Zoeken

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Nadat ik weer eens had moeten overwerken kwam ik laat thuis, ik liep het portiek in van mijn flatgebouw, in de hoek net buiten het licht zag ik twee mensen staan, toen ik beter keek zag ik dat ze innig verstrengeld stonden, toen ik iets dichter bij kwam zag ik dat het de jongen van vier huizen voor mij was, een mooie jongen goed gebouwde en altijd vrolijk donker blonde haren en hij liep er ook meestal zeer sportief Bij, hij liet de ander even los en ik zag dat het ook een jongen was,  deze was ook goed gebouwd en zag er met zijn lange bruine haren ook  lekker uit, ik begroette ze en zei: gewoon doorgaan als het lekker is.En ik stapte de lift in. 

De volgende dagen zag ik hem niet meer, normaal liep ik hem wel een paar keer per week tegen het lijf, en nu had ik hem na die dinsdagavond niet meer gezien. Het was eindelijk vrijdag, ik pakte de spullen om boodschappen te gaan doen, ik ging naar beneden en liep in de hal de jongen tegen het lijf, hij keek me aan en zei: kan ik je even spreken misschien? Dat kan maar nu even niet kom straks maar langs dan kan je me vragen wat je wilt, ok? Hoe laat mag ik komen? Ik ben met een uurtje weer thuis en dan moet ik nog douchen dus met een anderhalf uur, als dat uitkomt, en als dat te laat is dan kom je eerder en kan je me gelijk even helpen met douchen. Ik keek hem aan en hij lachte en zei: oké ik kom straks wel even aan. 

Toen ik weer thuis was en net van plan was om onder de douche te gaan werd er gebeld, toen ik de deur opende zag ik de jongen staan en zei: kom erin, ik moet nog wel even douchen maar kom binnen, hij stapte naar binnen en liep de kamer in. Ik zei ik ben in de badkamer, oké was het antwoord. Ik deed mijn kleren uit en pakte het scheergerei, en begon me te scheren, ik hoorde de badkamer deur iets verder open gaan en aan de wind merkte ik dat er iemand binnen kwam, ik keek in de spiegel en zag hem staan, ik stond er helemaal naakt en moest even zorgen dat mijn lul zich niet op richtte, je moet je vanonder nog scheren zeker? Dat mag jij ook doen als je dat wilt, antwoordde ik, maar dan moet je wel je kleren uit doen en misschien moet ik je dan ook wel scheren. Ik keek weer in de spiegel en zag dat hij zijn kleren uit deed en toen naar me toe kwam lopen, hij stond achter me en ik voelde zijn wapen tegen mijn billen aan tikken, ik draaide me iets om en zei: ik praat met niemand over jullie, ik ben zelf ook homo en vond het wel erg lekker, had graag even meegedaan, wist alleen niet of jullie dat op prijs stelde vandaar dat ik gewoon doorliep. 

Hij bracht zijn lippen naar de mijn lippen, en zijn tong drong tussen mijn lippen door, zijn pik groeide en stond nu hard tussen mijn benen, en ik voelde een heel lekkere grote paal tussen mijn benen, ik bracht mijn hand ernaar toe en hij begon gelijk te steunen toen ik hem begon te strelen, hij liet mijn lippen los en fluisterde: ik ben zo geil zo heet dat ik heel snel klaarkom en dat wil ik eigenlijk niet, ik bleef hem strelen en trok ook zachtjes aan zijn lul, hij pakte me beet en zijn ogen draaide weg en hij kreunde: ik kom oooooja ik spuit alles tegen je kont aan ooooooojaaaa hier is mijn lading, ik voelde zijn zaad met krachtige stralen tegen mijn kont aan spuiten en dat was een heel lekker gevoel, langzaam droop het langs mijn benen naar onder toe. Hij bukte zich en gaf me een zoen op mijn billen en gelijk likte hij zijn zaad ervan af, hij kwam weer omhoog en zijn lippen vonden mijn lippen weer, hij deed zijn mond open en het zaad liep mijn mond in, gulzig slikte ik het in, ik ben een echt zaad mens ik hou ervan om het te proeven, hij keek me aan en zei: nu ben ik wel even uit geblust, dat valt wel me jongen we gaan even onder de douche en met vaardige handen zal de lust zeker weer bij je terug komen. 

We stapte onder het stromende water en ik wreef hem in met zeep, ik streelde langs zijn billen en liet een vinger zijn kutje in glijden, hij kneep hem dicht en zuchtte: sorry maar ik ben nog nooit geneukt, dus het is erg nauw, dat geeft toch niets? Is juist zalig zijn strak kontje, en ik liet mijn vinger er verder in glijden, wat door het vele sop niet echt moeilijk was, mijn vinger neukte hem langzaam, hij hing tegen de muur aan en zuchtte en steunde: ojaa dat is wel heel erg aangenaam mmmm lekkerrr, langzaam deed ik een tweede vinger erbij en volgens mij merkte het geeneens dat het er nu twee waren het enige wat hij deed was zuchten en genieten. Ik nam mijn nog steeds hard overeind staande pik tussen mijn vingers en maakte hem glad met het sop en haalde toen mijn vingers uit zijn kutje en zette gelijk mijn pik ertegen, en voor hij iets kon zeggen gleed hij langzaam naar binnen, hij kneep even zijn billen tegen elkaar maar doordat ik langzaam doordrukte ontspande hij die weer en ik gleed in een keer tot aan mijn ballen in zijn kontje, ik liet hem even wennen aan mijn pik en begon hem toen te neuken, ik had moeite om me in te houden, ik zou het liefste er nu stevig op los neuken, ik ging steeds sneller en hij stond te grommen van genot, zijn lul was weer in vol ornaat omhoog gekomen en die nam ik in mijn hand en trok hem langzaam af. 

Hij pakte mij bij mij handen vast en zei: oooo neuk me hard ik wil die paal van je voelen gaan in mijn kont oooooojaaaa wat is dit lekker ram hem erin geef alles ooooooooo, dit liet ik me geen twee keer zeggen en ik ramde mijn lul nu met krachtige stoten bij hem naar binnen, hij probeerde zich vast te pakken maar zijn handen vonden niets en langzaam duwde ik hem strakker tegen de douchewand aan, hij gromde en riep: jaaaaaa ik ga weer komen trek me af ooooo ik ga spuiten jaaaaa hier is het en hij schokte met zijn onder lichaam waardoor hij ook zijn billen strak tegen elkaar aan trok, ik bleef even stil in zijn kutje zitten terwijl hij met een paar krachtige schokken zijn zaad voor de tweede keer in mijn hand loosde, toen hij weer wat rustiger was begon ik hem weer te neuken hij hing een beetje verdooft tegen de wand aan, maar hij kwam weer tot leven toen ik mijn tempo weer wat opvoerde. Hij streelde met zijn handen tussen zijn benen door mijn ballen en dat voelde lekker aan, ik neukte hem nog even en haalde mijn lul toen uit zijn kutje en draaide hem om,ik drukte hem naar beneden en stopte mijn lul in zijn mond, hij likte langs mijn lul en nam hem toen in zijn geheel erin, ik dacht even dat ik door deze reactie gelijk zou klaarkomen, kon me net inhouden en zachtjes neukte ik hem in zijn mond, met zijn handen bewerkte hij mijn ballen en langzaam ging een vinger tussen mijn benen door en streelde zachtjes mijn kutje, ik zette mijn benen verder uit elkaar en gelijk stootte hij zijn vinger naar binnen, die werd gelijk gevolgd door nog een vinger en langzaam neukte hij me met zijn vingers, zijn tong streelde mijn eikel op z’n heerlijke manier dat ik het niet meer kon uithouden, ik pakte zijn hoofd beet en stootte mijn lul diep in zijn keel en gromde: jaaaa drinken jongen hier is het ik kom klaaaaar, en ik spoot in krachtige stralen mijn zaad zijn keel in. 

Nadat ik mijn laatste druppel in zijn mond had geloosd liet hij mijn lul los en kwam omhoog, hij zette zijn lippen op mijn lippen en zijn tong gleed ertussen door, ik voelde gelijk mijn eigen zaad mijn mond in  lopen, we speelde zo even met het zaad over onze tongen en het was toch wel een aparte ervaring maar ook heel lekker. We slikten alle twee er een gedeelte van in, ik liet hem los en we keken elkaar strak in de ogen, hij fluisterde: ik geniet zoals ik nog nooit heb genoten, ik ben ook twee keer gekomen dat is me nog nooit gelukt en bij jou lukte het zonder moeite en het was fantasties. Denk je dat het hier bij blijft dan? Was mijn vraag, ik begin net en ik heb al van je kontje mogen snoepen en dat smaakt naar meer dus ik wil je dadelijk nog wel even gebruiken want z'n jong en bijna maagdelijk kontje krijg ik niet z vaak dus zal ik er ook uitgebreid van genieten, want ik denk niet dat je al weg wilt volgens mij wil je nog veel meer en als je blijft vanavond dan krijg je alles wat je maar wilt, dus zeg het maar. Hij keek mij aan en gaf me een zoen en nam mijn lul in zijn hand en zei: deze jongen wil ik zo vaak en zo veel mogelijk in me hebben, in mijn kutje en in mondje gewoon zoals jij het wilt, ik weet zeker dat ik er heel erg van ga genieten. En dat hebben we de rest van de avond ook zeker gedaan. 

Ronald

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen