Zoeken

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Johan trok zijn oude spijkerbroek maar weer eens aan. het oude ding begon nu echt op te raken, maar Johan wilde gewoon net zo lang wachten met het kopen van een nieuwe broek, totdat deze helemaal uit elkaar viel.

Hij kon hem nog maar net aan zonder echt nagestaard te worden op straat, en ging naar een kledingszaak.

Er was net een nieuwe winkel open gegaan en hij wilde daar wel even gaan kijken." Kan vast geen kwaad," dacht hij bij zichzelf. Hij liep op deze mooie zomerdag naar de winkels toe, welke een paar minuten van zijn huis waren verwijderd. Het was behoorlijk druk in de stad, iets waar Johan zich altijd wel wat van aan trok, hij kon daar niet goed tegen, al die herrie.

Toen hij een paar winkels was gepasseerd, kwam hij uiteindelijk aan bij de nieuwe kledingzaak. Hij liep naar binnen en het eerste wat hij zag, was een bloedmooie, blonde jonge vrouw. Hij schatte haar niet veel ouder dan 23. ze had mooi, kastanje – bruin haar tot halverwege haar rug. Ze had mooie, grote groene ogen en een heerlijke glimlach op haar volle lippen.

de vrouw moest vast een verkoopster zijn, want haar strakke jonge lichaam was gestoken in een lieftallig mantelpakje. En nu Johan haar lichaam bekeek, zag hij dat er een naamplaatje op een van haar mooie volle borsten geplakt zat. "Goedemiddag mijnheer, kan ik U helpen?" , vroeg ze met een hees stemgeluid. " Jazeker.. Ik eehhh.. Ik ben op zoek naar een nieuwe spijkerbroek. deze is min of meer op." Johan liet enigszins zien wat er allemaal aan mankeerde. goedkeurend bekeek de verkoopster zijn broek en lichaam. " Ik ben ervan overtuigd dat ik je kan helpen… Hoe heet je eigenlijk?"

Johan zei zijn naam." Hoi. Mijn naam is Esther. Kom je even met mij mee? Dan zal ik je een aantal broeken laten zien.

Ze ging hem voor en toonde hem een selectie broeken die hij wel mooi vond. Na een half uurtje had hij vier broeken om te passen en liet Esther hem zien waar dat kon.

Johan trok het gordijntje van het pashokje dicht en wilde zijn broek losmaken, toen het gordijn weer open ging.

"Zal ik je even..helpen?" Haar hese stem wond Johan op. Esther trok het gordijn achter haar haar dicht en greep Johan om zijn middel. Ze begon hem langzaam te zoenen. eerst onzeker en bang om betrapt te worden, opende Johan zijn mond en liet Esthers’ tong naar binnen.

Ze smaakte naar chocolade.. Naar aardbeien… Naar meer! "Maak je maar geen zorgen. ik doe dit wel vaker." Ze ging op haar knieen zitten en maakte Johan zijn broek los. In enkele seconden hingen allebei zijn broeken op zijn enkels.

Met haar lange vingers streelde Esther zijn ballen en Johan hield het haast niet meer. Zijn lul kwam razendsnel omhoog en met een klein zuchtje trok Esther zijn voorhuid naar achteren. johan kreunde, maar hield zich een beetje in, toen er vlak buiten het kleedhokje twee stemmen klonken.

Esther trok zich hier haast niets van aan en nam de grote, paarse eikel tussen haar volle lippen. Haar hoofd ging heen en weer en Esther zoog hard aan de 24 cm lange paal van Johan.

Zachte, soppende geluiden kwamen voort uit het zuigen. Esther begon de rand om de eikel te likken en zoog daarna weer. onder het pijpen trok ze Johan heerlijk af en hij kwam haast klaar. " Stop, alstjeblieft." esther keek wat verbaast omhoog terwijl ze nog wat sabbelde aan zijn natte eikel en de huid zachtjes heen en weer trok, de aderen duidelijk zichtbaar.

" Ik wil je neuken.Nu." Esther lachte en kwam overeind."Kom maar op geile, geile neukslaaf van me."

Esther trok al haar kleren uit en Johan zag een prachtig slank lichaam, rechtop staande tieten en en heerlijk strak kontje en gladgeschoren kutje. ze bukte iets voorover en Johan stopte twee vingers in haar natte kutje.

"Ik ben zo geil. Neem me, Johan. Alstjeblieft!"

Johan greep zijn harde lul en drukte hem zachtjes tussen haar zachte, natte lippen. Langzaam begon hij haar te neuken. Haar kutje was ongelooflijk strak en Johan voelde hoe hij diep in haar kutje kwam. Esther bukte nu helemaal voorover en Johan haalde zijn lul uit het natte kutje.

Hij drukte hem tegen haar strakste gaatje en begon voorzichtig naar binnen te gaan. Even slaakte esther een kreetje, maar toen hij eenmaal diep in haar kont zat begon ze het lekker te vinden. Met diepe, lange halen begon hij Esther harder en harder te neuken.Hij zag hoe Esther haar tieten heen en weer sloegen en Esther kreunde van genot.

"Ohh… Esther.. Ik ga klaarkomen… Mag ik in je kontje klaarkomen?" Ze schudde haar hoofd en draaide zich weer om. "Kom maar lekker in mijn mondje, lieverd." Ze begon hem weer te pijpen en het duurde niet lang of Johan kwam klaar. Met kracht kwam het zaad uit zijn harde lul en Esther kon het allemaal niet zo snel doorslikken. Kleine straaltjes liepen langs haar mondhoeken en esther ving dit op met haar vingertoppen en likte ze af, nadat ze Johans eikel helemaal had schoongelikt.

Johan was nog niet bekomen of Esther had haar kleren alweer aan en tongzoende hem nog een keer.

"De winkel gaat dicht, Mijnheer. Komt U morgen weer? Dan zoeken we samen een broek voor U uit." Die broek heeft Johan daar in ieder geval niet gekocht, maar hij heeft er velen gepast.

Arvid

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen