Zoeken

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Dit gebeurde toen ik net 18 was, ik was een beetje een verlegen jongen en durfde niet al te makkelijk contact te maken met meisjes, als ik met vrienden in het café was dan ging het wel, een beetje groot doen maar als ik alleen was, dan wist ik gewoon nooit hoe ik moest beginnen.

Ik zag er in die tijd goed uit was 1m73 lang woog een kilo of70 en had een goed gespierd lichaam mooie brede borst en mooie sterke en grote armen waar ik zelf erg trots op was en nog steeds ben, want daar deed ik vanaf mijn 13 al heel veel aan, als ik in de zomer in korte broek liep dan had ik altijd veel bekijks van de dames (en ook de heren keken met jaloerse blik naar mij). Dus daar lag het niet aan.

Maar het gebeurde op een vakantie van mijn ouders die waren een weekje weg, ik paste op het huis. We wonen erg vrij dus dat is wel lekker en ik was in de tuin bezig met de planten een beetje water te geven want het was vrij warm. Op een gegeven moment komt de buurvrouw de tuin in lopen en vraagt aan mij of ik haar hondje had gezien, ze had toen z’n klein keffertje en die was ontsnapt wat hij wel meer deed dus ze was vaak aan het zoeken naar dat beest. Toen ik me omdraaide en haar antwoord wilde geven stokte de adem even in mijn keel ze droeg een heel klein bikini en had een paar schoenen met vrij hoge hakken aan, ze had een mooi strak lichaam en was ongeveer 1m75 lang en een lekkere volle boezem niet te veel maar wel strak ze had lang tot over haar schouders bruin haar, blauwe ogen en een hele sensuele lach. Ik had haar al vaak staan te bespieden door de heg heen als zij weer eens lag te zonnen, ik wist ook dat ze regelmatig toples lag te zonnen maar dat had ik helaas nog nooit gezien.

En nu stond ze bij mij in de tuin ik kreeg er met moeite uit dat ik haar hondje niet had gezien. Waar kan dat beest nu weer zijn? zei ze, en keek mij heel lief aan en vroeg: Ron, zou jij even willen kijken of je hem vindt want ik kan zo niet de straat over, en ze gebaarde naar haar zelf. Ik antwoordde: ik ga wel even kijken, Je bent geweldig dan ga ik snel naar huis en zie je dadelijk wel. Ik sloot even de deuren en liep de straat op ik wist eigenlijk wel waar ik dat rot beest kon vinden want een paar huizen verderop woonde een ouder stel en dat had ook z’n’ beest en als het beest wegliep ging hij altijd daar naar toe. Ik liep naar de mensen toe en belde netjes aan. De vrouw deed open en ik vroeg haar netjes of de hond van mijn buurvrouw bij haar was? Ja die loopt hier in de tuin rond, kom jij hem ophalen Ron? Vroeg ze, ja de buurvrouw heeft mij gevraagd of ik hem weer wilde thuis brengen en dat doe ik dus maar even. Loop maar even mee hij is in de achtertuin. Ik liep achter haar aan door het huis richting de tuin. Zo had ik even de tijd om haar eens goed van achter te kunnen bekijken, ze zal een jaar of 60 zijn geweest maar zag er nog zeer goed uit, ze droeg een badpak en ze had een heel klein buikje, hele mooie billen, als je achter haar stond zag je een hele mooie lijn nergens iets te veel, ze had zwart half lang haar tot net op haar schouders mooie lichtbruine ogen en ze was door de zon al heel mooi gebruind. Ze zat ook netjes strak in haar vel, ze was iets kleiner dan ik. Met moeite kon ik het groeien van mijn lul tegen gaan, want ja ik was helemaal niets gewend.

Toen we in de tuin waren keken we even naar de twee beesten die heerlijk wild door de tuin heen rende, ze vroeg of ik iets wilde drinken want de hondjes spelen nog zo lekker. Ik wilde eigenlijk niet omdat ik niet zo heel makkelijk kon gaan zitten want in mijn broek was er toch wat gegroeid maar ik zei: alstublieft, doet u mij maar een glaasje water, in de hoop dat het er voor zou zorgen dat de spanning in mijn broek zou afnemen. Ze liep naar binnen en ik ging snel op een stoel zitten maar de spanning nam niet af. Toen ze even later weer naar buiten kwam met de glazen had voor zich zelf ook wat te drinken ingeschonken. Ze nam plaats tegenover mij en begon te praten over van alles, ze vroeg me hoe lang mijn ouders weg bleven en of ik wel goed voor me zelf zorgde? op tijd warm at en meer van dat alles. Ik vroeg haar op een gegeven moment ik weet nog niet waar ik de moed vandaan haalde:  kan ik anders bij u komen eten dan? Ze keek me glimlachend aan en antwoorde: als je dat zou willen dan mag dat altijd of ik nu drie aardappels voor mij en mijn man schil, of er een paar meer doe zodat jij ook hebt, dat maakt mij niets uit. Als je wilt dan kan dat altijd maar je moet het wel even van tevoren zeggen dan kan ik er rekening mee houden. Ik zei: ik zal er aan denken, in ieder geval heel lief dat het mag ik denk dat ik deze week wel een keer kom, dan eet ik weer een keer goed.

Je komt maar hoor de deur staat voor je open, ik stond op om weer weg te gaan en was even vergeten waarom ik was gaan zitten toen ik opstond moet het erg zijn opgevallen, ze keek even in de richting van mijn kruis en ik denk dat ze er langer naar keek dan normaal, ze glimlachte en stond ook op riep haar hondje en gelijk kwam de buurhond ook mee die pakte ik op en liep samen met haar naar de voordeur. Ze liet me uit met de mededeling dat ik altijd welkom was voor een goede warme hap. Ik bedankte haar en liep snel richting het huis van de buurvrouw, de spanning in mijn broek zakte gelukkig ook een beetje weg. Ik belde bij de buurvrouw aan maar er werd niet open gedaan, na een keer of drie te hebben gebeld liep ik om het huis heen en stapte de tuin in, daar kreeg ik weer een schok want nu lag mijn buurvrouw toples te zonnen ze had echt hele mooie borsten en in mijn broek begon weer die spanning zich op te bouwen. Het hondje blafte een keer en ik zette hem op de grond, de buurvrouw draaide zich om en lachte naar mij en zei: geweldig Ron, je hebt hem weer gevonden kom even verder dan schenk ik wat te drinken voor je in. Ze stond op zonder zich om haar blote bovenlichaam te bekommeren. Ze liep naar binnen en kwam met twee cola’s terug. Ze zei: ga even zitten jongen en drink je cola, waar was dit vervelende beestje nu weer? Ik probeerde zo makkelijk mogelijk te gaan zitten maar dat viel niet mee wat mijn lul was zo stijf geworden dat hij bijna boven mijn broek uitkwam. Als ik alleen was en een geile fantasie had dan vond ik dat heel lekker en dan duurde het ook niet zo heel lang of trok mezelf lekker af. Maar nu was het een beetje anders, wel zeker zo lekker maar op een andere plaats. Toen ik met moeite zat. Ik had niet naar de buurvrouw gekeken maar die zat erg te glimlachen want die had in de gaten waarom het zo moeilijk was. Ik vertelde haar dat hij drie huizen verderop in de tuin aan het ravotte was samen met het hondje van hun.

Ze deden toch zeker geen verkeerde spelletjes? vroeg ze en glimlachte. Hoezo verkeerde? vroeg ik haar en keek haar aan. Ze lachte en zei als ik naar je houding kijk en naar de vorm van je broek, dan deden ze spelletjes waar je een beetje opgewonden van raakte of deed de vrouw dat daar voor je? Ik wist niet waar ik moest kijken en wat ik moest doen. Ik kon niets meer zeggen, ze stond op en kwam naar me toe en ging op haar hurken voor me zitten. Ze  legde haar handen op mijn dijbenen en vroeg: als je alleen bent en in je broek groeit iets naar zeer harde omvang wat doe je dan? Ze streelde over mijn benen en de spanning in mijn broek nam met sprongen toe, nou wat doe je dan? Vroeg ze nog een keer en keek mij heel indringend aan. Ik begon te stotteren en kon niet uit mijn woorden komen maar wist uit te brengen: dan trek ik me even af en zuchtte. Ze keek me met een vragend blik aan en zei: wil je dat nu voor mij ook eens doen? Hier schrok ik wel van. Maar ik was zo geil geworden dat het me allemaal niets meer kon schelen en ik zei: ja dat wil ik maar al te graag. Het doet gewoon zeer nu en ik maakte mijn broek open en zonder er bij na te denken pakte ik mijn lul beet en die was niet echt klein en begon er zachtjes aan te trekken. Ze keek met genogen er naar, en streelde met haar handen nog steeds over mijn benen toen trok ze mijn broek uit en pakte mijn billen en begon er zachtjes over te strelen. Ik steunde en kreunde en voelde dat ik zeer snel zou klaarkomen en zei dat tegen haar, ze vroeg: kom je altijd zo snel klaar? of komt het nu dat ik aan je zit? Ik zei: ik kom meestal snel klaar. Maar nu is het wel heel snel maar wat u doet is ook zo heel lekker. Ik ga komen oooooojaaaa, ik begon te spuiten op een manier die ik nog nooit had meegemaakt, heel snel deed ze haar hoofd naar voren en nam mijn lul in haar mond, ze ving de laatste stralen in haar mond op. Dit had ik nog nooit meegemaakt en genoot hier heel erg van. Toen liet ze hem uit haar mond glijden en vroeg of ik wel eens een kutje had gelikt. Ik moest toegeven dat ik er nog nooit een had gezien. Ze ging op haar ligstoel liggen en trok haar bikinislip uit en zei: kom maar en doe er mee wat je wilt, kijk lik stop er je vingers in maar laat me klaarkomen.

Ik bukte me en begon haar zachtjes te strelen, ik drukte kusjes op haar mooie bruine huid en kwam steeds dichter bij haar kutje, ik rook haar en streelde met mijn vingers haar spleet. Ja zo, stop er een vinger in, zei ze en ik deed wat ze vroeg. Ik had al heel veel seksboekjes gelezen dus wist wel wat ik moest doen, ik begon haar met mijn vinger te neuken ze lag te kreunen en te steunen, met mijn tong begon ik haar te likken, dat smaakte heerlijk. Ik stopte samen met mijn vinger ook mijn  tong in haar kut, en zocht gelijk haar klitje op toen ik daar mijn tong en mijn duim op zette kwam ze luid kreunend klaar: oooojaaa Ron dit is heerlijk oooo ga door jaaaaa je hebt een zalige tong ik kommmmm. Ik likte nog even door toen vroeg ze: kan je me neuken of durf je dat niet? Ik stond op en liet mijn in volle glorie staande paal zien en vroeg haar: wil je deze in je kut? Stop hem maar ergens in ik wil je in me voelen, was haar antwoord. Ik ging tussen haar benen zitten en stopte hem naar binnen, en begon haar te neuken. Ze kreunde nu nog luider en zei: stop ik wil dat je me van achter neemt, ik haalde hem uit haar en ze draaide zich om en ging op handen en knieën zitten. Ik stopte hem zachtjes in haar kut. Ze begon zelf met haar handen haar klitje te bewerken en riep: harder neuk me harder, ik ga weer komen en ze stopte haar hoofd in de kussens van de stoel en kwam jankend en schokkend klaar. Ik bleef haar zachtjes door neuken en ze kwam weer tot leven en begon weer te kermen en zei: wil je me in mijn kont neuken Ron? Dat vind ik het einde. Ik trok mijn lul uit haar en zette hem op haar kontgaatje en drukte hem langzaam naar binnen, het was niet de eerste keer dat ze een lul in haar kont kreeg want hij ging vrij makkelijk naar binnen.

Ik drukte hem er helemaal in en ze lag te kermen onder me. Ik neukte haar in die mooie kont, ze kwam heel snel weer klaar haar ogen draaide alle kanten op en ze beet zich vast in het kussen anders had ze denk ik de hele buurt bij elkaar geroepen en geschreeuwd. Ik kon het ook niet lang meer uithouden want ze kneep met haar kont in mijn lul, en dat was een zalig gevoel ik gromde: ik spuit je hele gat vol, ooooojaaaaa ik kwam gelijk klaar en spoot haar kontje vol. Even later trok ik me terug en het sperma liep langzaam haar kont weer uit, langs haar benen en druppelde op de handdoek die op de stoel lag. Ze keek me met een hele geile blik aan en zei: hier heb ik al heel lang van liggen dromen om eens een keer lekker met mijn zeer goed uitziende buurjongen te neuken en ik heb meer genoten dan ik me heb kunnen voorstellen. Ik denk niet dat het de laatste keer is dat ik het heb gedaan met jou. Ze kwam naar me toe en drukte haar mond op de mijne en gaf me een heerlijke tongzoen, die weer wat leven in mijn lul bracht, ze trok haar hoofd terug en zei kijkend naar mijn langzaam oprichtend lul: je moet nu weg anders worden we misschien dadelijk betrapt door mijn man die vind het niet erg, maar dan wil hij ook meedoen en ik kan even niets meer hebben, dus dat bewaren we voor een later tijdstip.

Ik stond op en trok mijn korte broek aan gaf haar een zoen en bedankt haar voor deze ervaring. Ze keek me aan en zei: ik moet jouw bedanken voor dit overheerlijke genot dat je me hebt gegeven. Ik keek haar nog even aan en liep toen de tuin uit en ging naar huis. Toen ik naar de voordeur liep kwam de andere vrouw langs en vroeg kom je vanavond al eten? Ik keek haar aan en antwoordde: ik ga vanavond uit, kan het morgen ook dan ben ik thuis? Ze keek me aan en glimlachte en zei: dat is goed rust maar uit dan zie ik je morgen, je mag al in de middag komen en dan kan je al een beetje wennen aan deze vrouw, en misschien wil je nog wel iets leuks doen. Ze gaf me een knipoog en liep verder mij een beetje in verwarring achter latend.

Ronald

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen