggen. Zal ik jouw pikkie nog eerst even pijpen?’

Mama zakte onderuit en sloot haar goddelijk aanvoelende lippen weer eens rond mijn eikel.

‘Nee, zoontje van me, je mag nu niet klaarkomen. Je staat volgens mij op knappen.

Kom, ik zal me over je heen laten zakken. Je zorgt er maar voor dat je niet veel te snel klaarkomt hè? Wat papa en jij gaan doen, is zóóóó goddelijk lekker. Twee pikken in je onderlichaam is twee keer extatische gevoelens in je onderste regionen. Kom lieverd, dan laat ik me met mijn kut over je lul heen zakken.’

Ze voegde de daad bij het woord en knielde over mijn stramme heen. Heel voorzichtig pakte ze mijn lul bij de basis beet en richtte hem op haar al van geilheid gespreide kutlippen. Het verbijsterende warme gevoel van mama’s niet te bevredigen vrouwelijkheid verwende eerst mijn eikel, maar al snel daarna werd mijn kloppende pik helemaal in haar grotje opgenomen. Met een geile grijns op haar gezicht boog ze zich voorover en rustte op haar ellebogen aan weerszijden van mijn hoofd. Haar tieten persten zich tegen mijn borstkas en onze lippen raakten elkaar.

Haar ogen verwijdden op het moment dat papa blijkbaar zijn staander in haar kont probeerde te krijgen. Meteen ook voelde ik zijn leuter tegen die van mij aan schuren.

‘Jaap’ lispelde mama ‘nu moet je tegengesteld aan papa’s bewegingen in me stoten. Als hij terugtrekt, moet jij jouw pik in mijn kut rammen en andersom.’

Even leek het me moeite te kosten, maar al snel gleden papa’s en mijn lul niet alleen tegen elkaar, maar ook gelijkmatig in en uit mama’s opgerekte lichaamsopeningen.

Floortje, die van het schouwspel overduidelijk genoot, zat zich in de makkelijke stoel naast het hoofdeinde van het bed met drie vingers in haar eigen doosje te bevredigen.

Mama kreunde van genot. Papa kreunde van geilheid en ik kreunde en zuchtte van inspanning om maar niet als eerste te hoeven klaarkomen. Met welhaast onmenselijke inspanning lukte het. Mama bereikte als eerste het Walhalla en al snel daarna voelde ik papa’s rammer onregelmatiger bewegen. Het ongecontroleerde spannen en samentrekken van zijn diep in mama’s reet begraven pik gaf aan dat ook hij zijn climax bereikt had. Als laatste poging zijn genot en dat van mama te rekken, trok hij zijn vrouw aan haar heupen nog eens dicht tegen zijn schaambeen aan en slaakte een bronstige kreet die de kamer vulde met bijna dierlijk geluid.

Toen hij eindelijk stil hield, voelde ik mama haar spieren spannen. Haar vaginale spieren wel te verstaan. Een paar kneepjes waren op dat moment voldoende om ook mijn sluizen te openen en hijgend en zuchtend spoot ik mijn sperma tegen haar baarmoedermond. Uitgeput lagen we tegen elkaar aan uit te hijgen en ergens van heel ver weg hoorde ik mijn moesje verzuchten dat ze zich hierop nou eigenlijk al jaren had verheugd.

‘Ooooohhhh wat zalig’ kirde ze ‘nu hoeven we nooit meer de deur uit om dit te beleven.’

‘Ik vond het altijd zo’n gedoe om naar die parenclub te gaan. Dat hoeft nu niet meer als ik door twee kerels tegelijk gepakt wil worden.’

Langzaam gleed mijn sufgeneukte lul uit haar kutje. Een grote klodder sperma volgde. Het leek erop dat er weer restauratiewerkzaamheden aan de echtelijke sponde verricht dienden te worden.

Nog half verdoofd van de inspanning, maar ook vanwege de emoties, strompelden we even later naar de badkamer. Onderweg mompelde papa dat hij die zou gaan laten verbouwen. Als we er toch vaker met z’n vieren tegelijk gebruik van moesten maken, wilde hij er ook enige luxe in aan brengen. We sopten elkaar schoon, maar ook kikkerden we er weer van op. Nog tijdens onze poedelarij voelde ik steeds een hand die me, naast het gebruikelijke gesop, stevig onder mijn kloten kietelde en zelfs zo nu en dan even mijn pik greep als om vast te stellen of ik al weer paraat zou zijn. Het handje bleek aan mijn geile zusje vast te zitten.

Ze fluisterde of ik nog genoeg puf had. Ze kreeg het bewijs dat ik over voldoende reserves beschikte om haar plannetje ten uitvoer te brengen.

‘Graag zusje’ gromde ik alweer geil ‘dat hebben we toch daarstraks ook zo afgesproken?’

Mama pakte haar echtgenoot bij zijn arm en keek hem een moment begripvol aan.

‘Coen’ fluisterde ze ‘na vandaag, na deze heerlijke dag, krijg je eindelijk je zin.’

‘Als Floortje zich nu anaal laat ontmaagden, mag jij binnenkort ook van je dochter’s nauwste opening gebruik maken.’

Papa’s ogen begonnen te glimmen bij het vooruitzicht dat hem blijkbaar wel aansprak. Snel droogden we ons, maar ook elkaar af en verkasten toen weer naar de slaapkamer. Uit het nachtkastje van mama griste Floor een flesje glijmiddel en bracht als een ervaren analiste een hoeveelheid van dat spul op, rondom en in haar sterretje aan. Ik zag eerst twee vingers in haar rectum verdwijnen, maar ze propte er even later nog een derde bij. Volgens mij had ze die truc al vaker voorgeoefend, want het leek haar geen enkele moeite te kosten. Mama hielp mij en smeerde met een grote grijns om haar lippen een klodder van dat spul op mijn eikel en gaf me een kusje toen ze vond dat het genoeg was.

‘Ben je klaar’ hijgde zusjelief en rolde op haar rug. Ze schoof een dik kussen onder haar welgevormde billen en trok haar benen tegen haar borstkas omhoog zodat d’r tieten tegen elkaar aangeduwd werden. Daarna spreidde ze die heerlijke halve bollen met beide handen uit elkaar. Het gezicht op dat glimmend gladde kutje, met daaronder die uitnodigend iets openstaande anus, deed me al weer kwijlen als een idioot. Op het moment dat ik met mijn stijve in haar richting kroop, nestelde mama zich bij haar man op schoot en ik zag papa’s handen al weer op zoek naar de heerlijkheden van zijn wettige echtgenote. Met gespannen gezichten zaten die twee de verrichtingen van hun kroost te volgen.

Eindelijk was ik zover dat ik mijn eikel tegen Floortjes iets openstaande anus opduwde. Een welkomstkreun was mijn beloning. Ze keek me toch iets gespannen aan, maar eiste dat ik door zou zetten. Met mijn handen greep ik haar heupen en hield haar stabiel terwijl ik langzaam mijn eikel in haar ster drukte. Het kostte nauwelijks moeite. Floortje had zichzelf blijkbaar aardig ontspannen weten te maken. Het gevoel van die krappe kringspier rondom mijn eikel was bijna meer dan ik kon verdragen. Ik moest echt op mijn tanden bijten om al niet direct mijn lading in haar reet te spuiten. Ze zag mijn inspanning en schreeuwde dat ik me niet moest aanstellen. Dat hielp.

Ook hielp het dat ik van de weeromstuit mijn krachten verkeerd inschatte en haar met één ruk volledig penetreerde. Ik had haar in mijn zenuwen compleet over mijn lul heengetrokken zodat mijn schaambeen tegen die heerlijke stevige billen van mijn zuster stootte. Floortje krijste het uit.

‘Je hebt hem er in! Hij zit er helemaal in! Oooooooooooohhhhhhhh, nou begrijp ik waarom mama hier zo gek op is. Dit is hemels. Ga door Jaap, alsjeblieft ga door!’

Langzaam, doch vastberaden stootte ik in haar en haalde mijn rammer weer terug. Het was een ervaring die ik voor geen goud had willen missen. Floortje was beduidend nauwer dan mama en bij iedere stoot in dat goddelijk nauwe gaatje rende mijn hoogtepunt naderbij. Floortje zag wat er met me aan de hand was en vingerde fanatiek haar clitje om maar gelijk, of iets eerder dan ik de climaxeren. Haar geile blik, haar gehijg en gekreun deden me uiteindelijk de das om. Ik kon het echt niet meer houden en spoot verzaligd mijn lading diep in mijn zusje’s darm. Ik was zo bezig met mijn eigen Nirwanagevoel, dat ik niet eens merkte dat Floortje eveneens gillend van genot lag klaar te komen. We hadden ons op hetzelfde moment overgegeven aan het goddelijkste gevoel dat twee in elkaar gestrengelde mensen elkaar kunnen laten beleven.

Verrukt sloeg ze haar armen om me heen en liet haar benen wijd uit elkaar vallen. Mijn verslapte pik werd zodoende uit haar warme holletje geperst en ik voelde mijn slappe geval vochtig tussen haar tegen elkaar aangedrukte billen kleven. Samen genoten we na van dat heerlijke samenzijn. Een samenzijn dat op die manier voor haar de eerste keer was. Ze fluisterde dat ze het gevoel dat ze ervaren had, veel vaker wilde beleven. Papa bood vanaf zijn stoel aan om haar de volgende dag al van dienst te zijn.

Onze ouders kwamen naar hun eigen tweepersoonsbed en installeerden zich aan weerszijden van ons.

‘Jaapje’ begon mama.

‘Oh nee, na deze week ben je echt gewoon Jaap. Ik zal nooit meer Jaapje zeggen. Wat ik bedoel is eigenlijk dat je deze week behoorlijk in de leer bent geweest. Papa en ik hopen dat je er iets van snapt en dat je in de loop der tijd nog veel meer zult leren. Floortje en ik kregen een warme kus en even daarna stonden we nogmaals met ons vieren te douchen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen