Zoeken

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Onze dochter Lieke is inmiddels 24 jaar en woont sinds een jaar samen met haar vriend Bart, er is recent iets erotisch, sensueel ontstaan tussen ons tijdens een massage die mijn dochter mij gaf,waar  ik nog steeds niet goed van kan bevatten dat ik mezelf zover heb kunnen laten gaan. Onze dochter is sinds  twee jaar een gediplomeerde schoonheidspecialiste – masseuse en heeft mij onlangs in haar eigen praktijk bij hun aan huis gemasseerd op aandringen van mijn vrouw, nadat ik al een tijd pijn in mijn onderrug had. Ik had al een paar keer het aanbod om mij te laten masseren door Lieke afgeslagen en gezegd dat het allemaal wel mee viel en vanzelf weer wel zou overgaan. De ware reden was dat ik het niet zo zag zitten om gemasseerd te worden door mijn eigen dochter, ik zag dat niet zitten om bijna naakt bij haar op de massagetafel te gaan liggen, ik vond dat toch iets te intiem. Mijn vrouw daar in tegen laat zich regelmatig door onze dochter masseren, maar ik wilde dit nooit laten doen. Afgelopen weekend kreeg ik toch wel heel erg last van mijn rug en mijn vrouw zag dit ook wel, Frans laat je nu eens masseren door Lieke zei ze weer, je knap er echt van op, probeer het eens!

Mede omdat de pijn soms best wel bijna ondraaglijk werd zei ik, oké bel Lieke maar en vraag maar of zij thuis zijn, dan zal ik het een keer proberen of het helpt. Mijn vrouw belde Lieke en er werd afgesproken dat wij zondagmiddag naar hun toekwamen voor een massage en er werd gelijk afgesproken dat wij zouden blijven eten bij Lieke en Bart. Nadat wij koffie hadden gedronken ben ik met Lieke naar haar praktijkruimte gegaan en had Bart een dvd  (film) opgezet waar hij samen met mijn vrouw Ciska naar ging kijken. Lieke had al wat voorbereidingen gedaan in haar massage ruimte en zei, nou pa, kleed je maar uit toen ik nog even afwachtend daar in het rond stond te kijken. Ik kleden mij in het bijzijn van Lieke uit en hield alleen mijn onderbroekje aan, doe die ook maar uit zei ze, ik doe een handdoekje over je billen. Dat was even het moment dat ik dacht, zal ik het wel doen, ik ga toch niet naakt op zo tafel liggen voor mijn eigen dochter, die mijn twijfel zag. Pa doe niet zo preuts lachte zij, ik zie wel meer piemels in mijn werk, je krijg een handdoek over je billen herhaalde zij nogmaals. Ik deed mijn onderbroekje uit maar voelde mij toch niet helemaal op mijn gemak, ik zag Lieke ook even naar mijn slap hangende lul kijken voor ik op mijn buik op de massagetafel ging liggen, nadat zij een handdoekje over mijn billen had gelegen begon zij voorzichtig mijn onderrug wat af te tasten en daarna ligt te masseren. De olie waar zij dit mee deed was warm en ontspande mij, zo zeer zelfs dat ik ongewild voelde dat mijn lul begon te reageren toen ik voelde dat Lieke,s vingertoppen ook een klein stukje mijn billen mee masseerde, de pijn zat wel in dat gebied.

Wij spraken maar een paar woorden met elkaar, alleen als ik even fysiek reageerde op pijnlijke scheuten die bij het masseren van mijn spieren, pijnlijk waren. Als het te zeer doet zei ze, moet je het zeggen hoor pa, ja ga maar door mompelde ik dan wat, het was zeker ontspannend en gaf ook zeker wel wat verlichting van de pijn. Waar ik echt onrustig over werd probeerde ik in mijn gedachte uit te schakelen, ik lag daar potverdorie met een stijve lul. Ik vroeg mezelf af wat er met mij aan de hand was, het was mijn eigen dochter die mij masseerde en ik raakte opgewonden in een soort van erotisch gevoel en sfeer waarin ik mij fysiek ook in voelde beland zoals ik daar lag en werd gemasseerd. Ik werd er sensueel door geraakt zowel fysiek als in mijn hoofd, en dat mocht niet gebeuren, maar ik kon het niet tegenhouden, ik voelde mijn stijve lul onder mij tegen mijn buik drukken. Toen mijn dochter de opmerking maakte dat al mijn spieren verstijfd waren, kreeg ik het helemaal benauwd, je moet is weten dacht ik gelijk! Voor mijn gevoel had Lieke ook het handdoekje over mijn billen steeds verder naar beneden geschoven, straal het niet uit naar je billen pa vroeg zij?
Ja bevestigde ik, zo voelt het wel, oké zei ze dan masseren wij die ook even mee en gelijk voelde ik haar warme vingers en handen over mij billen komen, het handdoekje verdween op dat moment helemaal van mijn billen voelde ik. Ik lag een beetje met mijn benen gespreid, shit misschien kan ze zo ook wel mijn ballen zien schoot het door mij heen, mijn lul begon toen echt te kloppen onder mij, hard en stijf tegen mijn lichaam gedrukt. Toen Lieke nog wat meer warme massageolie over mijn billen liet vloeien en dit tussen mijn bilspleet en langs mijn anus ging, kreeg ik zo opwindende adrenaline stoot door mijn lichaam, dat ik niet meer wist wat mij overkwam. Ik werd geil!

Toen ik de warme olie ook over mijn ballen voelde, kwam er voorvocht uit mijn lul over mijn buik (je), Lieke moet dit ook aangevoeld hebben in mijn beleving zonder dat ik daar verbaal op reageerde, dat durfde ik niet. Maar haar massage werd intense toen zij met haar vingers in mijn bilspleet terecht kwam en met haar vingertoppen een paar keer over mijn gladgeschoren anus ging, ook mijn ballen zijn geschoren en in mijn beleving voelde ik haar vingers ook even bij mijn ballen komen. De uitdaging van mijn dochters zijde kwam voor mij echt toen zij zei, draai je maar om pa, ik ben klaar. Ik bleef stil liggen, ik durfde mij in deze toestand niet om te draaien, ik kon toch zeker niet mijn stijve lul aan mijn eigen dochter tonen, ik schaamde mij dood. Lieke zei het nog een keer, wij zijn klaar met de massage pa, draai je maar weer om. Uiteindelijk deed ik het en zag de blik naar mijn stijve lul in haar ogen, zo glimlachte zij, dat is niet mis! Blijf nog maar even liggen zei ze en in mijn opperste verbazing spoot Lieke een beetje warme massageolie over mijn stijve lul, die moet ik ook maar even lekker voor je masseren zei ze. Voor ik wat kon zeggen drukte zij mij terug op de massagetafel en nam mijn lul in haar hand die zij begon te masseren, althans,, begon te masturberen. Ik liet het gebeuren en lag plat op mijn rug hiervan te genieten, het kon niet, het mocht niet, maar het gebeurde en ik werd bloedgeil. Dit overviel mij totaal, ik had zoiets nooit van Lieke verwacht en er was nog nooit iets seksueels tussen mij en mijn dochter geweest , ik durfde er zelf niet naar te kijken wat zij deed. Met mijn ogen dicht voelde ik mijn lul tussen haar handen glijden en dat zij mijn ballen ook mee masseerde, het was onmogelijk dit lang vol te houden, de spanning liep enorm bij mij op.

Toch gaf ik mij totaal aan Lieke over, ik hield wel mij ogen gespitst of ik niemand hoorde aankomen, dan zouden de rapen gaar zijn in ons gezin, dit zou Ciska nooit accepteren en Bart, onze schoonzoon zou zeker met mij op de vuist gaan. Gelukkig gebeurde dat niet. Lieke sprak geen woord, zij concentreerde zich volledig op mijn stijve lul, ze pijpen mij niet,  dat durfde ik haar ook niet te vragen” maar ze masturbeerde mij heel geil en goed. Het zal een paar minuten geduurd hebben toen het zover was, Lieke ik ga zo klaar komen zei ik, voor het eerst keek ik mijn dochter aan, Lieke had de mooiste glimlach die ik ooit van haar had gezien, dat is ook de bedoeling papa zei ze, hou je maar niet langer in en laat mij je sperma zien spuiten zei ze. Dat was het toppunt, ik explodeerde en zag mijn sperma uit mijn lul spuiten, ze richten mijn spuiter op mijn buik en alles kwam daar terecht. Daar lag ik dan, geheel naakt en leeg gespoten op de massagetafel van mijn eigen dochter, Lieke was zelf gewoon aangekleed, het enigste spoor van opwinding die ik bij haar zag waren twee punten in haar zwarte shirtje en massageolie vermengt met wat sperma uit mijn lul op haar handen. Lieke reikte mij het handdoekje aan wat eerder over mijn billen had gelegen, ze liet mij het zelf schoonmaken en ging haar handen wassen aan de wastafel. Daarna kleden ik mezelf zwijgend aan, ik had hier gewoon geen woorden voor en voelde mij echt beschaamd tegenover mijn dochter, die haar spullen rustig opruimde alsof er niets abnormaals gebeurt was. Ik kon het allemaal amper geloven dat dit echt was gebeurt, maar ook vroeg ik mij af hoe dit verder moest, praat je hier later nog over met elkaar? Of doe je allebei of er niets is gebeurt? In eerste instantie gebeurde het  laatste, nadat wij klaar waren gingen wij terug naar mijn vrouw en naar Bart die gewoon nog steeds samen naar de film zaten te kijken. Lieke ging k koffie zetten en ik verdiepte mij in de Telegraaf. Daarna hebben wij heerlijk met elkaar gedineerd en in de avond een kaart spelletje gespeeld, toen wij naar huis gingen zei Lieke, pa kom woensdagavond nog een massage doen dan zal je voorlopig geen last meer hebben van je rug,ik nam haar verzoek aan en ben zonder mijn vrouw die avond naar Lieke toegegaan.

Ik bleef er aan terug denken wat er was gebeurt, ik begreep het nog steeds niet goed, ik heb een goed huwelijk met Ciska en zeker ook een goed seksleven, volgens mij was Lieke ook zielsgelukkig met Bart, die niet  thuis bleek te zijn toen ik bij Lieke aankwam, hij was twee dagen voor zijn werk in België. Mijn dochter had deze avond goed gepland kreeg ik al snel in de gaten, ze was heel sexy en verleidelijk gekleed en gaf mij bij binnenkomst al gelijk een zoen vol op mijn mond, dit word een spannende avond wist ik toen al, nadat ik tegenover Lieke een kopje koffie zat te drinken. Nog steeds praten zij niet over wat er was gebeurt, ik vond dit best vreemd,vooral omdat wij voor het eerst daarna samen waren, ik voelde de spanning door mijn lichaam gieren. Ik zat naar Lieke te kijken, een ongelooflijke mooie jonge vrouw van 24 jaar die haar uiterlijk verzorging altijd al tip top in order had, maar nu helemaal in haar korte rokje met daaronder verleidelijke zwarte kousen met naad, of panty, dat wist ik op dat moment nog niet. Ik zag ook haar decolleté met daarin een zijde zwarte kante rand van haar bh, haar blonde lange haren glansde schitterend bij haar zwarte kleding, al snel kon ik het niet meer tegenhouden dat mijn lul groeide in mijn broek. Ik had mij al bedacht dat als mijn dochter zelf weer het initiatief  tot seks zou nemen, ik daar dan zeker op in zou gaan. In mijn geilste gedachte de afgelopen dagen zag ik haar mooie slanke lichaam voor mij, misschien had Lieke wel een mooi geil gewillig kutje, wat ik zou mogen neuken, wat ik wel wist van mijn dochter was dat zij mooie lange benen heeft en mooie peervormige strakke tieten met donkere dikke tepels, dat had ik toen zij nog bij ons thuis woonden, wel regelmatig gezien. ,, ik kreeg het allemaal te zien en te voelen”.  Na de koffie zei Lieke, kom op pa wij gaan naar de massagekamer, al behoorlijk opgewonden ging ik met haar mee. Eenmaal in haar praktijkruimte gaf Lieke mij plotseling weer een zoen, het werd een  tongzoen waarbij zij zich strak tegen mij aandrukte met haar lichaam, daarna ging alles bijna vanzelf. Mijn dochter had duidelijk mijn stijve lul al gevoeld in mijn broek, ze begon mij daar verleidelijk over mijn kruis te strelen, ik ben ook geil pa zei ze, ik wil seks met je. Lieke opende mijn gulp.

Ze ging gehurkt voor mij zitten en begon mij op een geweldige geile manier te pijpen, op haar neer kijkende zag ik dat haar korte rokje was opgeschoven en zag ik dat zij ging slipje aan had. Het blote gedeelte vanaf haar kousenranden, die werden opgehouden door een idem zwarte jarretelgordel,
maakte mij nog geile, ik zag toen ook voor het eerst dat Lieke een kaal kutje had. Ze ging geweldig te keer met mijn lul, haar pijpmond stevig zuigend en likkend langs mijn lul deed de rest, ze wilde dit zelf, ik had haar nergens toe gedwongen en mijn dochter is een volwassen jonge vrouw die heel goed wist wat zij deed. Ik gaf mij volledig aan haar over, toen het mij bijna te veel werd heb ik Lieke gevraagd te stoppen en  heb ik haar op haar eigen massagetafel neergelegen. Nog geheel aangekleed ben ik aan het uiteinde van de massagetafel op een krukje gaan zitten en heb ik haar rokje weer opgeschoven om haar te gaan beffen. Ik was nog even onzeker om het te doen, maar toen ik haar kale kutje en schaamlippen zag, ging ik er voor en ben ik haar kutje gaan likken. Al heel snel kreeg ik de bevestiging dat mijn dochter dit heel geil vond, ze begon te kreunen en er kwam steeds meer vocht tussen haar schaamlippen vandaan. Haar klitje werd dikker en zij reageerde heel heftig toen ik haar opgestijfde klitje tussen mijn lippen mijn mond in zoog, een golf van genot moet door haar lichaam zijn getrokken toen zij met een behoorlijke lading emoties haar orgasme kreeg. Haar kut - vocht vloeide over mijn tong en dit liet ik mij goed smaken, beide waren wij in een complete extase beland. Lieke lag er nog even van bij te komen toen ik haar met haar billen naar de rand van de massagetafel nog verder naar mij toe trok, ik moest dwangmatig haar natte openstaande glimmende kutje even om mijn stijve lul voelen. Ik had mijn broek nog aan toen ik mijn volledige erectie (20cm) bij mijn dochter in haar kutje duwde, o papa kreunde Lieke, dit is geil, mijn kutje, o ja wat ben ik vol. Ik werd nog verder geraakt door wat zij zei, bijna ongecontroleerd begon ik haar (te) hard neuken.

Lieke gaf dit ook gelijk aan, niet zo diep en hard hijgde ze, je bent groot, ik moet er even aan wennen waren haar woorden. Het komt misschien wat opschepperig over bij sommige lezers, maar het waren haar woorden, achteraf heeft mijn dochter ook gezegd dat ik een stuk groter ben geschapen dan Bart. Ik deed het daarna voorzichtige, langzame en ging niet meer tot mijn ballen toe in haar kutje, wij hadden snel het goede ritme te pakken en ik vond het geweldig opwindend om haar strakke kutje goed om mijn lul te voelen. Lieke was misschien nog wel geile dan ik, ze neukte heel goed mee, en maakte heerlijke draaibewegingen met haar billen op de massagetafel, o papa wat maak je mij geil hijgde zij, doe ik het goed vroeg ze? Ja heel goed zei ik, ik zei dat ik haar tieten wilde zien en vroeg of zij haar blouse wilde open doen, een paar seconden later was haar blouse open en had zij haar bh naar beneden geschoven. Ik was blijven neuken, stond op scherp en probeerde mij in alle macht nog even in te houden, Lieke begon in haar stijve grote tepels te knijpen en kwam gillend klaar. Ik voelde haar kutje ongelooflijk strak spannen om mijn lul, dat was voor mij te veel,ik trok mij snel terug uit haar kutje, haar kutje stond toen helemaal open. Ik begon haar weer te likken, ons vocht had zich vermengt en nog nooit had ik dit bij mijn vrouw zo gedaan, likken, neuken en gelijk daarna weer likken, maar ik was misschien ook nog wel nooit zo opgewonden geweest als op dat moment samen met mijn dochter. Haar jeugdige schoonheid trok mij enorm aan, maar ook de super geile manier van neuken, haar strakke en natte kutje en het genot waarmee mijn dochter mij naar zich toe trok, waren super geil voor mij. Ik heb zoveel ik kon al het geil uit haar kutje in mijn mond naar binnen geslikt, Lieke controleerde zichzelf waarschijnlijk hierbij, want ze kwam toen niet klaar.
Met pijn in mijn kaak ben ik gestopt en heb even verrukt naar mijn dochter staan kijken. Ze lag er heel erotisch bij, haar mooie tieten stonden rechtop uit haar blouse en werden opgedrukt door haar opgeschoven bh, haar kale glimmende kutje zag er geweldig opwindend uit, half verscholen onder haar rokje, haar zwarte kousen met jarretelgordel bezorgde mij een hoerige blik tussen haar benen.

Lieke kwam van de massagetafel af en deed haar blouse, bh en rokje uit, ze keek mij heel geil aan en begon mij uit te kleden tot dat ik naakt voor haar stond, nou ga ik je lekker masseren pa zei ze want daar kom je toch voor,lachte ze. Ik zei niets en ging op de massagetafel liggen, een verrukking om haar te volgen met mijn ogen toen zij de massage ging voorbereiden. Nog in haar zwarte kousen en jarretels gehuld bewoog zij op haar hoge hakken verleidelijk om de tafel, ik vond het heel sensueel om haar mooie tieten met uitdagende stijve tepels op en neer te zien dansen. Ook nadat ik Lieke had mogen neuken was mijn lul stijf gebleven, maar toen ik eenmaal relax op de massage lag te wachten zag ik de kracht van erectie afnemen,ondanks dat haar prachtige lichaam mij bleef erotiseren, ik baalde daar best wel een beetje van. Maar ja, papa is inmiddels ook 49 jaar en alhoewel nog steeds fit en gelukkig gezond, speelde toch de nog steeds aanwezige grote spanning, fysiek zijn tol bij mij. Lieke gaf mij zeker niet het gevoel dat ik al een man op leeftijd ben, ze verwende mij goed met een totale bodymassage waarbij ik de meeste aandacht toch wel van haar bij mijn verslapte lul en ballen kreeg. Haar mooie gladgeschoren poesje danste daarbij verleidelijk langs de massagetafel, op een gegeven moment heb ik mijn vinger in haar nog steeds  natte kutje geduwd en haar stevig gevingerd in de laatste fase van de massage. Door de volledige aandacht die Lieke aan mijn lul gaf, zij pijpte mij  op dat moment en bezorgde mij daarbij nog meer genot door een geoliede vinger in mijn anus op en neer te laten gaan, was mijn lul weer vol in erectie. Door haar beroep heeft Lieke natuurlijk ook veel kennis van het menselijke lichaam gekregen tijdens haar studie, dit liet zij mij ook goed voelen door met haar vinger in mijn anus mijn prostaat stevig te masseren tijdens het pijpen. Ik kreeg daardoor een heel intens  orgasme wat onmogelijk was om het tegen te houden, ik zag mijn sperma in het gezicht van mijn dochter terecht komen , zij koos er voor om wat voor reden dan ook,mij niet in haar mond klaar te laten komen. Ik heb Lieke nog klaar gevingerd en ben daarna bij haar gaan douchen.

Beide waren wij het er over eens toen wij na onze heerlijke geile avond nog wat zaten te drinken in de woonkamer, dat dit voor herhaling vatbaar was. Lieke zei dat Bart (te) vaak van huis was voor zijn werk en zij meer behoefte en zin had in seks dan Bart, hij had ook niet altijd zin om met haar te seksen als hij vermoeid,wel thuis was. Ze vroeg hoe dat bij ons thuis was? Ik heb mijn dochter eerlijk verteld dat ik nog steeds heel veel van haar moeder hou en dat de seks tussen ons ook nog goed is, natuurlijk na zo veel jaar (26 jaar getrouwd) is de grootste spanning er wel vanaf en weet je precies van elkaar wat je lekker vind, en ik kon Lieke zeggen dat ik het vuur thuis altijd wel als eerste moest opstoken, maar ik was zeker daar niet ontevreden over. Ze wilde ook weten hoe ik het met haar had gevonden? Ik zei dat zij dat toch wel gevoeld moest hebben, ja papa je ben heel lief en lekker geil voor mij geweest glimlachte ze nog steeds heel verleidelijk, ik wil vaker met je neuken zei ze. Dat wilde ik zeker ook en wij hebben afgesproken om binnenkort weer een avond samen met elkaar door te brengen bij Lieke thuis als Bart er niet is en ook niet zo maar thuis kan komen. Want wij waren het er ook over eens om geen enkel groot risico te nemen om door wie dan ook samen betrapt te worden, of bij haar moeder een wantrouwen jegens ons op te roepen, dat mocht nooit gebeuren. Toen ik thuiskwam vroeg mijn vrouw of ik een goede massage had gehad van Lieke en hoe het er met mijn rug voorstond? Ik zei dat ik er zeker baat bij had en dat Lieke dit vaker mocht doen, ze was het daarmee eens. Ik kijk uit naar weer een avondje met mijn dochter en ben daar al dagen mee bezig in mijn gedachten, mijn potentie kondigt zich daarbij regelmatig aan in mijn broek. Gisteren zijn Lieke en Bart bij ons op de koffie geweest en toen wij even samen waren heeft zij gezegd dat Bart aankomende week weer twee dagen ( een nacht) voor zijn werk in België verblijft, wij hebben gelijk een massage afspraak gemaakt. Ik ben van plan dan zeker weer terug te keren op deze site met een uitgebreid gedetailleerd verhaal hierover voor de geïnteresseerde lezer.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen